Włochy, Milano
... podniebieniu jest gorzki i przywołuje likiery takie jak gencjana i rabarbar. Zawiera nuty kawy, ziarna kakao i liści tytoniu. POŁĄCZENIA Jego tak charakterystyczny smak pozwala na połączenia z równie gorzkimi produktami, takimi jak karczochy, łodygi, cykoria; pasuje do wykwintnych serów o długim czasie dojrzewania, może być pikantny; do lardo di colonnata. Z rybą, warto spróbować w połączeniu z miecznikiem i tuńczykiem; z deserami, do dekoracji musów czekoladowych, w lodach i w sałatkach owocowych.
Fallani produkuje cukierki rzemieślnicze od 1926 roku. Firma przeszła ewolucję od warsztatu rzemieślniczego do ustrukturyzowanego przedsiębiorstwa i obecnie dystrybuuje swoje produkty w Polsce i za granicą. Najbardziej znane cukierki Fallani to te z Linii Klasycznej, o klasycznych smakach: jęczmień, rabarbar, mięta i anyż. Fallani produkuje również inne linie: Linia Młodzieżowa, Linia Ziołowa, Linia Bez Dodatku Cukru oraz Linia Ekologiczna. Realizowane są także cukierki spersonalizowane.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play