Rozdrabniamy i mikronizujemy miąższ strąków chleba świętojańskiego, produkując najwyższej jakości certyfikowaną mąkę. Znajdujemy się w Raguzie, centrum produkcji strąków chleba świętojańskiego na Sycylii, które dostarcza 70% krajowej produkcji strąków. Nasze produkty stanowią doskonały surowiec do pasz dla wszelkich gatunków zwierząt.
ILCAR od 3 pokoleń specjalizuje się w obróbce i przetwarzaniu strąków karobowych dla przemysłu spożywczego i zootechnicznego. Każdy etap obróbki strąków karobowych odbywa się w dużym zakładzie na Sycylii, wyposażonym w nowoczesne instalacje i sprzęt, oferując szeroką gamę produktów wysokiej jakości. Aby sprostać rosnącym wymaganiom, ILCAR dodał do już istniejących linii produkcyjnych tę przeznac...
Włochy, Modica
Włochy, Rosolini
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play