Włochy, Marciano Della Chiana
...Ser pecorino aromatyzowany gruszką. Waga: 350 g. Produkt pakowany próżniowo. Cechy: Pasta z oczkami, bardzo krucha, o wyraźnym smaku gruszki. Cechy organoleptyczne: Dojrzewanie: około 60 dni. Format: w formie miseczki. Składniki: Mleko krowie pasteryzowane, mleko owcze pasteryzowane, aromat gruszki (min 1%), sól, podpuszczka, kultury bakterii. Pokryty skórką z oliwy z oliwek. Skórka nie nadaje się do spożycia. Sposób przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Średni termin przydatności: 120 dni.
...Wędzona Provola Składniki: mleko krowie, sól, podpuszczka, fermenty mlekowe AGRESYWNA CENA...
Włochy, Pasturo
... je do nowoczesnych gustów. GUSTO: Od delikatnych smaków po bardziej wyraziste, sery Carozzi zaspokajają każde podniebienie. TERRITORIO: Nasza Valsassina to splot historii, tradycji i doskonałości kulinarnych. Naszym koniem trojańskim jest bez wątpienia ...
Włochy, Paina Di Giussano
... latach działalności w branży. Poniżej przedstawiamy niektóre produkty, które zawsze znajdziesz w naszej bottega: Gorgonzola d.o.p. w słoiku i w plastrach, ponad 30 różnych rodzajów serów pleśniowych na bazie Gorgonzoli; wędliny najwyższej jakości, świeże sery z Valsassina (LC), dojrzewające sery krowie i kozie, miód, dżemy, wina, jajka, świeże makarony, jogurty, mąki, herbaty, napary, ciastka i wiele innych. Wejście do naszej bottega to nie tylko przyjemność, ale także sposób na zrozumienie różnicy między oferowanymi przez nas produktami rzemieślniczymi a tymi, które można znaleźć na rynku.
Włochy, Vedelago
...Montegrappa, San Pio X i Neve del Grappa. Sery, produkowane z świeżego mleka dostarczanego codziennie przez lokalne gospodarstwa, oferowane są konsumentom w szerokim asortymencie: w całości, w półformie i ćwierćformie, 100, 300 i 400 g w stałej wadze. System samokontroli HACCP został wdrożony i jest gwarantowany. Upór i entuzjazm wszystkich współpracowników, profesjonalizm naszej kadry, dbałość o produkcję i dojrzewanie oraz umiejętność łączenia innowacji z poszanowaniem tradycji pozwalają nam produkować wyroby o wysokiej jakości.
Włochy, Vaiano-Loc. La Foresta
... wyselekcjonowanych produktów gastronomicznych o unikalnym i niepowtarzalnym smaku, w pełnym poszanowaniu pierwotnej tradycji wiejskiej oraz tych, którzy wykonują swoją pracę z pasją i oddaniem. Szynki, kiełbasy, kiełbaski, capocollo, finocchiona, pancetta, sery owcze i krowie to tylko niektóre z licznych specjałów produkowanych przez firmę. Naucz się dbać o siebie i odkryj smaki dawnych czasów w duchu zdrowego i naturalnego życia, gdzie najautentyczniejsze i najbardziej emocjonujące chwile mieszają się z zapachem wspomnień i tradycji.
Włochy, Cassino
włoska firma zajmująca się dystrybucją niektórych z najważniejszych produktów na włoskiej scenie agrospożywczej główne produkty dostępne dla klientów to: mozzarella, ser z bufala DOP, sery krowie i owcze, oliwa z oliwek extra virgin 100% made in Italy, makarony, sos pomidorowy, konserwy ..... oraz inne produkty spożywcze firma poszukuje klientów i partnerów, którzy mogą być również dystrybutorami żywności.
Wysyłamy na całą Europę najlepsze typowe produkty z Sardynii: Ser owczy; Sery krowie; Wina (Cannonau, Bovale, Carignano, Cagnulari, Vermentino); Likier z mirty; Tradycyjne słodycze; Tradycyjne makarony (Malloreddus, Lorighittas, Fregola). Nasi klienci to osoby prywatne oraz sprzedawcy. Szybkie wysyłki!!
Włochy, Vicchio
... owcze dostarczają członkowie hodowcy, natomiast mleko krowie pochodzi głównie z Toskanii. Jeśli chodzi o mięso Chianina, Forteto prowadzi hodowlę selektywną, a każde zwierzę ma swoje drzewo genealogiczne, co pozwala na odtworzenie całej linii rodowodowej, stanowiąc prawdziwą gwarancję dla uważnego konsumenta. Na stronie internetowej można kupić wiele serów, takich jak: Mugellano, Pecorino Toscano Dop Fresco, Pecorino Antico Mugello, Pecorino Re Nero, Pecorino Toscano DOP Stagionato, Pecorino Stagionato DOP Oro Antico, Pecorino Antico Mugello Scodellato i inne.
Włochy, Crotone
Firma zajmująca się handlem typowymi produktami spożywczymi z południowych Włoch. Skierowani głównie na eksport, preferujemy sprzedaż produktów takich jak sery krowie i owcze, wina, wędliny, oliwy, konserwy, wędliny halal. Nasza siedziba znajduje się w Kalabrii, w Krotonie, a nasza specjalizacja polega na identyfikowaniu firm o wysokiej jakości, ale o średnich rozmiarach, które nie są jeszcze szczególnie znane ani rozwinięte, ale mają duży potencjał wzrostu, z zamiarem zwiększenia i valorizacji ich produkcji, szczególnie za granicą.
Produkujemy Fior di Latte, mozzarellę z mleka bawolego, sery owcze, kozie i krowie, ricottę owczą i kozią, ricottę bawolą oraz jogurt z mleka krowiego, bawolego i koziego.
Włochy, Ovaro
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play