Francja, Aboncourt-Gesincourt
...Mleko krowie i śmietana pasteryzowane (pochodzenie Francja), Sól, Koagulant mikrobiologiczny, Fermenty mleczne i dojrzewające, Środek wzmacniający: chlorek wapnia. Alergeny Mleko i produkty mleczne (w tym laktoza i białko mleka) Nasze produkty nie są oznakowane jako GMO zgodnie z rozporządzeniami 1829/2003/WE i 1830/2003/WE. Przestrzegamy zasady braku obecności GMO na poziomie 0,9% zgodnie z...
Estonia, Tallinn
...Nasza mrożona mozzarella w kostkach również produkowana jest z świeżego mleka krowiego. Mleko pochodzi z zarejestrowanych i zatwierdzonych europejskich farm. Następnie mleko krowie jest pasteryzowane i przekształcane w skrzep, zanim stanie się mozzarellą. Główne składniki naszej mozzarelli w kostkach to mleko, kultury startowe, podpuszczka i sól. Mozzarella w kostkach jest następnie pakowana próżniowo w torby polietylenowe. Każde opakowanie zawiera 6 mrożonych torebek po 2 kg każda.
Francja, Marseille
... ważności 12 miesięcy). ingrediencje Mleko krowie pełne, śmietana, sól, podpuszczka. Bez konserwantów. Doskonale komponuje się z pomidorami i oliwą z oliwek extra virgin, z świeżymi truflami, z kiełbasami lub w różnych kombinacjach w przygotowaniu dań na ciepło.
Francja, Cournon D'auvergne
...Marchewki*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (mleko krowie pasteryzowane) (14%), sól, fermenty mleczne i dojrzewające), olej słonecznikowy*, cebula*, sól, mąka ryżowa*, ocet jabłkowy*, czarny pieprz* *Składniki pochodzące z Rolnictwa Ekologicznego - Alergen Zalecenia dotyczące użycia Idealne do smarowania na świeżym chlebie, do podawania z warzywnymi paluszkami lub grissini. Możesz również wzbogacić...
Francja, Paris
... różnych rozmiarach: S, M, L, XL, GIANT i COLOSSAL, dostosowanych do każdego psa. Nasze sery dla psów oferują długotrwałą przyjemność żucia, idealną do zajęcia Twojego towarzysza i przyczynienia się do jego satysfakcji. Ich twarda tekstura i unikalny smak sprawiają, że te patyczki są nieodparte dla psów. Wytwarzane z twarogu, prasowanego i suszonego na powietrzu, nasze sery mają twardą teksturę i...
Wielka Brytania, Birmingham
Premisy Balaban54 makina, które poprzedziły powstanie linii produkcyjnych mleka, żywności i produktów mlecznych, dostarczają i oferują kompleksowe zakłady przetwórstwa mleka. Turcja serwuje najlepsze produkty na 5 kontynentach. Posiadając szeroką gamę produktów, Balaban54 makina dotarła do dzisiaj dzięki swojej wiedzy, jakości usług i uczciwości, znajdując najlepsze rozwiązania dla potrzeb klient...
Turcja, Konya
{"3 Select those with experience in each field.":"3 Wybór osób z doświadczeniem w każdej dziedzinie.","4 Choose quality equipment.":"4 Wybór sprzętu wysokiej jakości.","OUR MESSAGE.":"NASZA WIADOMOŚĆ.","Our role is a central actor in studies and project completion, through accumulated experiences, helping beneficiaries, regardless of the size of their projects, to reach the level of their aspirati...
Francja, Roubia
... rubinowy kolor, młody wygląd. Nos z bardzo dojrzałymi owocami pestkowymi, akcent zwierzęcy. Usta są dość zrównoważone, chociaż w dość tanicznym rejestrze. Można wyczuć czarne owoce oraz lekko drewniane i przyprawowe nuty. Solidne wino.\n\nACCORDS METS-VINS\nDania w sosie i marynowane grillowane potrawy. Sery krowie o miękkiej konsystencji.\nWino bistronomiczne. Najlepiej pić w temperaturze 17°C.\n\nContenance (L):0,75\nPoids brut (kg):1,3\nDegré Alcool (%):12,5"}...
