Włochy, Martina Franca
...Capocollo di Martina Franca to wykwintna wędlina, produkowana zgodnie z dawną tradycją rzemieślniczą. Ta wędlina charakteryzuje się pikantnym i aromatycznym smakiem, uzyskiwanym dzięki użyciu vincotto pugliese oraz wędzeniu drewnem z roślinności śródziemnomorskiej. Capocollo doskonale nadaje się do spożywania samodzielnie lub jako część deski wędlin, w towarzystwie lokalnych serów i win. Jego rzemieślnicza produkcja i unikalny smak czynią go produktem doskonałym w gastronomii pugliese.
...Produkcja rzemieślnicza wędlin gotowanych, zaczynająca się od starannego wyboru surowców i poświęcenia uwagi na proces przetwarzania. Nasza oferta obejmuje szeroki wybór z doskonałym stosunkiem jakości do ceny. Wędliny gotowane krajowe, również bez cukrów i wszystkie bez polifosforanów, produktów mlecznych, glutenu. Wędliny gotowane L'Italiano 1930, IL Manzoni, IL Milanese, Wędliny gotowane z Cinta Senese Dop, Indyk na parze, Speckotto, Porchetta.
Włochy, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc di Lavigna Santo E. C. w Mesoraca, w prowincji Crotone, zajmuje się własną i rzemieślniczą produkcją oraz pakowaniem typowych wędlin, w tym kiełbas, capocollo i pancetty. Dzięki wykwalifikowanemu personelowi z doświadczeniem w branży, Salumificio Lavigna potrafi zaspokoić nawet najbardziej wymagające podniebienia.
Rzemieślnicza produkcja wędlin...
Włochy, Palazzo San Gervasio
Rzemieślnicza wytwórnia kiełbas od 1988 roku...
Rzemieślnicza obróbka wędlin...
Włochy, Montespertoli
Rzemieślnicza produkcja porchetty i pieczonych porchetta biustów...
Włochy, Castiglione In Teverina
Rzemieślnicza obróbka mięsa wieprzowego Laboratorium:...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play