...znana ze swojego słodkiego smaku i kremowej konsystencji, jest główną bohaterką tej pysznej zupy.
Oliwa z oliwek extra virgin, pozyskiwana z oliwek naszej firmy, jest kolejnym kluczowym składnikiem, który nadaje produktowi unikalny profil smakowy. Szczypta złotej cebuli, odrobina soli i świeżo wyciśnięty sok z cytryny dopełniają przepis, tworząc doskonałą równowagę smaków.
Każdy słoik Kremowej Zupy Dyniowej jest hołdem dla naszej ziemi: Cilento.
...Spotkanie pieczarek i oliwek z czarnym truflem dało życie doskonałej kremie o mocnym i wyrazistym smaku. Gdy tylko otworzy się słoik, uczucie lasu wypełnia otaczające środowisko.
Składniki: pieczarki uprawne (agaricus bisporus), oliwki, czarny trufel letni (tuber aestivum Vitt.).
Porady: polecamy naszą Kremę Truflową z mięsem, zarówno białym, jak i czerwonym, z jajkami, pyszną na tostach, kanapkach i krakersach. Może być również używana jako nadzienie do tortellini i ravioli.
...Bagna cauda przygotowana według klasycznej receptury piemonckiej z oliwą z oliwek, solonymi sardelami i czosnkiem. Bagna cauda dostępna w gotowej formie w słoiku o pojemności 200 g, idealna porcja na menu dla dwóch osób.
...Słoik czarnych lub zielonych oliwek w solance o pojemności 3100 g (kg 3,1), 300 g, wiaderka 1 kg, wiaderka 5 kg. Typ solony w całości lub spłaszczony. Nasze oliwki są certyfikowane jako ekologiczne, uprawiane w naszych gajach oliwnych, bez użycia pestycydów, zbierane ręcznie z pasją i oddaniem.
Od 1904 roku firma Cuscunà uprawia i produkuje oliwę z oliwek extra virgin oraz oliwki w solance...