Włochy, Marciano Della Chiana
...Ser pecorino aromatyzowany gruszką. Waga: 350 g. Produkt pakowany próżniowo. Cechy: Pasta z oczkami, bardzo krucha, o wyraźnym smaku gruszki. Cechy organoleptyczne: Dojrzewanie: około 60 dni. Format: w formie miseczki. Składniki: Mleko krowie pasteryzowane, mleko owcze pasteryzowane, aromat gruszki (min 1%), sól, podpuszczka, kultury bakterii. Pokryty skórką z oliwy z oliwek. Skórka nie nadaje się do spożycia. Sposób przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Średni termin przydatności: 120 dni.
...Wędzona Provola Składniki: mleko krowie, sól, podpuszczka, fermenty mlekowe AGRESYWNA CENA...
Włochy, Pasturo
... je do nowoczesnych gustów. GUSTO: Od delikatnych smaków po bardziej wyraziste, sery Carozzi zaspokajają każde podniebienie. TERRITORIO: Nasza Valsassina to splot historii, tradycji i doskonałości kulinarnych. Naszym koniem trojańskim jest bez wątpienia ...
... hipermarketów w Portugalii oraz w około 30 krajach, do których LACTOVIL, wspólnie ze swoimi partnerami, eksportuje swoje sery, dzięki czemu mogą one trafić na Twój stół w różnych zakątkach świata. Wartości takie jak Innowacja, Jakość, Ambicja, Doskonałość i Powaga są obecne w codziennym życiu tej firmy, co skutkuje produkcją serów o doskonałej jakości i wyrafinowanym smaku. Najlepszy ser w Portugalii.
Holandia, Cuijk
...Jesteśmy rodzinną firmą, która od 2008 roku produkuje sery i masło oraz eksportuje je do sąsiednich krajów. Działamy pod marką "Güzel annem". Nasza siedziba handlowa znajduje się w Cuijk, w regionie Północna Brabancja w Holandii. Obecnie produkujemy 13 rodzajów produktów: • Ser twarogowy • Twaróg • Ser dojrzewający • Ser w plastrach • Ser pleciony • Ser gouda • Ser w nitkach • Ser koktajlowy...
...% lokalnego mleka owczego w obu wariantach: surowym i pasteryzowanym, z oznaczeniem Chronionej Nazwy Pochodzenia (Manchego). Dzięki naszym partnerom możemy zaoferować najsłynniejsze sery kozie, takie jak Murcia al Vino DPO, Murcia Curado oraz Goat Log; a także sery krowie, takie jak Mozzarella, Cheddar, Emmental. Nasz rynek rozciąga się na całym świecie w ponad 40 krajach. Nasze marki: Vegamancha, Vegasotuélamos, Paraje Sotuélamos, Vega Gourmet, Montesinos i LaFuente; są gwarancją wysokiej jakości i standardu. Oprócz tego możemy dostarczyć Twojej firmie każdy inny ser lub specjalność pochodzącą z Hiszpanii.
... skórką, o żółtawej barwie po przekrojeniu. Nasze sery mają okrągły kształt, charakterystyczny smak i zapach. Masa może być miękka i kremowa lub półtwarda. Skórki są jednolite, świeże lub suche, bez pęknięć i pleśni. Produkcja jest rzemieślnicza, a my używamy prostych składników: pasteryzowane mleko krowie, kultury bakterii mlecznych, podpuszczka, sól i lizozym. Dystrybuujemy nasze sery do szerokiej...
Jesteśmy firmą zajmującą się serami, specjalizującą się w serach świeżych i Burgos. Posiadamy zakład do produkcji serka kremowego oraz różnych rodzajów śmietany serowej. Oferujemy linię serów w kawałkach, pokrojonych oraz tapas. Posiadamy również sery prasowane z Hiszpanii we wszystkich wariantach: krowie, kozie Murciana i owcze, zarówno w wersji 100% czystej, jak i mieszanej. Zajmujemy 30. miejsce w rankingu firm serowych na rynku liczącym ponad 3000 w Hiszpanii.
