Włochy, Villagrande Strisaili
Hodowla i ubój przepiórek...
Włochy, Polesine Zibello
Produkcja Culatello D.O.P.
Włochy, Castelvetrano
DOM WAKACYJNY VIVALDI...
Włochy, Rivoli
Specjalności kulinarne, arancini dla gastronomii i rotiserii...
Typowa toskańska gastronomia - Wędliny - Sery - Olej - Amaro - Słodycze...
Włochy, Silvi
Handel jelitami, przyprawami, dodatkami...
Włochy, Sala Baganza
W zakładzie odbywa się cały cykl przetwarzania mięsa wołowego. Co tydzień ubija się około 500 zwierząt, w tym bydło i cielęta. W warsztatach są następnie odkostniane i przetwarzane, ...
Smak tradycji...
Włochy, Sassano
Przemysł mleczarski...
Włochy, Pegognaga
SOC. COOP. AGRICOLA SIEDZIBA PRAWNA...
Produkuje. Typowe wędliny - Również dla celiaków Lardo di Arnad DOP - Olej orzechowy...
Włochy, Andezeno
ŻYWNOŚĆ DLA KOTÓW, PSÓW I KONI E-mail MORANDO S.p.a. - ANDEZENO (TO) - Via Chieri, 61 D (5 linii r.a.) - Fa...
Włochy, Almenno San Salvatore
PRODUKCJA I HURTOWA SPRZEDAŻ serów z mleka krowiego i koziego: Branzi, Formagella Valle Imagna, Delicapra...
Włochy, Boffalora Sopra Ticino
PRODUKCJA SZYNKI I WĘDLIN...
Oliwa z oliwek extra virgin - Typowe produkty Punkt sprzedaży i artykuły:...
Włochy, Parma
ZARZĄDZANIE I BIURA INSTYTUCJI...
Włochy, Vigarano Mainarda
PRZETWÓRSTWO WIEPRZOWEGO MIĘSA...
Włochy, Preci
Przemysł wędliniarski...
Włochy, Palermo
Półprodukty dla lodziarni i cukierni...
Włochy, Badalucco
DOP Ligure Extra Virgin Oliwa z Oliwek...
Włochy, Casale Litta
Ubój i przetwarzanie mięsa...
Włochy, Castellucchio
PROSCIUTTIFICIO...
Bresaola z Valtelliny...
Włochy, San Demetrio Corone
Nata stworzona specjalnie do produkcji wędlin, takich jak capocollo i pancetta D.O.P., Madeo Industria Alimentare zajmuje się również produkcją szynki i salami z czarnej świni kalabryjskiej. Stosowane techniki są głównie rzemieślnicze, jak solenie, które wciąż odbywa się ręcznie w typowych solankach, tak jak kiedyś. Niemniej jednak, tam gdzie to konieczne, nie gardzi się wykorzystaniem nowoczesnyc...
Włochy, Milano
Rodzina świąteczna w mięsie od 1850 roku, Sefitalia w mięsie od 1978 roku, Foodvillage produkcja żywności Włochy od 2000 roku.
Dojrzewanie i handel - Typowa szynka parmeńska - Zezwolenie CE IT743L...
Restauracja - Prosciutteria Punkt sprzedaży - Pokoje - Zamknięte w poniedziałki...
Włochy, Langhirano
Smalec do szynki...
Rzemieślnicza produkcja wędlin...
Włochy, Citta' Di Castello
Świeże mięsa i wędliny...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play