Włochy, San Giorgio Delle Pertiche
La Castelfood to firma, która produkuje wafle i przekąski z ryżu, kukurydzy oraz innych zbóż, przestrzegając najsurowszych standardów jakości i bezpieczeństwa żywności. Nasze zakłady mogą produkować różne rodzaje wafli i przekąsek zbożowych, od słonych po słodkie: aromatyzowane lub pokryte czekoladą. Specjalizujemy się w opracowywaniu nowych linii produktów, które dostosowują się do potrzeb naszyc...
Włochy, Campobasso
Produkcja, marketing i sprzedaż Gallette oraz chipsów pełnoziarnistych z zbóż (orkisz, ryż, owies, solina, 5 zbóż). "Panificio Barletta" to historia sukcesu w krajobrazie molisańskim. Lata II wojny światowej były szczególnie trudne, a firma, pod kierownictwem Guido, zdołała otworzyć nawet mały warsztat rzemieślniczy do produkcji słodyczy. Ścieżka oparta na szacunku dla jakości i wyborze naj...
Włochy, Milano
Mediva Coffee srl jest właścicielem marek Cannabissimo i Fitness Coffee, oferując szeroką gamę bardzo zróżnicowanych produktów. Fitness Coffee® to linia, która na nowo interpretuje tradycję kawy, wzbogacając ją o przyprawy i zioła lecznicze. Każdy produkt Fitness Coffee odpowiada na konkretne potrzeby zdrowotne, tworząc doskonałą harmonię smakową między użytymi składnikami. Cannabissimo to zarej...
Włochy, San Giorgio In Bosco
Eco-Bio Alimentare PRODUKCJA na zlecenie (private label) produktów biologicznych słodkich i słonych. Firma zajmująca się produkcją na zlecenie, która dostarcza największym markom produktów ekologicznych, oferując ponad 30 rodzajów produktów biologicznych: batony zbożowe, nasiona i orzechy, batony czekoladowe z zbożem, mieszanki w proszku (budyń czekoladowy i waniliowy, czekolada na gorąco, mieszan...
Włochy, Sant'agata De Goti
w Sannio Beneventano, regionie, gdzie tradycja oliwna jest jedną z najstarszych we Włoszech, nasza firma produkuje w Sant'Agata de' Goti doskonałą oliwę z oliwek extra virgin "Terre Caudine", wykorzystując wyłącznie oliwki zbierane z naszych gajów oliwnych. U podnóża góry Taburno, na wysokości około 200 m, produkujemy włoską oliwę uzyskiwaną poprzez proste tłoczenie oliwek zbieranych bezpośrednio ...
Włochy, Cerignola
La Bio Gaudiano s.r.l. powstała z chęci przekształcenia i komercjalizacji produktów ekologicznych uprawianych przez ponad sześćdziesiąt lat w gospodarstwach rolnych grupy rodzinnej, doskonaląc w ten sposób po dwóch pokoleniach odpowiednie umiejętności, które uczyniły ją liderem w branży. Zakłady przetwórcze i magazynowe znajdują się w samym centrum firmy, co sprzyja logistyce przetwarzania, a prze...
Storia: Bio Mondo, firma z Friuli założona w 2012 roku przez Danielę Faverę, powstała z potrzeby zastąpienia cukru z powodów zdrowotnych. Na początku zajmowała się słodzeniem bezkalorycznym oraz handlem liśćmi stewii; następnie, po zdobyciu odpowiedniego rozeznania na rynku, postanowiła wejść w świat dżemów, kremów do smarowania, czekolady, cukierków, aż po pasty do zębów, płyny do płukania ust or...
Firma Soluzioni Alimentari oferuje na sprzedaż restauratorom i dużym sieciom handlowym produkty bezglutenowe, takie jak baza do pizzy, naleśniki, gnocchi po rzymsku, piadiny, ravioli oraz słodycze, takie jak pandory, panetony, gołębie. Nasza firma była jedną z pierwszych w Włoszech w branży produktów dla celiaków, która otrzymała ministerialne zezwolenie od Ministerstwa Zdrowia. Nasze produkty są ...
