Od 2006 roku Sempre Ghiotti z powodzeniem działa w branży cateringowej i gastronomicznej, oferując najlepsze przepisy kuchni sycylijskiej w formie gotowych dań, wygodnych do codziennego użytku i smacznych jak świeżo przygotowane. Nasze przygotowania, wykonane z wysokiej jakości surowców, dają możliwość serwowania całej autentyczności Morza Śródziemnego w kilku prostych krokach. Dzięki naszym prakt...
Włochy, Giarre
Produkcja żywności mrożonej: śniadanie, sycylijska rotisserie, granity i sycylijskie sorbety, mini przekąski na aperitify, catering itp.
Włochy, Lazise
Il Germoglio powstał w latach dziewięćdziesiątych dzięki zakupowi przemysłowego pieca do produkcji chleba i wyrobów piekarniczych. W 2004 roku nowa grupa wspólników dołączyła do rzemieślniczej wiedzy, wnosząc nową siłę przedsiębiorczości. Inwestycje w technologię, maksymalna uwaga na jakość oraz obsługę klienta przyczyniły się do stałego wzrostu w ciągu lat. Dziś Il Germoglio jest ugruntowaną ma...
Włochy, Foggia
Zlokalizowane w sercu Tavoliere w Apulii, Caldo Caldo to laboratorium rzemieślniczej kuchni zajmujące się przygotowaniem mrożonej żywności gotowej: koncentrujemy się na podkreślaniu typowych przepisów naszego regionu. Wszystkie dania są przygotowywane z pasją z przeszłości, aby uwydatnić zapach i smak surowców. Każdy przepis zawiera sekrety starożytnej sztuki kulinarnej, docenianej na całym świeci...
Włochy, Calderara Di Reno
Piekarnia Quadrifoglio powstała w 1990 roku z inicjatywy braci Gaudino. Od samego początku celem było wprowadzenie jakości rzemieślniczej w produkcji na dużą skalę. Dlatego nigdy nie zaniedbano selekcji surowców oraz dbałości o receptury i przygotowanie, integrując je w organizację zdolną zaspokoić rosnące potrzeby rynku. To właśnie ta uwaga i jakość pozwoliły jej w 2004 roku znaleźć się na liście...
Włochy, Canonica d'Adda
Firma, z siedzibą w Canonica d’Adda w północnych Włoszech, między Mediolanem a Bergamo, jest obecna na rynku od ponad 50 lat i jest zarządzana przez trzecią generację rodziny Lombardini. Produkcja świeżego i mrożonego makaronu oraz dań gotowych.
Włochy, Fasano
produkcja i sprzedaż produktów mrożonych, takich jak dania gotowe, sosy i przyprawy gotowe, wstępnie smażone potrawy gotowe do użycia w kanałach sprzedaży ho.re.ca, dystrybucji zorganizowanej, gdo. Produkcja typowej, rzemieślniczej kuchni śródziemnomorskiej, bez konserwantów. Linie produkcyjne w porcjach jednostkowych oraz linia cateringowa. Szeroka obecność w południowych Włoszech i w pozostałej części Włoch. Niedawno firma rozpoczęła eksport do Europy i Stanów Zjednoczonych.
Włochy, S.giovanni Teatino
Pamac produkty piekarnicze mrożone. Pamac została oficjalnie założona w 1990 roku, ale to w 1880 roku „dziadek” Donato rozpoczął tę działalność w małej piekarni w mieście Pescara (Włochy), używając starego pieca. Pamac rozpoczęła swoją działalność, sprzedając smaczne produkty, które później stały się mrożonymi wyrobami piekarniczymi dostępnymi na dużym rynku, ale zawsze zachowywały jakość oryginal...
Włochy, Spigno Saturnia
... bezglutenowych na rynku, w ciągłym rozwoju i aktualizacji. Badania i rozwój produktów dostosowanych do potrzeb klientów oraz produkcja na zlecenie. Oferta obejmuje żywność mrożoną i suszoną o smaku zbliżonym do tradycyjnych, pod względem konsystencji, smaku, wyglądu i zapachu. Dystrybucja na całym terytorium Polski za pośrednictwem własnych środków transportu lub współpracowników. Możliwość...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play