Włochy, Marmirolo
MOLINO MAGRI - MĄKI, PÓŁFABRYKATY I DODATKI DO ŻYWNOŚCI DLA RYNKU W CIĄGŁEJ EWOLUCJI Molino Magri, założona w 1929 roku i znajdująca się w Marmirolo, w Mantowie, od pięciu pokoleń przekazuje z ojca na syna pasję do sztuki mielenia. Molino Magri to firma młynarska, która z przetworzonej wyselekcjonowanej pszenicy produkuje szeroką gamę mąk do użytku profesjonalnego w piekarstwie, pizzeriach, cukie...
Włochy, Giarre
...Produkcja pizzy nadziewanej w ATM z trwałością 30 dni w następujących wariantach smakowych: Margherita 450 g, Salame Dolce 500 g, Salame Piccante 500 g, Wurstel 510 g, Montanara 550 g, Wegetariańska 550 g. Możliwość innych nadzień według wyboru klienta. Wysyłka na terenie całej Europy.
Włochy, Schio
Easymac Srl produkuje maszyny dla przemysłu spożywczego. Linie do wałkowania: kompletną linię do chleba, pizzy i wałkowania ciasta z różnymi konfiguracjami w zależności od Twoich potrzeb. Odpowiednie do ciasta francuskiego, ciasta drożdżowego i ciasta duńskiego. Linie produkcyjne: nasze stoły robocze spełniają potrzeby rzemieślnicze i przemysłowe. Można skonfigurować układ odpowiedni do wymaganej ...
Włochy, Bolzano
Koch to firma założona w 1980 roku. Początkowo produkowano i sprzedawano wyłącznie mrożone specjały z jej regionu, Południowego Tyrolu. Stałe poszerzanie asortymentu oraz wprowadzenie produktów kuchni włoskiej pozwoliło Koch na wejście najpierw na rynek krajowy, a następnie międzynarodowy. Obecnie Koch jest wiodącą firmą w produkcji mrożonych produktów, takich jak gnocchi ziemniaczane, ciasto...
Piekarnia Le Bontà Trecchinesi od ponad dwudziestu lat oferuje swoje produkty lojalnej klienteli, która z biegiem czasu stale rośnie. Z upływem lat piekarnia Le Bontà Trecchinesi zdywersyfikowała swoją ofertę, proponując klientom nie tylko chleb, ale także frese, tozzetti, pizze białe i czerwone, panettoni oraz bułkę tartą. Ale jaki jest sekret świeżości tego chleba? Proste: naturalne składniki, takie jak mąka, woda, sól i zakwas, przetwarzane z pasją i mistrzostwem, zgodnie z naukami, które pochodzą od dawnych mistrzów piekarskich.
Włochy, Albano Laziale
Pinsa Romana to danie bogate w historię, którego korzenie sięgają starożytnego Rzymu. Nowa wersja przepisu sprawiła, że ten produkt jest unikalny w swoim rodzaju: ciasto składa się z mieszanki mąk, takich jak pszenica, ryż i soja, z wysoką zawartością wody, zakwasu i bez dodatku konserwantów i dodatków. Główne cechy to: - owalny kształt - kruchość chrupiącego brzegu - wysoka strawność uzyskana dzięki fermentacji trwającej 48-72 godziny Projekt Pinsa 2.0 ma na celu stworzenie tradycyjnego produktu w nowoczesnej odsłonie, dostępnego dla wszystkich!
Włochy, Galliate
Projektowanie i budowa maszyn i urządzeń do produktów piekarniczych i mrożonych w przemyśle spożywczym. Komory fermentacyjne i chłodnicze. Mrożenie na blachach i taśmach, podajniki igłowe, chwytaki i przechylanie dla każdego produktu. Ciasto francuskie i drożdże, ciasto na pizzę wstępnie fermentowane. Firma TRIVI srl zajmuje się importem i eksportem do UE oraz poza UE, głównie kierując swoją ofertę do rynku przedsiębiorstw, działa na poziomie międzynarodowym.
Włochy, Acerra
...Angażujemy się, aby nasza filozofia była doceniana i dzielona przez wszystkich naszych współpracowników i klientów. Specjalne ciasto, cierpliwie pozostawione do wyrośnięcia, jest następnie ręcznie rozciągane i wzbogacane starannie wyselekcjonowanymi składnikami z najlepszych. Naszym celem jest oferowanie autentycznych i pysznych produktów, gotowych do skosztowania na naszych stołach. PIZZA...
Włochy, Prevalle
Prillo to włoska firma, zlokalizowana w północnych Włoszech, w prowincji Brescia, specjalizująca się w produkcji podstaw do pizzy. Nasz produkt jest bardzo innowacyjny, ale jednocześnie zachowuje rzemieślniczy charakter, w pełnym poszanowaniu włoskich tradycji. Bazy są najpierw ręcznie rozciągane, wstępnie pieczone, a na końcu głęboko mrożone. Nie zawierają nadzienia. Są łatwe w użyciu i gotowe w trzy minuty! Ostateczny rezultat to doskonała pizza o wspaniałym smaku i wyglądzie.
Włochy, Candelù Di Maserada
Produkujemy pizze o różnych średnicach, spody do pizzy i kulki ciasta na pizzę z wysokiej jakości produktów.
Piekarnia Quartararo zajmuje się produkcją wszelkiego rodzaju chleba i wyrobów piekarniczych, pizzy z pieca opalanego drewnem oraz typowych słodkości sycylijskich i nie tylko. Produkujemy wyroby piekarnicze, takie jak chleb wszelkiego rodzaju, ciepły aż do wieczora, grissini, focacce, pizze na blachę, sfincione, palermitańskie dania garmażeryjne oraz jedzenie na wynos, produkty słodkie i słone...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play