Włochy, Moio Della Civitella
...Dżemy bez konserwantów to słodycze wytwarzane z owoców i cukru, ale bez dodatku konserwantów chemicznych lub sztucznych. W tych dżemach konserwacja produktu jest zapewniona wyłącznie dzięki metodom naturalnym, takim jak użycie cukru, odpowiednie gotowanie owoców oraz przestrzeganie norm higienicznych podczas przygotowania i pakowania. Sterylizacja produktu, która odbywa się poprzez gotowanie i gorące pakowanie w hermetycznie zamknięte pojemniki, przyczynia się do zapobiegania rozwojowi bakterii i pleśni, umożliwiając bezpieczne przechowywanie nawet bez użycia dodatkowych konserwantów.
Włochy, Cinto Caomaggiore
... i wewnętrznymi wstrząsami. Od rolników do dystrybucji detalicznej, możemy dostarczyć rozwiązania dla opakowań papierowych, które optymalizują przechowywanie i wydłużają trwałość świeżych produktów. Nasze papierowe podkładki zatrzymują wilgoć i zapewniają dobre wskaźniki higrometryczne, aby zachować świeżość i smaki owoców i warzyw. Wszystkie nasze papiery do owoców i warzyw mogą być dostarczane w...
Włochy, Prato
...brzoskwinie z Emilii-Romanii, melony i arbuzy z Toskanii, owoce leśne, truskawki i jabłka z Trydentu. Dzięki dużemu procentowi owoców (>70%) nasze purée mają wysoką wydajność. Proces produkcji i napełniania butelek jest całkowicie automatyczny. Butelki są napełniane w zmodyfikowanej atmosferze azotu: gwarancja jakości i długotrwałości produktu. TMC purée wynosi 24 miesiące, a przechowywanie purée w temperaturze pokojowej. Zakrętka Easy-to-squeeze, butelka i zakrętka są certyfikowane do kontaktu z żywnością i nie zawierają parabenów.
... procedur związanych z identyfikowalnością produktów z rolnictwa ekologicznego. 300 000 quintali pojemności chłodniczej pozwala na przechowywanie kiwi przez cały sezon sprzedażowy, który trwa od października do czerwca. Po dokładnej ocenie cech organoleptycznych każdej partii oraz na podstawie pochodzenia optymalizuje się jakość owoców, pakując produkt w optymalnym momencie. W okresie letnim firma pakuje i wysyła około 150 000 quintali brzoskwiń, nektaryn, śliwek i jabłek, pokrywając okres od lipca do października.
Włochy, Amelia
... higieny w całym procesie, podczas gdy zbiór i przechowywanie odbywają się niezwykle szybko, aby uniknąć fermentacji, w pełni zachowując właściwości smakowe. Tradycyjna metoda tłoczenia polega na temperaturze powyżej 26°C, co zapobiega uszkodzeniu stężenia fenoli i w pełni zachowuje wartość odżywczą, jednocześnie podnosząc autentyczność owoców i esencję ich smaku. FenOlio to oliwa z oliwek extra virgin (DOP) wytwarzana z świeżych owoców z prestiżowego obszaru wzgórz Amerini. To zaczarowany krajobraz gór i lasów, dolin falistych wzgórz, emblemat Umbrii, „zielonego serca Włoch.”...
SYSTEM CERTYFIKOWANEJ JAKOŚCI Celle i instalacje chłodnicze w całej Europie ISO 9001 Nowy system oszczędzania energii? Przechowywanie owoców i warzyw, mięsa, ryb, lodów, produktów mrożonych, wędlin, serów, kwiatów, farmaceutyków? Doświadczenie w dojrzewaniu bananów od 1965 roku Patent na 80% redukcję gazu chłodniczego? Pełna gwarancja na 3 lata? Certyfikacja zużycia energii...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play