Włochy, Gravina
Italian Almond è un'azienda specializzata nella produzione di mandorla siciliana, trasformazione e pelatura, confezionamento esportazione e distribuzione di essa. Avendo una filiera completa ci consente di garantire non solo la qualità della materia prima, ma anche la continuità della fornitura. Tutte le Mandorle di Italian Almond provengono da coltivazioni curate secondo i principi dell'agricoltu...
Włochy, Moscufo
Nasza stara oliwka, uprawiana zgodnie z zasadami rolnictwa ekologicznego i wpisana na listę producentów najstarszego włoskiego obszaru D.O.P., Aprutino-Pescarese, produkuje oliwę z oliwek extra virgin o doskonałej jakości. Owocowa i aromatyczna, o kolorze od jasnozielonego do złotego żółtego, z wyjątkowo niską kwasowością olejową. Delikatny smak pasuje do wszystkich rodzajów potraw, ponieważ nie p...
Włochy, Lucca Sicula
Firma Rolnicza znajduje się na Sycylii w Colli Sicani, w obszarze DOP VAL DI MAZARA oraz w regionie Arance di RIBERA. Tutaj od pokoleń kontynuujemy działalność rodzinną, gdzie największą powierzchnię zajmują OLIVE, częściowo AGRUMETY (Pomarańcze Navellina, Pomarańcze W. Navel, Klementynki, Mandarynki Lokalna, Cytryny), MANDORLETO (odmiany mieszane). Firma podlega kontroli ze strony jednostki CERTY...
Azienda agrituristica Vigliano Bio znajduje się na wzgórzach seneskich, zaledwie 8 km od Sieny, na 110 hektarach, uprawianych zgodnie z metodami rolnictwa ekologicznego. Druga firma agroturystyczna myśliwska w Barberino di M.llo: Azienda Panzano Bio o powierzchni 190 hektarów, oliwki, owoce, warzywa, bydło mięsne. W Sienie uprawiamy zboża, rośliny strączkowe. Firma rodzinna. Nasze produkty: - maka...
Włochy, Acri
1970 Historia firmy Burlato to opowieść o ogromnym wysiłku ludzkim: poświęcenie, ciężka praca, wytrwałość, walka; w regionie takim jak Kalabria, który często pokazuje surowość i twardość, a jednak niesie nadzieję i chęć do kontynuacji. W latach po jej założeniu przekształciła się to, co było prostą piekarnią, w laboratorium piekarnicze, w którym każdy produkt był starannie testowany, a dopiero pot...
AGRITURISMO BIOLOGICZNE CA' DE FRA' W SESTOLA (MODENA), Produkcja, Sprzedaż i Gastronomia Ekologiczna. Produkcja i sprzedaż online produktów ekologicznych naszej produkcji: miód, przetwory, dżemy, nektary, sok czysty, nabiał, mięso, zboża i mąki.
Doktor Valentina Ciardiello, biolog żywienia z prywatną praktyką w centralnej Neapolu. Dziś coraz trudniej jest być w zgodzie ze swoim ciałem z powodu złych nawyków, siedzącego trybu życia, małej aktywności fizycznej i fast foodów. Jednak dzięki spersonalizowanemu planowi żywieniowemu opracowanemu przez dietetyczkę Valentinę Ciardiello, Twoje życie może naprawdę się zmienić i na nowo odkryć radość...
Włochy, Alessandria Della Rocca
Nasza firma specjalizuje się w produkcji oliwy z oliwek extra virgin, o specjalnych właściwościach, bogatej w POLIFENOLE. Więcej informacji znajdziesz na stronie: www.ilsicano.it...
Włochy, Salsomaggiore
Gidis został założony w 2009 roku, w rejonie Parmy, w sercu Włoskiej Doliny Żywności, znanej na całym świecie z kulinarnej doskonałości i pełnej niezwykłych smaków. Specjalizujemy się w produkcji żywności organicznej i bezglutenowej. Produkujemy specjały naszego regionu w dwóch różnych zakładach: świeże makarony i wędliny, oferując wysoki poziom obsługi oraz szeroki asortyment produktów, zarówno d...
Włochy, Andria
Mani di terra to firma, która produkuje produkty organiczne, takie jak oregano, migdały i oliwki.
Włochy, Riccione
...barwniki i rafinowany cukier są zakazane, życie, w którym smaczna, naturalna i zdrowa żywność dostarcza mniej kalorii i więcej energii. Produkty DnaBio srl są dystrybuowane w różnych liniach: restauracjach, kawiarniach, hotelach - dla których mamy specjalny zestaw do wyeksponowania w pokojach - w ośrodkach zdrowia, aptekach, sklepach spożywczych, stołówkach, lodziarniach, a nawet w szkołach, aby...
