Od 1968 roku produkujemy chleb, pizze, focaccie, grissini, rubatà, freselle, chrupiącą focaccię oraz wyroby cukiernicze, wykorzystując włoskie surowce i przetwarzając je w sposób rzemieślniczy. Obsługujemy supermarkety, dyskonty i sklepy. Nasza zdolność produkcyjna jest zwiększalna i możemy dostarczać nasze suche wyroby piekarnicze w całej Europie.
Mrożenie odgrywa ważną rolę w przyszłości naszego sektora. W ten sposób poszerzyliśmy naszą ofertę świeżych produktów, wprowadzając linię mrożonych produktów dedykowanych dla wielkiej dystrybucji i gastronomii. Naszym celem jest zachowanie autentycznych smaków rzemieślniczego pieczywa, typowych dla włoskiej tradycji, co jest możliwe dzięki naszym ciągłym badaniom, nieustannemu poszukiwaniu skład...
Włochy, Pieve Porto Morone
Firma produkuje półprodukty piekarnicze do cukiernictwa: pan di Spagna (Plaque Génoise), pan di Spagna roulé lub rollé (Plaque Bavaroise), bigné i inne. Te produkty sprzedajemy zarówno przemysłowi cukierniczemu (cukiernie i lodziarnie), jak i dystrybutorom, którzy zaopatrują poszczególne punkty sprzedaży (czyli laboratoria cukiernicze i lodziarnie). Gdybyśmy mieli w skrócie określić główną cechę n...
Włochy, Foligno
L’ Europizza srl to firma, która wpisuje się w krajobraz produkcji żywności wysokiej jakości. Jesteśmy producentami podkładów do pizzy wstępnie pieczonych, w wszystkich najpopularniejszych formatach w kanale cateringowym, focacci oraz gotowego ciasta. Mamy również specyficzne referencje dla wolnej sprzedaży w chłodniach dla GDO, DO. Pakowanie produktów jest bardzo wszechstronne, zarówno świeżych, ...
Firma Roberto, założona w 1962 roku, to przedsiębiorstwo produkujące pieczywo w prowincji Treviso. Roberto Alimentare srl poświęca dużą uwagę i pasję wyborowi swoich składników, a dzięki uznawanej jakości swoich produktów, dziś odgrywa kluczową rolę na rynku krajowym i zagranicznym. Oferta produktów obejmuje Grissini Torinesi i Tradizionali, Bruschettę, Bruschettine, Grissini Crocchini, chleb do T...
Włochy, Bellaria Igea Marina
TONDA JAK WSZYSTKIE, DOBRA JAK NIEWIELE. Otworzyliśmy w 2000 roku z jedną stałą ideą – przygotowywać doskonałe piadiny! Na pierwszy rzut oka piadiny są wszystkie takie same, ale to przy pierwszym kęsie czuć różnicę. Jeśli spróbujesz naszych piadin, od razu zrozumiesz, dlaczego wolimy piec je ręcznie, jedna po drugiej, na żeliwnych płytach i dlaczego używamy tylko surowców najwyższej jakości: abyś ...
Włochy, Riccione
Jesteśmy firmą, która od 2000 roku produkuje i sprzedaje wypieki związane z smakami kuchni romagnolskiej. Nasza działalność opiera się na niezbędnych kryteriach pasji do naszej ziemi, maksymalnej dbałości o składniki oraz celu stworzenia i zaoferowania konsumentowi produktu o wyjątkowej jakości, charakterystycznego dla regionu. Z uwagi na naszą uwagę i skrupulatność w każdym detalu oraz wysoką jak...
Włochy, Bernalda
... kontrolowany i certyfikowany łańcuch dostaw, gwarantujący lokalne pochodzenie mielonych zbóż. Mąki i semoliny są starannie dobierane z różnych regionów. Nieustannie inwestujemy w badania i rozwój, aby oferować produkty wysokiej jakości. Nasze wyroby nie są produkcją przemysłową, lecz rzemieślniczymi produktami, które charakteryzują się naturalnym wstępnym wypiekiem bez dodatku konserwantów i substancji chemicznych. Jesteśmy w ciągłym procesie ewolucji.
Unica Il Cestino di pane s.a.s. powstała w 2013 roku z potrzeby stworzenia czegoś innego do prezentacji potraw. Cestino di Pane to produkt wszechstronny, zaprojektowany specjalnie dla sektora gastronomicznego, który można wykorzystać zarówno do serwowania potraw gorących, jak i zimnych. Niska zawartość soli oraz neutralny smak pozwalają na łączenie go zarówno z daniami słodkimi, jak i słonymi. Jeg...
Włochy, San Severo
Włochy, Cavriago
Z małej rzemieślniczej firmy w sercu Reggio Emilia, w 1986 roku powstał "Forno di Campagna". Dzięki doskonałej jakości produktów, prestiż działalności rośnie z dnia na dzień, osiągając nowe linie sprzedaży, takie jak sklepy specjalistyczne w zakresie produktów ekologicznych, nowe piekarnie, aż po dużą dystrybucję. Powaga i kompetencje, połączone z jakością produktów, sprawiają, że "Forno di Campag...
EKSKLUZYWNE PRODUKTY MASZYN DO LODÓW...
Włochy, Bagno A Ripoli
Zaopatrzenie i surowce dla lodziarni...
Fabryka wafli i dekoracji do cukiernictwa...
Włochy, Gioia Del Colle
„Podstawa do Pizzy” wykonana z wyselekcjonowanych mąk i naturalnego drożdży, leżakująca przez ponad 24 godziny i rozciągana ręcznie przez naszych Mistrzów Pizzaioli. To rozwiązanie dla tych, którzy chcą oferować Pizze Wysokiej Jakości w krótkim czasie i bez wykwalifikowanego personelu. „Podstawa do Pizzy” nie jest produktem mrożonym, nie ma nic wspólnego z pizzami dostępnymi w supermarketach. Jest...
Produkcja Pane Carasau...
Produkcja: rożki, krzywe rogaliki, wafle do lodów...
Produkcja chleba i wyrobów piekarniczych...
Piekarnia i fabryka ciastek Ręczna produkcja...
Włochy, Villagrande Strisaili
Włochy, Alghero
Włochy, Casalmaiocco
Włochy, SORIANO NEL CIMINO
Włochy, Ilbono
Włochy, Verbania (Vb)
Włochy, Isernia
Włochy, Alfonsine

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play