Piekarnia Le Bontà Trecchinesi od ponad dwudziestu lat oferuje swoje produkty lojalnej klienteli, która z biegiem czasu stale rośnie. Z upływem lat piekarnia Le Bontà Trecchinesi zdywersyfikowała swoją ofertę, proponując klientom nie tylko chleb, ale także frese, tozzetti, pizze białe i czerwone, panettoni oraz bułkę tartą. Ale jaki jest sekret świeżości tego chleba? Proste: naturalne składniki, takie jak mąka, woda, sól i zakwas, przetwarzane z pasją i mistrzostwem, zgodnie z naukami, które pochodzą od dawnych mistrzów piekarskich.
Włochy, Albano Laziale
Pinsa Romana to danie bogate w historię, którego korzenie sięgają starożytnego Rzymu. Nowa wersja przepisu sprawiła, że ten produkt jest unikalny w swoim rodzaju: ciasto składa się z mieszanki mąk, takich jak pszenica, ryż i soja, z wysoką zawartością wody, zakwasu i bez dodatku konserwantów i dodatków. Główne cechy to: - owalny kształt - kruchość chrupiącego brzegu - wysoka strawność uzyskana dzięki fermentacji trwającej 48-72 godziny Projekt Pinsa 2.0 ma na celu stworzenie tradycyjnego produktu w nowoczesnej odsłonie, dostępnego dla wszystkich!
Włochy, Galliate
Projektowanie i budowa maszyn i urządzeń do produktów piekarniczych i mrożonych w przemyśle spożywczym. Komory fermentacyjne i chłodnicze. Mrożenie na blachach i taśmach, podajniki igłowe, chwytaki i przechylanie dla każdego produktu. Ciasto francuskie i drożdże, ciasto na pizzę wstępnie fermentowane. Firma TRIVI srl zajmuje się importem i eksportem do UE oraz poza UE, głównie kierując swoją ofertę do rynku przedsiębiorstw, działa na poziomie międzynarodowym.
Włochy, Acerra
...Angażujemy się, aby nasza filozofia była doceniana i dzielona przez wszystkich naszych współpracowników i klientów. Specjalne ciasto, cierpliwie pozostawione do wyrośnięcia, jest następnie ręcznie rozciągane i wzbogacane starannie wyselekcjonowanymi składnikami z najlepszych. Naszym celem jest oferowanie autentycznych i pysznych produktów, gotowych do skosztowania na naszych stołach. PIZZA...
Włochy, Prevalle
Prillo to włoska firma, zlokalizowana w północnych Włoszech, w prowincji Brescia, specjalizująca się w produkcji podstaw do pizzy. Nasz produkt jest bardzo innowacyjny, ale jednocześnie zachowuje rzemieślniczy charakter, w pełnym poszanowaniu włoskich tradycji. Bazy są najpierw ręcznie rozciągane, wstępnie pieczone, a na końcu głęboko mrożone. Nie zawierają nadzienia. Są łatwe w użyciu i gotowe w trzy minuty! Ostateczny rezultat to doskonała pizza o wspaniałym smaku i wyglądzie.
Włochy, Candelù Di Maserada
Produkujemy pizze o różnych średnicach, spody do pizzy i kulki ciasta na pizzę z wysokiej jakości produktów.
Piekarnia Quartararo zajmuje się produkcją wszelkiego rodzaju chleba i wyrobów piekarniczych, pizzy z pieca opalanego drewnem oraz typowych słodkości sycylijskich i nie tylko. Produkujemy wyroby piekarnicze, takie jak chleb wszelkiego rodzaju, ciepły aż do wieczora, grissini, focacce, pizze na blachę, sfincione, palermitańskie dania garmażeryjne oraz jedzenie na wynos, produkty słodkie i słone...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play