Piekarnia Non Solo Dolce oferuje szeroką i zróżnicowaną gamę krajowych i międzynarodowych specjałów cukierniczych. Od świeżych wypieków, przez przygotowanie kawy, aż po lody – hasłem przewodnim jest jakość rzemieślnicza. Staranna selekcja surowców z pewnością jest jedną z kluczowych przyczyn sukcesu tej renomowanej cukierni.
Panificio Recchia Aby zrealizować wielką pasję, potrzebna jest solidna rzeczywistość. Tak powstała nowa siedziba Panificio Recchia s.r.l. na wzgórzach Murgii barese, w Noci (Ba). Obiekt zajmuje powierzchnię 3000 m² i jest wyposażony w najnowocześniejsze urządzenia, które pozwalają na codzienną produkcję do 100q gotowych produktów. To znaczące przedsięwzięcie zrealizowane dzięki ergonomii oraz rac...
Włochy, Valeggio Sul Mincio
Pastificio al Ponte produkuje tradycyjne tortellini z Valeggio sul Mincio. Świeże makarony z Pastificio al Ponte są wykorzystywane do produkcji linii produktów, które nawiązują do kulinarnej tradycji Werony i Mantui: klasyczne tortellini mięsne, tortellini z lokalnej dyni, tortellini z ricottą i szpinakiem, tortellini z ricottą i czerwoną radicchio IGP.
Dolce Universo to firma, która powstała z inicjatywy i artystycznego zmysłu Assunty, młodej mamy z Latiny, która po raz pierwszy w 2009 roku wkroczyła w świat cake designu. Najpierw jako hobby, a potem jako zawód, Assunta nauczyła się sztuczek i małych, wielkich sekretów, aby tworzyć słodkości o doskonałej jakości, starannie dekorowane wszelkimi produktami cukierniczymi, które nadają się do precyz...
Włochy, Milano
Rodzina Vergani prowadzi firmę, Vergani srl, która od ponad 60 lat pielęgnuje metody pracy, tradycje i kulturę Panettone z Mediolanu. Działalność tej firmy rozpoczęła się w 1944 roku w cukierni w stolicy Lombardii, założonej przez Angelo Vergani, założyciela. Od 1949 roku siedziba firmy znajduje się przy Via Oristano, blisko Viale Monza. Tutaj produkuje się Panettone Mediolańskie według tradycyjny...
... różnych smakach (alkoholowe i bezalkoholowe... rum, limoncello, gianduja, nugat itd.) pokryte czekoladą o zawartości kakao min. 62% - 12 miesięcy - TARTUFI: trufle z ciemnej czekolady i orzechów, posypane kakao - 12 miesięcy - CROSTATA DI MELIGA (kukurydziana): pyszne ciasto z mąki kukurydzianej, które jest kruche i miękkie, nadziewane dżemem - 5 miesięcy - PASTE DI MELIGA (kukurydziane): wyśmienite...
Włochy, Pretoro (ch)
...Laboratorium cukiernicze, które ściśle przestrzega zasad rzemiosła, stworzyło i zarejestrowało w Urzędzie Patentowym w Chieti ciasto "Torta del Lupo ...di Pretoro", na bazie ciemnej czekolady, czerwonego wina Montepulciano d'Abruzzo, czekolady gianduia i rumu. Termin przydatności do spożycia wynosi 5 miesięcy, przechowywać w temperaturze pokojowej maksymalnie 25°. Ciasto jest zapakowane w...
Włochy, Casier
CIASTO DO PIZZY...
PRODUKCJA?GNOCCHI Z ZIEMNIAKÓW GNOCCHI NADZIEWANE - ŚWIEŻE CIASTO ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Siedziba prawna i zakład Faks E-mail Biuro drugorzędne...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play