Włochy, Pasturo
...Ser pleśniowy z truflami, miękki i kremowy, łatwy do smarowania. Jego pleśń rozkłada się równomiernie w całej masie, a smak nabiera odcienia bliższego mleku. Całościowy smak łączy w sobie kuszącą słodycz sera z charakterystycznym smakiem trufli. Średnia waga: 1,5 kg Minimalny czas dojrzewania: 50 dni...
Włochy, Misano Adriatico
...Odkryj prawdziwy smak włoskiego sera z Formaggio Vero Cademartori Taleggio DOP o wadze 200g. Wyprodukowany z wyselekcjonowanych składników i zgodnie z lokalnymi tradycjami, ten ser DOP gwarantuje autentyczny smak i unikalne doświadczenie. Przenieś Włochy na swój stół z tym pysznym serem.
Włochy, Codogno
... obszarze pochodzenia; zatem tylko mleko i włoska tradycja. Aby uzyskać formę o wadze około 32-34 kg, potrzebne jest 500 litrów mleka, które dociera do mleczarni w ciągu 1-2 godzin od udoju. Mleko odpoczywa przez 12-18 godzin, podczas których część tłuszczu oddziela się przez wypływ, a forma zostaje usunięta, aby półtłuste mleko mogło dać ten doskonały ser długo dojrzewający, zachowując smak świeżego mleka.
Włochy, Toritto-Quasano
Założona w 1989 roku w Quasano - Toritto (BA), w Parku Narodowym Alta Murgia przez Dino i Isabellę Latrofa, Fattoria della Mandorla, innowacyjny łańcuch dostaw nasion migdałów na świecie, jest rodzinną firmą, która powstała, aby docenić nasiona migdałów poprzez projekt badawczo-rozwojowy Almond Innovation, wykorzystując migdały z Toritto, starą i rodzimą odmianę Filippo Cea. Od 2014 roku innowacja...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play