Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) ma swoją siedzibę w Guijuelo (Salamanka) i zajmuje się niemal wyłącznie ubojem świń iberyjskich. Jej celem było zbudowanie rzeźni z sekcją rozbioru i wytapiania tłuszczu, która zapewniłaby ubój i rozbiór świń potrzebnych jej przemysłom, a także przetwarzanie słoniny na tłuszcz poprzez proces wytapiania, rozpoczynając działalność przemysłową w 1982 roku. Obecnie M...
Francja, Laissac
...Nożna szynka to najbardziej szlachetna część szynki. Ta rzemieślnicza nożna szynka jest wytwarzana w naszym zakładzie w Laissac, w Aveyron. Składa się wyłącznie z 3 składników: wieprzowiny, soli z Guérande i pieprzu Kampot IGP z Kambodży. Ta suszona mięso zachowuje świeżość przez 3 miesiące w temperaturze pokojowej. Idealna do Twoich półmisków wędlin, nożna szynka to bardzo mało tłusta wędlina...
Włochy, Martina Franca
...Capocollo di Martina Franca to wykwintna wędlina, produkowana zgodnie z dawną tradycją rzemieślniczą. Ta wędlina charakteryzuje się pikantnym i aromatycznym smakiem, uzyskiwanym dzięki użyciu vincotto pugliese oraz wędzeniu drewnem z roślinności śródziemnomorskiej. Capocollo doskonale nadaje się do spożywania samodzielnie lub jako część deski wędlin, w towarzystwie lokalnych serów i win. Jego rzemieślnicza produkcja i unikalny smak czynią go produktem doskonałym w gastronomii pugliese.
Francja, Auros
...które pozwalają się wyróżnić i podkreślić swój rzemieślniczy profesjonalizm. Asortyment Rosetka szynkowa „Extra Chuda” 100% szynka IGP południowo-zachodnia. 1,2 kg DLUO 90 dni Rosetka z Pirenejów. 1,2 kg DLUO 90 dni Rosetka z wiórkami szynki Bayonne IGP. 1,2 kg DLUO 90 dni.
...Produkcja rzemieślnicza wędlin gotowanych, zaczynająca się od starannego wyboru surowców i poświęcenia uwagi na proces przetwarzania. Nasza oferta obejmuje szeroki wybór z doskonałym stosunkiem jakości do ceny. Wędliny gotowane krajowe, również bez cukrów i wszystkie bez polifosforanów, produktów mlecznych, glutenu. Wędliny gotowane L'Italiano 1930, IL Manzoni, IL Milanese, Wędliny gotowane z Cinta Senese Dop, Indyk na parze, Speckotto, Porchetta.
Włochy, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc di Lavigna Santo E. C. w Mesoraca, w prowincji Crotone, zajmuje się własną i rzemieślniczą produkcją oraz pakowaniem typowych wędlin, w tym kiełbas, capocollo i pancetty. Dzięki wykwalifikowanemu personelowi z doświadczeniem w branży, Salumificio Lavigna potrafi zaspokoić nawet najbardziej wymagające podniebienia.
Francja, Toulon
Allo Mistral Pizza w Tulonie to rzemieślnicza pizzeria, która każdego wieczoru przygotowuje wysokiej jakości i pyszne pizze. Firma założona w 1995 roku dostarcza swoje pizze w Tulonie do klientów indywidualnych, którzy mogą zamawiać telefonicznie lub bezpośrednio w lokalu Allo Mistral Pizza w Tulonie. Dzięki szerokiej gamie pizz, na bazie pomidorów lub śmietany, docenisz smak pizz z Allo Mistral Pizza, pieczonych w tradycyjnym, ale nowoczesnym piecu opalanym drewnem.
Francja, Saint-Jean-Le-Vieux
Założona w 1993 roku, Maison Mayté to rzemieślnicza wędlina baskijska. Maison produkuje szeroką gamę suchych wędlin z Kraju Basków: szynki, kiełbasy, suszone kiełbasy, płaskie lub zwinięte brzuchy (ventrêches), chorizo, suszone lomo... Maison oferuje również swoje specjały na bazie kaczki (foie gras, piersi, konfitury, rillettes, pasztet z foie gras), wieprzowiny (pasztet baskijski, pasztet...
Belgia, Lovendegem
Dufina, przemysłowe wędliny, rzemieślnicza jakość Dufina to belgijska firma zajmująca się wędlinami z bogatą tradycją. Od 1950 roku jesteśmy znani z naszych solonych, gotowanych i suszonych wędlin o rzemieślniczej jakości. Od wędzonego boczku i Cobourgham po gotowane szynki i kiełbasy. Elastyczna produkcja na miarę, z globalną dystrybucją Wszystkie nasze wędliny są dostępne w opakowaniach...
Hiszpania, Pobladura de Pelayo García
... dostosowanie do nowoczesnych systemów w naszych zakładach zapewniają najwyższą jakość wędlin i solanek Ferju. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane bezglutenowo, bez konserwantów i barwników. Niektóre z naszych produktów to: Cecina de León IGP, Chorizo extra domowy (sarta, cular i vela), Salchichón extra domowy (sarta i cular), Szynka serrano, Lomo embuchado, Panceta naturalna (wędzona i przyprawiana), Wędzona język (wieprzowy i wołowy), Przyprawiona żeberka, Wędzony lacón.