Belgia, Nivelles
Historia ChèvrArdennes zaczyna się w latach 70., z nowatorską ideą: stworzeniem eksperymentalnej fabryki dedykowanej produkcji sera koziego. To w Bastogne projekt ujrzał światło dzienne, w samym sercu belgijskich Ardenów. Fabryka została następnie przejęta przez Vache Bleue i korzysta z wiedzy oraz doświadczenia rodziny Loicq. W 2005 roku, wciąż pod kierownictwem grupy Loicq, ChèvrArdennes osiedla...
Ser to tradycyjny smak naszych stołów. Jego codzienne spożycie jest niezastąpione dzięki odpowiedniemu smakowi i różnorodności o każdej porze dnia. Z natury podawany bez dodatków, jest bogaty w wapń, białko, witaminę D oraz cynk. Jest również bardzo bogaty w witaminy i minerały, które wspierają rozwój i codzienne potrzeby. Nasze produkty są całkowicie wolne od dodatków, posiadają wszystkie niezbęd...
Włochy, Paina Di Giussano
... latach działalności w branży. Poniżej przedstawiamy niektóre produkty, które zawsze znajdziesz w naszej bottega: Gorgonzola d.o.p. w słoiku i w plastrach, ponad 30 różnych rodzajów serów pleśniowych na bazie Gorgonzoli; wędliny najwyższej jakości, świeże sery z Valsassina (LC), dojrzewające sery krowie i kozie, miód, dżemy, wina, jajka, świeże makarony, jogurty, mąki, herbaty, napary, ciastka i wiele innych. Wejście do naszej bottega to nie tylko przyjemność, ale także sposób na zrozumienie różnicy między oferowanymi przez nas produktami rzemieślniczymi a tymi, które można znaleźć na rynku.
Włochy, Vedelago
...Montegrappa, San Pio X i Neve del Grappa. Sery, produkowane z świeżego mleka dostarczanego codziennie przez lokalne gospodarstwa, oferowane są konsumentom w szerokim asortymencie: w całości, w półformie i ćwierćformie, 100, 300 i 400 g w stałej wadze. System samokontroli HACCP został wdrożony i jest gwarantowany. Upór i entuzjazm wszystkich współpracowników, profesjonalizm naszej kadry, dbałość o produkcję i dojrzewanie oraz umiejętność łączenia innowacji z poszanowaniem tradycji pozwalają nam produkować wyroby o wysokiej jakości.
Francja, MACAYE
Od ponad 30 lat ONETIK jest serowarnią zlokalizowaną w Kraju Basków. ONETIK zbiera mleko od ponad 150 producentów mleka owczego oraz 200 producentów mleka krowiego z regionu Pirenejów, co łącznie daje ponad 33 miliony litrów mleka, które są przetwarzane na autentyczne sery. W ten sposób ONETIK produkuje i sprzedaje szeroką gamę serów, w tym sery z mleka owczego, krowiego i koziego, a także z mleka mieszanych. Serowarnia oferuje również sery z niegotowanej masy serowej, formowane w różnych kształtach, o różnych smakach i różnym dojrzewaniu.
Francja, Aurillac
... sery na bufety i usługi stołowe. LE PALAIS DES SAVEURS angażuje się w etapy produkcji (kontrola, krojenie, pakowanie, kondycjonowanie i śledzenie) oraz zapewnia reaktywność, słuch i innowacyjność. LE PALAIS DES SAVEURS zobowiązuje się dostarczać produkty wysokiej jakości, wynikające z prawdziwego rzemiosła.
