...Krajalnica do mięsa Velati, w całości wykonana ze stali nierdzewnej, została zaprojektowana w celu przekształcenia całego bloku mięsa w kawałki mięsa za pomocą systemu ostrzy, który został specjalnie zaprojektowany, aby uniknąć uszkodzeń i miażdżenia mięsa. Struktura połączonych ostrzy składająca się z wahadłowego noża gilotynowego oraz zestawu noży okrągłych, pozwala na przetwarzanie produktu w...
Włochy, Mineo
La Polli Azzolina zajmuje się hodowlą i ubojem drobiu, produkcją i porcjowaniem mięsa. Posiada znak CEE IT 1047/M. Założona w 2003 roku, obecnie jest obecna głównie na rynku afrykańskim. Handel detaliczny i hurtowy świeżym i mrożonym mięsem, kurczakiem, kurą, cielęciną, wieprzowiną. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt na nasz adres e-mail.
Pasujące produkty
Skrzydełka kurczaka
Skrzydełka kurczaka
Inne Produkty
Udka kurczaka
Udka kurczaka
Włochy, Palagonia
Sycylijska Dobroć, młoda i dynamiczna firma sycylijska, zajmuje się produkcją pod marką Sycylijska Dobroć oraz handlem typowymi produktami sycylijskimi dla detalistów i klientów indywidualnych. Produkty są eksportowane i obecne na różnych rynkach europejskich. Aby uzyskać więcej informacji, możesz poprosić o wycenę, wysyłając e-mail na adres info@siciliangoodness.com lub alternatywnie odwiedzić st...
Cipressi w Chianti powstało w Radda in Chianti, średniowiecznej wiosce znanej z produkcji wina Chianti Classico, w prowincji Siena, gdzie swoje etyczne i zawodowe fundamenty opiera na szacunku dla tradycji toskańskich produktów rzemieślniczych. Działalność zaczyna się w małym lokalu przy starych murach średniowiecznych Radda, w Viale Venti Settembre, gdzie odbywa się przetwarzanie mięsa świń...
Włochy, Mugnano Del Cardinale
... gwarantowane w czasie i przestrzeni. Dziś, mimo że produkcja znacznie wzrosła, a rynek stał się bardzo szeroki i wciąż wyraźnie się rozwija, nauki przekazywane przez pokolenia pozostały te same. Przetwarzanie mięsa odbywało się w małym budynku, gdzie szczególną uwagę poświęcano produktowi rzemieślniczemu, jakim jest salami Mugnano. Ten rodzaj wędliny charakteryzuje się selekcją mięsa, rodzajem obróbki oraz...
Włochy, Sant'albano Stura
Rzeźnia, przetwarzanie mięsa...
Włochy, RONCONE
Transport, Ubój, Przetwarzanie mięsa.
Włochy, Arcola
Wytwórnia wędlin - Przetwarzanie mięsa.
Włochy, Galatone
Mondial Carni Due srl, przemysł przetwórstwa mięsnego, ekskluzywny dystrybutor produktów UNIPEG oraz współpracujący z tą firmą, zajmuje się sprzedażą hurtową mięsa wołowego, wieprzowego, końskiego oraz owczego i koziego najwyższej jakości krajowej i zagranicznej dla firm z branży hotelarskiej, gastronomicznej, supermarketów oraz rzeźni. Przetwarzanie i dystrybucja mięsa są prowadzone z najwyższą...
Przetwarzanie i sprzedaż bezpośrednia mięsa wieprzowego i wędlin...
Włochy, Casale Litta
Ubój i przetwarzanie mięsa...
Włochy, Palo Del Colle
Ubój, podział, przetwarzanie i pakowanie mięsa wołowego, wieprzowego, owczego i końskiego Rozwój i produkcja wyrobów z mięsa wołowego, wieprzowego, owczego oraz produktów na bazie mięsa wołowego i wieprzowego Handel mięsem drobiowym i dziczyzną...
Włochy, Sandrigo
Ubój i przetwarzanie mięsa...
Przetwarzanie mięsa Produkcja wędlin...
Włochy, Villafranca Padovana
Przetwarzanie mięsa wieprzowego...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play