Belgia, Mechelen
Hespen Meli przekształcił się z małej, lokalnej firmy w uznaną markę w regionie flamandzkim. Nasze produkty: szynka rzeźnicza, szynka odtłuszczona, szynka francuska, rzemieślnicza szynka naturalna, szynka grillowa, szynka na grilla, szynka hotelowa, szynka Cobourg z kością, szynka wędzona, krojona odtłuszczona, odtłuszczona w formie bloku, naturalna szynka grillowa, … . Czyste i uczciwe, szynki najwyższej jakości, ponieważ rzemiosło prowadzi do mistrzostwa. Nasze atuty to: jakość, specjalność, higiena, rzetelne umowy i zadowolenie klientów.
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
FRANRODEL, specjaliści w produkcji i sprzedaży szynki oraz wędlin z wieprzowiny iberyjskiej od ponad wieku. W swojej działalności ta rodzinna firma, prowadzona od czterech pokoleń przez Francisco Rodríguez Delgado, potrafiła doskonale połączyć tradycję rzemieślniczą z nowymi technologiami oraz innowacyjnymi obiektami. Wszystko to z celem zapewnienia, w każdym momencie, produkcji szynki i łopatki...
Hiszpania, Córdoba
Firma JAMIVI, zajmująca się rzemieślniczą produkcją wyrobów z wieprzowiny iberyjskiej, została założona w latach 70. w celu zbytu najlepszych świń karmionych żołędziami, hodowanych na pastwiskach przez swoich właścicieli, rodzinę Escribano, pochodzącą, jak większość sektora, ze świata hodowli zwierząt. Łagodny krajobraz i klimat regionu Los Pedroches, połączone z tradycją staranności, sprawiają...
Hiszpania, Calzada De Don Diego Salamanca
Embutidos y Jamones Los Serranos. Jesteśmy rodzinną firmą o tradycyjnym charakterze, z długoletnim doświadczeniem w branży wędliniarskiej i szynkarskiej. Znajdujemy się w samym sercu Campo Charro w Salamance. Los Serranos zajmuje się rzemieślniczą produkcją wędlin iberyjskich oraz szynki iberyjskiej z żołędzi, a także mamy dwie wyraźnie różniące się linie produkcyjne. 1. Produkcja wędlin i szynki...
Belgia, Deinze
... tylnej po szynkę szlachetną, rzemieślniczą oraz mistrzowską. Ponadto, wszystkie nasze produkty dostępne są zarówno w formie luzem, jak i w plastrach. Jako firma rodzinna możemy pochwalić się bardzo elastycznym sposobem pracy. Wspólnie z Państwem jako (przyszłym) klientem możemy wyprodukować łopatkę i/lub szynkę całkowicie zgodnie z Państwa normami dotyczącymi smaku, jakości i ceny.
Hiszpania, Guijuelo
Pedro Nieto to firma rodzinna, z siedzibą w rejonie Guijuelo (Salamanka), zajmująca się rzemieślniczą produkcją szynki iberyjskiej, palet iberyjskich oraz wędlin iberyjskich z żołędzi. Szynka iberyjska to królowa wśród produktów z wieprzowiny iberyjskiej, pochodzi z dorosłych świń rasy iberyjskiej. Jest to produkt wytwarzany z tylnej kończyny lub nogi, co sprawia, że ma smukłą formę i cenne...
Rodzinna firma zajmująca się rzemieślniczą produkcją szynki z Teruel z oznaczeniem pochodzenia oraz wysokiej jakości szynki serrano. Nasze naturalne suszarnie, zlokalizowane w Monreal del Campo (Teruel) i Fuendetodos (Zaragoza), gwarantują szynkę o niskiej zawartości soli i optymalnym stopniu dojrzewania.
Hiszpania, San Miguel De Valero
Jamon Iberico, Lomo Embuchado Iberico, Chorizo i Salchichon Iberico, Longaniza Iberica, Panceta adobada curada, Lomo adobado, Cabecero embuchado, Chorizo i Salchichon bez dodatków: bez konserwantów, bez laktozy, bez glutenu, wszystkie produkty wieprzowe. jakość produktów i rzemieślnicza produkcja...
Rzemieślnicza produkcja wędlin...
Hiszpania, Bollullos De La Mitación-Sevilla
Historia Jabugo Real sięga 1890 roku, kiedy to w Cumbres Mayores, w sercu Sierra de Huelva, zaczęto ręcznie wytwarzać szynki i wędliny, zgodnie z wielowiekową tradycją rzemieślniczą, która jest na całym świecie uznawana za podstawę najlepszych szynków na świecie. Ponad 120 lat później firma nadal szanuje tę tradycję, zarówno w metodach produkcji, jak i w wierności, z jaką przeprowadzono adaptację...
Włochy, Palazzo San Gervasio
Rzemieślnicza wytwórnia kiełbas od 1988 roku...
Rzemieślnicza obróbka wędlin...
Włochy, Montespertoli
Rzemieślnicza produkcja porchetty i pieczonych porchetta biustów...
Włochy, Castiglione In Teverina
Rzemieślnicza obróbka mięsa wieprzowego Laboratorium:...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play