Włochy, Quattro Castella
Firma Montebaducco© jest pierwszą firmą w Europie specjalizującą się w hodowli osłów oraz produkcji produktów na bazie mleka i mięsa osła. Została założona na początku lat 90. przez pionierską ideę Giuseppe Borghiego, który chciał zrealizować swoje życiowe marzenie: hodowlę osłów w celu zapobieżenia ich całkowitemu wyginięciu z powodu braku wykorzystania. Obecnie, wraz z synem Davide, który kontyn...
Włochy, Grottole
Il Pastificio Italyca produkuje ręcznie robioną makaron zarówno świeży, jak i suchy, certyfikowany jako ekologiczny przez Icea, używając wyłącznie 100% włoskiej pszenicy. Obecnie produkujemy 10 formatów świeżych (termin ważności 3 miesiące w przechowywaniu w lodówce) oraz około 25 formatów suchych. Nasza strona internetowa to www.pastificioitalyca.it, gdzie można zobaczyć naszą historię i nasze pr...
Włochy, San Petro Avellana
NASZA FIRMA RĘCZNA MA SIEDZIBĘ W ALTO MOLISE W SAN PIETRO AVELLANA (IS) I ZAJMUJE SIĘ ZBIERANIEM I PRZETWARZANIEM ŚWIEŻEGO TRUFLA ZNAJDOWANEGO W NASZYM REGIONIE. CZĘŚĆ TRUFLI JEST SPRZEDAWANA ŚWIEŻA I DOCIERA DO NAJLEPSZYCH RESTAURACJI W CIĄGU 24/48 GODZIN. DRUGA CZĘŚĆ TRUFLI JEST PRZETWARZANA W POSTACI KONSERW TRUFLOWYCH W SZKLANYCH SŁOIKACH I METODĄ STERYLIZACJI. TRUFEL, KTÓRY UŻYWAMY, JEST ZBIE...
Włochy, Noto
Firma produkuje 100% organiczne produkty, takie jak: olej, oliwki i migdały w nietkniętym obszarze Val di Noto (Syrakuzy) z certyfikatami z rolnictwa ekologicznego i przejrzystymi wynikami analizy gleby.
Włochy, Gravina Di Catania
Produkty CONVIVIA są wysokiej jakości, ekologiczne, wegańskie i bezglutenowe. Nasze produkty powstają na Sycylii, u stóp wulkanu Etna, i są wytwarzane z doskonałych surowców pochodzenia wyłącznie sycylijskiego, w większości uprawianych na polach w pobliżu zakładu produkcyjnego. Warzywa są wybierane osobiście przez techników odpowiedzialnych za produkcję, realizowaną z poszanowaniem tradycyjnych sy...
Włochy, Caprino Veronese
Włochy, Rimini
Włochy, Frattamaggiore
Włochy, Torino
Włochy, Termoli
Torrantica identyfikuje "rodzinę typowych i rzemieślniczych produktów spożywczych" (wyłącznie z Abruzji i Molise) oraz "z certyfikowanego rolnictwa ekologicznego". Naszą prawdziwą i jedyną siłą jest jakość, rzemiosło i absolutna autentyczność. Jesteśmy również certyfikowanym producentem bio w zakresie makaronów (kamut, orkisz, również pełnoziarnisty, żyto, owies i kukurydza) oraz dżemów extra z wł...
Włochy, Canosa Di Puglia
PRODUKCJA WŁOSKIEGO OLEJU Z OLIWEK EXTRA VIRGIN Wyprodukowane z oliwek w północnej Apulii, Włochy, z typowych lokalnych odmian: Coratina, Leccino, Peranzana o wysokiej zawartości polifenoli.
Nasza renomowana tradycja rodzinna w branży cukierniczej i spożywczej w sektorze produktów bezglutenowych. La Ghiotta Bottega to nowa marka świeżych i suchych produktów bezglutenowych stworzona przez firmę Granozio Antonello Srl. Po ponad piętnastu latach obecności na rynku w sektorze gastronomii cateringowej i bankietowej, firma założona przez Granozio Antonello debiutuje dzisiaj w produkcji nowe...
Włochy, Montecosaro
Firma zajmuje się produkcją żywności funkcjonalnej na zlecenie. Konkretnie chodzi o białkowe produkty Low Carb, o niskim indeksie glikemicznym, bogate w błonnik i o niskiej kaloryczności, również bezglutenowe, wszystkie najwyższej jakości i objęte patentem. Nasze produkty mogą być dostosowane do potrzeb żywieniowych klienta. Linie zostały opracowane przez nasz wewnętrzny dział B+R we współpracy z ...
Włochy, Bagnacavallo
Produkcja żywności na bazie owoców...
formaggio Bagòss ... skarb malghe w Dolinie Caffaro Bagolino to piękna miejscowość w północnych Włoszech, położona na północnym krańcu "Dolina Sabbia", graniczy z prowincją Trento na wschodzie, z Valtrompia i Vallecamonica na zachodzie. Mówiąc "Bagolino", mamy na myśli to niezwykłe połączenie historii, dziedzictwa artystycznego i architektonicznego, a mówiąc "Bagòss", mamy na myśli Króla serów alp...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play