Włochy, Milano
...Wyprodukowany w lipcu, to miód o silnej osobowości, który ma tendencję do krystalizacji. W stanie płynnym ma kolor bursztynowy i jasnobrązowy, a po krystalizacji przyjmuje zapach suszonych grzybów, lukrecji, niemal wędzonego. Aromat jest bardzo intensywny, trwały, przypomina karmel i smak toffi, bardzo ceniony przez dzieci. POŁĄCZENIA Aromatyczny słodzik do napojów; wzbogaca vinaigrette do sałatek mieszanych, dobrze komponuje się z zapiekankami warzywnymi oraz daniami z ziołami aromatycznymi lub leczniczymi, warto spróbować do risotto.
Włochy, Imperia
... w oliwie to doskonała przystawka, podawana na przykład z kromkami domowego chleba lub na bruschettcie, ale mogą być również używane do przyprawiania pierwszego dania, na przykład pysznego risotto. Są pyszne w sałatkach warzywnych, ryżowych lub makaronowych. Na przykład, aby nadać wyjątkowy akcent sałatce Caprese, dodając suszone pomidory i kapary. Sposób przechowywania Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce (+4°C), trzymając produkt przykryty oliwą i spożyć w ciągu 5 dni. Kod: POMOL 180...
Włochy, Castellazzo Bormida (al)
... niezwykle wszechstronny i nadaje się do wielu przygotowań kulinarnych: - Dania Główne: Idealny do wzbogacania makaronów, risotto i gnocchi. - Mięsa i Ryby: Doskonały do podkreślenia smaku grillowanych mięs, pieczeni i dań rybnych. - Przyprawy: Świetny do produkcji oliw, masła i sosów truflowych. - Przystawki i Sery: Doskonale komponuje się z bruschettami, serami dojrzewającymi i wędlinami. Skontaktuj...
Włochy, Mortara
...Po zakończeniu gotowania, poza ogniem, wymieszaj Risotto z Borowikami z klarowanym masłem, kilkoma płatkami Castelmagno i świeżo posiekanym pietruszką. Składniki: Ryż Carnaroli Klasyczny (88%), bulion warzywny granulowany (sól, skrobia i maltodekstryny z ziemniaków, suszone warzywa (marchew, seler, pietruszka), olej słonecznikowy, naturalne aromaty, przyprawy), mąka ryżowa, grzyby borowiki...
Włochy, Asigliano Vercellese
...Przygotowanie do risotto, z ryżem odmiany Maratelli.
Włochy, Acquaviva Picena
doświadczenie w branży półproduktów, aromatów i składników spożywczych Firma GOODAS od ponad 20 lat ma ugruntowane doświadczenie w branży półproduktów, naturalnych aromatów i składników spożywczych "clean label". Liczne uzyskane certyfikaty świadczą o coraz większej uwadze oraz potrzebie odpowiedzi na coraz bardziej pilne wymagania społeczeństwa w zakresie bezpieczeństwa żywności, jakości, zdrowia...
Włochy, Dorgali
... pikantnego. Jego cylindryczny kształt i niejadalna skórka są symbolem rzemieślniczej dbałości i jakości. Pecorino Intramontes jest idealnym bohaterem przystawek, przekąsek i deserów, dzięki swojemu wyrafinowanemu i nigdy nie nachalnemu smakowi. Idealny do spożywania samodzielnie lub starty na makaron i risotto, to ser, który zachwyca podniebienie i wzbogaca każdy stół o odrobinę elegancji i autentycznego smaku.
Włochy, Forlì
... składniki odżywcze: błonnik, witaminy C i E, minerały takie jak magnez, potas i żelazo oraz kwasy tłuszczowe omega 3 i 6. Biała quinoa w porównaniu do czerwonej lub czarnej ma bardziej neutralny smak, co sprawia, że nadaje się do różnych potraw. Przed użyciem quinoa bio zaleca się przepłukanie ziaren pod wodą, a następnie gotowanie przez około 10-12 minut. Aby quinoa była smaczna, ważne jest, aby najpierw uprażyć ziarna przed dodaniem płynu do gotowania. Quinoa bio doskonale sprawdza się jako substytut risotto lub może stać się głównym składnikiem sałatek.
Włochy, Colonnata Carrara
...Opakowanie 100 g Lardo di Colonnata IGP Biała jak marmur, który otula jej dojrzewanie, pachnąca przyprawami, delikatna i słodka w smaku. Kiedyś przygotowywana poprzez ubijanie Lardo w białym marmurowym moździerzu Canaloni di Colonnata, używana jako podstawowy dodatek. Dziś stosowana nie tylko w podstawowym sosie do minestrone, makaronu z fasolą, sosu pomidorowego, dań głównych i risotto z...
Włochy, Nave
...Sugerowane połączenia Aperitify, tartinki, antipasti, zupy rybne, ryby o wyrazistym smaku, gotowane warzywa, makaron z sosem, risotto. Uwagi Zawiera siarczyny. Pojemność: 1,5 ltl Kod: 08295 Kategoria: Musujące Zawartość alkoholu: 11% Kraj: Włochy Region: Piemont Szczepy: Mieszanka winogron z białych szczepów, w równowadze. Kolor: Jasno słomkowy. Zapach: Delikatny zapach kwiatów polnych, charakterystyczny. Smak: Wytrawny, słony, świeży i harmonijny.
...Składniki: letnia czarna trufla (tuber aestivum Vitt.) 70%, oliwa z oliwek, sól, aromat. Sugestie: Idealne do przystawek, omletów, antipasti, dań makaronowych, risotto, białego mięsa i sałatek. Dostępne również w formacie 500 g.
