Włochy, MILANO
... pyszny produkt, idealny dla wszystkich miłośników czekolady. To dobry i naturalny produkt, bez oleju palmowego, bezglutenowy, bez barwników, aromatów czy sztucznych dodatków. Składniki: Nocciolata bez mleka zawiera tylko składniki organiczne: cukier trzcinowy, pasta orzechowa (18%), olej słonecznikowy, kakao (11%), masło kakaowe, emulgator (lecytyna słonecznikowa), ekstrakt waniliowy. OPAKOWANIE 24 1 SZT = EURO 18,00 1 PALETTA 48 WIADEREK MINIMALNE ZAMÓWIENIE 15 PALET DATA WAŻNOŚCI 18/09/2027...
Włochy, Bronte
...400 gramów białej czekolady przetworzonej z czystą pastą pistacjową, eleganckie i sugestywne opakowanie, co roku inna i intrygująca niespodzianka. Wielkanocna propozycja Bacco dla dużych i małych. Składniki: cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, pasta pistacjowa 10% (prażone i rafinowane pistacje, chlorofil E141, kurkumina E100), serwatka w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt waniliowy.
Włochy, Piacenza
... wykorzystać jako prezenty. Cukiernia Falicetto powstała w 1985 roku dzięki intuicji Aldo Scaglii, młodego cukiernika z Piemontu, który osiedlił się w Piacenza. W codziennie wypiekanych produktach, przygotowywanych zgodnie z tradycjami wysokiej cukiernictwa, wkładana jest ogromna pasja i fantazja oraz ciągła dbałość o składniki. Wybierane są bowiem najlepsze ziarna kakao z Wenezueli, Boliwii i wyspy Sao Thome, które są przetwarzane i łączone z migdałami lub orzechami laskowymi, tworząc czekoladę, która stała się słodką tradycją dla wszystkich mieszkańców Piacenza.
Włochy, Pretoro (ch)
... eleganckie brązowe pudełko z wytłoczonym złotym napisem, zdecydowanie odpowiednie na ważny i starannie przygotowany prezent. Chcemy podkreślić, że jest to produkt w pełni ręcznie wykonany, dlatego szczególnie cenny, zarówno ze względu na składniki, jak i na rodzaj obróbki. Nasze laboratorium poszukuje hurtowników i dystrybutorów produktów regionalnych, a także ważnych, wykwalifikowanych sklepów, zarówno za granicą, jak i w Włoszech. Odwiedź naszą stronę www.tortadellupo.it.
Dobro ma proste składniki... Firma Stringhetto ma solidne korzenie: powstała w Legnago (VR) w 1983 roku, firma zajmująca się owocami i warzywami przekształciła się w produkcję rzemieślniczych dżemów, past do smarowania i czekolady, oferując autentyczne i doskonałej jakości produkty, bez dodatku barwników czy zagęszczaczy. Stałość tej firmy polega na inwestowaniu w jakość i prestiż swoich surowców, rozwijając się z poszanowaniem ziemi i dawnych tradycji, które są niezbędnymi wymaganiami dla wyróżniającego się produktu na rynku.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play