Francja, Montayral
...LA FROMAGERIE DE LA LEMANCE to serowarnia specjalizująca się w produkcji serów kozi, owczych i krowich oznaczonych certyfikatem "rolnictwa ekologicznego". Oferujemy szeroką gamę produktów: tomy, logi, crottiny, cabécous, camemberty, cegły, sery świeże... Serowarnia wykorzystuje metody dawnych mistrzów serowarstwa, znane z produkcji wyrobów o doskonałej jakości. LA FROMAGERIE DE LA LEMANCE sprzedaje swoje produkty w dużych regionalnych supermarketach, sklepach specjalistycznych oraz w gastronomii wysokiej klasy we Francji i za granicą.
Włochy, Vaiano-Loc. La Foresta
... wyselekcjonowanych produktów gastronomicznych o unikalnym i niepowtarzalnym smaku, w pełnym poszanowaniu pierwotnej tradycji wiejskiej oraz tych, którzy wykonują swoją pracę z pasją i oddaniem. Szynki, kiełbasy, kiełbaski, capocollo, finocchiona, pancetta, sery owcze i krowie to tylko niektóre z licznych specjałów produkowanych przez firmę. Naucz się dbać o siebie i odkryj smaki dawnych czasów w duchu zdrowego i naturalnego życia, gdzie najautentyczniejsze i najbardziej emocjonujące chwile mieszają się z zapachem wspomnień i tradycji.
Belgia, Izier
Samotnie, w rodzinie lub w grupie, przyjdź odkryć lub odkryć na nowo: Naturalny cykl życia; Koziarnia Ozo w swoim nowym otoczeniu; Dojenie, zautomatyzowane karmienie (jedyne w Belgii); Dzień w koziarni poprzez nasz film Goatstory; Degustacja naszych produktów; Nasz mały sklep (sery z naszej okolicy i naszego regionu (kozie, krowie, owcze), produkty spożywcze i rzemiosło z naszego regionu); A jeśli nie możesz się z nami rozstać, chętnie przyjmiemy Cię na pobyt na farmie (kemping lub gospoda) w wyjątkowym otoczeniu!
... najlepsze. Produkty z najczystszej tradycji serowarskiej Wybrane sery spełniają określone kryteria: głównie z mleka surowego, są to w zasadzie produkty rzemieślnicze lub rolnicze o doskonałej identyfikowalności, pochodzące od hodowców/producentów o ludzkiej skali! Angażujemy się w działania proekologiczne i w miarę możliwości preferujemy produkty z naszych regionów, dzięki naszym partnerstwom z rolnikami/afineurami, z którymi dzielimy te same wartości.
Belgia, Saintes
Firma specjalizująca się w sprzedaży hurtowej serów. Oferuje następujące marki: Anny, le Père Saintois, Dombinant.
Francja, Les Aldudes
LA FROMAGERIE DES ALDUDES oraz Coopérative Laitière du Pays Basque zrzeszają około stu hodowców owiec i krów, wszyscy pochodzą z Kraju Basków. W ten sposób oferujemy szeroką gamę unikalnych serów składającą się z serów owczych, kozi i krowich. Nasi hodowcy owiec są zaangażowani w proces AOP Ossau-Iraty, a nasi hodowcy krów w proces Bleu-Blanc-Coeur.
Francja, Montréjeau
LES FROMAGERS DU MONT ROYAL to firma specjalizująca się w produkcji i dystrybucji serów. Produkujemy szeroką gamę serów, które sprzedajemy na rynkach regionu Tuluzy, w naszym sklepie w centrum handlowym Leclerc w Saint Gaudens oraz za granicą w ponad 20 krajach.
Francja, Maurs
Nasz związek producentów mlecznych stworzył markę „L'éleveur Occitan”, aby promować swoje produkcje. Oferujemy różne produkty, w tym Cantal AOP „Fleur d’Auvergne” z mleka surowego i pasteryzowanego (młody i w średnim wieku). Nasz Cantal w średnim wieku jest gwarantowany na minimum 4 miesiące dojrzewania, aby zapewnić konsumentom stały smak. Opracowujemy również następujące produkty: Tome fraîche, ...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play