...Funghi Porcini Secchi Le Foglie Verdi Suszone Grzyby Borowikowe Sycylia Opakowanie - Suszone Grzyby Borowikowe w opakowaniach 50 100 250 500g, doskonałe do risotto i potraw mieszanych. Suszone Grzyby Borowikowe 50 100 250 500 g, najlepszy produkt do risotto i ogólnych potraw mieszanych.
Włochy, Trento
... kostkę w 500 ml wody i gotuj przez kilka minut. Kostkę można również dodać do potraw w trakcie gotowania w dowolnej ilości, aby wzbogacić i podkreślić smak zup, zup warzywnych, gotowanych warzyw, sosów, ragù, mięs, risotto, jajek itp.
Włochy, Maruggio
... z oliwek extra vergine z Olive Armonico pasuje do umiarkowanie smacznych potraw. Idealna do użycia na stole, aby wzbogacić delikatne dania, takie jak Bresaola i świeże sałatki, jest również doskonała w kuchni do przyprawiania ryb, risotto, makaronu i pieczeni. Jest polecana do wszystkich potraw, w których olej ma za zadanie podkreślenie esencji, nie zakrywając aromatów.
Włochy, Sassello
...Nasza krem truflowy z grzybami to unikalny produkt. Idealny do smarowania na kanapkach lub grzankach jako aperitif, jako dodatek do makaronu, risotto, gotowanych/pieczonych warzyw, na mięsie lub w wielu innych przepisach. Przechowywać w chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego światła. Po otwarciu przechowywać w lodówce, przykryty olejem i zużyć w ciągu kilku dni. SKŁADNIKI: Grzyby, trufle, oliwa z oliwek extra virgin, sól, naturalne aromaty Termin przydatności: 30 miesięcy, dostępne różne formaty...
Włochy, Città Di Castello
...Salsa z letnim truflem i grzybami. Bez konserwantów i bezglutenowa. Idealna do makaronu, risotto, jajek, tartinek, przystawek. Nie zawiera czarnych oliwek, aby uzyskać prawdziwy smak trufli! Sos z czarnymi truflami i grzybami. Idealny do wzbogacenia różnych potraw, takich jak przystawki, tosty, dania główne, sosy, mięso, dania zapiekane i omlety.
Włochy, Castel D'ario
...Riso Nuvola powstało z pomysłu w Castel D'Ario (MN), miejscowości znanej z "Risotto alla Pilota", aby przybliżyć kulturę lokalnych ziem. To ryż miejski uprawiany, produkowany i przetwarzany tak, jak robili to niegdyś rolnicy z Mantui, a następnie pakowany i dystrybuowany na rynek przez lokalną młynarnię: Riso Nuvola snc.
Włochy, Chioggia
Importujemy i eksportujemy mrożone ryby, przygotowujemy profesjonalne produkty wysokiej jakości dla gastronomii. Szukamy nowych, poważnych partnerów, aby rozszerzyć naszą ofertę za granicą. Oferujemy sałatki rybne, różne smażone ryby, przygotowania do risotto oraz potrawy z owoców morza, z przetestowanymi przepisami dostosowanymi do gastronomii, które mają na celu skrócenie czasu przygotowania i obniżenie kosztów magazynowych. Jakość, wygoda i praktyczność w jednym.
Włochy, Polinago
Sprzedaż online naturalnych i zdrowych produktów spożywczych, takich jak ryż, risotto gourmet, makaron, dżemy, miód, konfitury, przyprawy i jadalne kwiaty, włoskie wina i likiery. Wszystko w duchu włoskich doskonałości. Dania główne z gotowym risotto i wiele więcej. Odwiedź www.wildkitchen.it...
Włochy, Isola Della Scala
Risotto i typowe specjały...
Włochy, Tricerro
ERBITAL działa w sektorze produktów suszonych, takich jak mieszanki risotto, makaron z pszenicy durum połączony z składnikami przepisu oraz suszone grzyby porcini od 1983 roku, kiedy to firma została założona. Wszystkie etapy produkcji naszych produktów odbywają się w naszym zakładzie w Tricerro, w prowincji Vercelli, w regionie ryżowym o znaczeniu europejskim, u stóp wzgórz Monferrato. Jakość i...
Włochy, Vietri Sul Mare
... sul Mare i Wybrzeża Amalfi, które mądrze łączą typowy zapach produktów morskich z przyprawami oraz niezapomnianym aromatem cytryn z wybrzeża amalfi i sorrentyńskiego. Restauracja daje klientowi możliwość skosztowania typowych dań tradycji vietrskiej i Wybrzeża Amalfi, które dzięki jakości naturalnych produktów i kunsztowi szefa kuchni stają się wyjątkowe: gnocchi lub cannelloni po sorrentyńsku, scialatielli z owocami morza, paccheri lub risotto rybne lub z borowikami, spaghetti z małżami, ryba.
Włochy, Fondi
...SOSY MEDITERRANEJSKIE GOTOWE DO UŻYCIA Pomysł Stworzenie sosów "gotowych do użycia" do szybkiego przygotowania najpopularniejszych potraw z nadmorskich miejscowości Morza Śródziemnego, takich jak: makaron, risotto, pizza, bruschetta, couscous, zupy, kremy i polenta. Tradycja Wykorzystywanie tylko najstarszych surowców kuchni śródziemnomorskiej, takich jak: ryby z Morza Śródziemnego FAO 37, oliwa...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play