Włochy, Moio Della Civitella
...Dżemy bez konserwantów to słodycze wytwarzane z owoców i cukru, ale bez dodatku konserwantów chemicznych lub sztucznych. W tych dżemach konserwacja produktu jest zapewniona wyłącznie dzięki metodom naturalnym, takim jak użycie cukru, odpowiednie gotowanie owoców oraz przestrzeganie norm higienicznych podczas przygotowania i pakowania. Sterylizacja produktu, która odbywa się poprzez gotowanie i gorące pakowanie w hermetycznie zamknięte pojemniki, przyczynia się do zapobiegania rozwojowi bakterii i pleśni, umożliwiając bezpieczne przechowywanie nawet bez użycia dodatkowych konserwantów.
Włochy, AVERSA
...Technika przygotowania, która polega na użyciu ubitych białek, nadaje ciastu niezrównaną lekkość i puszystość. - Delikatny smak: Umiarkowana słodycz i neutralny smak sprawiają, że Angel Cake idealnie komponuje się z różnorodnymi dodatkami. Jednoosobowa porcja Angel Cake bezglutenowego zachowuje całą lekkość i miękkość wersji całej. Przygotowana z ubitych białek, bez dodatku masła, oferuje...
Fabryka Likieru Amarelli Fortunato Amarelli i C. produkuje najlepszą lukrecję na świecie, według autorytatywnego głosu Encyklopedii Brytyjskiej, która pochodzi z Kalabrii. Stare dokumenty potwierdzają, że już około 1500 roku rodzina Amarelli handlowała podziemnymi gałęziami rośliny, która do dziś rośnie w obfitości na jej ziemiach: lukrecją, o nazwie naukowej "Glycyrrhiza Glabra", czyli słodką kor...
Włochy, Monte Sant'angelo
... znajdują się dżemy z pomarańczy, cytryn i mandarynek produkowane bez konserwantów, tylko z owoców z Gargano i cukru. Firma jest punktem odniesienia dla miłośników autentycznej żywności oraz włoskich i apulijskich tradycji kulinarnych.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play