Włochy, Ispica
Agriblea di Giorgio Agosta to firma produkująca suszone na słońcu produkty sycylijskie. Dzięki ugruntowanemu doświadczeniu potrafi połączyć sycylijską tradycję z innowacją, co przekłada się na realizację wysoko wyspecjalizowanych produktów o charakterystycznych cechach: suszone pomidory i pomidorki koktajlowe, suszone na słońcu. To w procesie produkcyjnym Agriblea ma swoją siłę, tworząc "produkt n...
Włochy, Torino
Od 2002 roku Ekoterra Food we współpracy z producentami w Turcji i we Włoszech, zaczynając od upraw, rozwija projekty przetwórstwa żywności, aby oferować najlepsze produkty ekologiczne i naturalne. Ekoterra Food, z siedzibą w Turynie, realizuje specyficzne wymagania klientów, dzięki zaufanym partnerom, którzy są strategicznie ulokowani w obszarach, gdzie uprawiane są najlepsze odmiany i stosują za...
Włochy, Brescia
Valledoro to historyczna piekarnia grissini z Brescii, która produkuje wyroby piekarnicze od 1954 roku. Klienci indywidualni i biznesowi mogą kupować specjalności firmy również w sklepie internetowym. Sklep Valledoro oferuje grissini na każdą okazję, a także pakowane przekąski słone, grzanki i propozycje słodkie. Piekarnia zwraca szczególną uwagę na jakość składników oraz różnorodne potrzeby żywie...
„Via del Monte Oliveto” to gospodarstwo rolne położone na wzgórzach Asyżu, w regionie Umbria, w centralnych Włoszech, gdzie najsłabsi mogą dzielić się swoimi umiejętnościami, pracując na ziemi. Zgodnie z misją firmy, edukujemy się nawzajem i wspólnie promujemy nowe możliwości zatrudnienia, które nie wykluczają nikogo z szansy na zdobycie uznania społecznego. Nasza działalność jest wspierana przez ...
Włochy, Messina
Geima jest wiodącą firmą w produkcji i dystrybucji organicznych cytrusów w całej Europie, dzięki wysokim standardom jakości oraz dokładnej kontroli sadów. Geima w pełni spełnia standardy organiczne. Dużą uwagę przykłada się do potrzeb klientów w zakresie ochrony konsumentów oraz przyjmowania bardziej rygorystycznych międzynarodowych zasad. W tym celu Geima uzyskała w 1992 roku certyfikat ECOGRU...
Włochy, Due Carrare
Firma rodzinna, działająca od 2009 roku, zajmuje się różnymi ręcznymi przetworzeniami produktów grillowanych (i nie tylko) na zlecenie, zajmujemy się zarówno warzywami, jak i owocami. Przykłady: szparagi, czosnek, karczochy, cebula borretana, grzyby, fenkuł, suszone pomidory, bakłażany, cukinie, papryka czerwona i żółta, papryka lombarda, radicchio IGP (i nie tylko) późne/wczesne, dynia i wszystko...
Włochy, Bergamo
... jakości, przygotowywane z wyselekcjonowanych składników. Dla bardziej świadomego żywienia, Piatto Apposta przedstawia jedzenie za pomocą jasnych etykiet żywieniowych. Co więcej, firma współpracuje z dietetykami, którzy pomagają klientom dokonać najlepszego wyboru żywieniowego dostosowanego do ich potrzeb. Piatto Apposta proponuje 3 linie produktów w zależności od specyficznych potrzeb klienta, ponieważ dbanie o zdrowie jest bardzo ważne, a zdrowa i właściwa dieta to pierwszy krok do dobrego samopoczucia.
Włochy, Melpignano
... spożywczych, w tym linię dedykowaną najmłodszym. Linia 'mały bio' to 100% ekologiczna żywność dla dzieci, z selekcją produktów na bazie roślin strączkowych i warzyw, będących źródłem białka roślinnego. Linia ta obejmuje sosy i kremy, które mogą być spożywane od 12. miesiąca życia. Pralina z czasem stworzyła projekt Blockchain, aby śledzić łańcuch dostaw produktów, od siewu po stół.
Włochy, Termoli
Włochy, Tricerro
Włochy, Baldissero D'alba
Włochy, Pergola
UPRAWIAMY I POZYSKUJEMY ŚWIEŻE TRUFLE W NASZYCH LASACH, ABY DOSTARCZYĆ JE NA CAŁYM ŚWIECIE, ZARÓWNO ŚWIEŻE, JAK I W NASZYCH PRZYGOTOWANYCH PRODUKTACH, Z CZEGO WIELE JEST BIOLOGICZNYCH I WEGAŃSKICH. OPRÓCZ TEGO, ŻE "WYPROWADZAMY" NASZE DOSKONAŁOŚCI, LUBIMY RÓWNIEŻ GOŚCIĆ NASZYCH KLIENTÓW I POTENCJALNYCH KLIENTÓW, A TAKŻE ZAPRASZAĆ TYCH, KTÓRZY TEGO PRAGNĄ, DO POSZUKIWANIA TRUFLI RAZEM Z NAMI, OCZYW...
Włochy, Calenzano
Il Nutrimento, założone w 1990 roku, to firma produkcyjna z wielką ambicją: przynieść do domów smak starożytnych przepisów śródziemnomorskich. W tym celu oferuje sosy do makaronu, pesto, grillowane warzywa, kremy warzywne i pasztety do bruschett, oliwy, oliwki oraz wiele innych produktów, które łączą tradycyjne smaki z nowoczesnym procesem produkcyjnym. Przepisy Il Nutrimento czerpią inspirację z ...
Azienda agrituristica Vigliano Bio znajduje się na wzgórzach seneskich, zaledwie 8 km od Sieny, na 110 hektarach, uprawianych zgodnie z metodami rolnictwa ekologicznego. Druga firma agroturystyczna myśliwska w Barberino di M.llo: Azienda Panzano Bio o powierzchni 190 hektarów, oliwki, owoce, warzywa, bydło mięsne. W Sienie uprawiamy zboża, rośliny strączkowe. Firma rodzinna. Nasze produkty: - maka...
Włochy, Acri
1970 Historia firmy Burlato to opowieść o ogromnym wysiłku ludzkim: poświęcenie, ciężka praca, wytrwałość, walka; w regionie takim jak Kalabria, który często pokazuje surowość i twardość, a jednak niesie nadzieję i chęć do kontynuacji. W latach po jej założeniu przekształciła się to, co było prostą piekarnią, w laboratorium piekarnicze, w którym każdy produkt był starannie testowany, a dopiero pot...
AGRITURISMO BIOLOGICZNE CA' DE FRA' W SESTOLA (MODENA), Produkcja, Sprzedaż i Gastronomia Ekologiczna. Produkcja i sprzedaż online produktów ekologicznych naszej produkcji: miód, przetwory, dżemy, nektary, sok czysty, nabiał, mięso, zboża i mąki.
Doktor Valentina Ciardiello, biolog żywienia z prywatną praktyką w centralnej Neapolu. Dziś coraz trudniej jest być w zgodzie ze swoim ciałem z powodu złych nawyków, siedzącego trybu życia, małej aktywności fizycznej i fast foodów. Jednak dzięki spersonalizowanemu planowi żywieniowemu opracowanemu przez dietetyczkę Valentinę Ciardiello, Twoje życie może naprawdę się zmienić i na nowo odkryć radość...
Włochy, Salsomaggiore
Gidis został założony w 2009 roku, w rejonie Parmy, w sercu Włoskiej Doliny Żywności, znanej na całym świecie z kulinarnej doskonałości i pełnej niezwykłych smaków. Specjalizujemy się w produkcji żywności organicznej i bezglutenowej. Produkujemy specjały naszego regionu w dwóch różnych zakładach: świeże makarony i wędliny, oferując wysoki poziom obsługi oraz szeroki asortyment produktów, zarówno d...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play