Hiszpania, Orkoien-Navarra
...Składniki: mąka OWSIANA*, mąka PSZENNA*, syrop PSZENNY*, oleje i tłuszcze roślinne bez uwodornienia* (słonecznikowy*, kakaowy*), kawałki czekolady* (cukier trzcinowy*, pasta kakaowa*, masło kakaowe*, emulgator lecytyna sojowa*, aromat waniliowy*), otręby OWSIANE*, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO*, JAJKA*, aromat (naturalny ekstrakt waniliowy) oraz środek spulchniający (wodorowęglan amonu...
Francja, Brignais
...*, płatki żytnie*, kawałki czekolady gorzkiej *8% (masa kakao*, cukier z trzciny cukrowej*, masło kakaowe*, proszek waniliowy*), cukier kokosowy*, nasiona słonecznika*, olej kokosowy*. *Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego. Może zawierać śladowe ilości orzechów, mleka. Wartości odżywcze na 100 g Energia: 1784 kJ / 428 kcal Tłuszcze: 21 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,5 g) Węglowodany: 28 g (w tym cukry: 12 g) Błonnik pokarmowy: 14 g Białko: 25 g Sól: 0,05 g Waga: 325g Bio: Tak Wegańskie: Tak...
Ukraina, Odesa
Polska, Wrocław
...Składniki: czekolada (masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), nadzienie lawendowe 13% (czekolada biała 59% (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy)), pasta owocowa i aromatyczna lawendy 4,7% (syrop glukozowy, syrop cukru inwertowanego, alkohol etylowy, skrobia, koncentrat spiruliny...
Francja, Saint Orens De Gameville
...Składniki: czekolada mleczna (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, ziarna kakao, emulgator lecytyna sojowa, wanilia), orzechy laskowe, migdały, kandyzowana skórka pomarańczowa (pomarańcza, cukier, syrop glukozowy), cukier. Może zawierać śladowe ilości orzechów, jaj, zbóż, mleka i sezamu. Waga netto: około 190 g. Waga może się różnić w zależności od wielkości użytych orzechów laskowych i migdałów. Warunki przechowywania: w miejscu chronionym przed światłem, w suchym i w temperaturze pokojowej (18° do 20°C). Waga netto (g): 190...
Hiszpania, Tarragona
... doświadczeniem bez zmartwień. Sugerencja: Włóż słomkę do szklanki (około 200 ml) mleka w temperaturze pokojowej i ciesz się smakami. Ostrzeżenia: Dzieci poniżej 3 roku życia mogą korzystać tylko pod nadzorem rodziców! Nie tnij słomki. Składniki: Cukier, syrop glukozowy, fruktoza, odtłuszczone kakao w proszku, Witaminy i minerały [glukonian cynku, witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny), Witamina D (cholekalcyferol)]. Aromat naturalny. Przechowywanie: Trzymać z dala od wilgoci i światła!
Francja, Vourles
... pszenna*, cukier*, kawałki czekolady* (23%), mąka z brzeczki brązowej (pochodząca z słodu zbóż)* (13%), proszek do pieczenia* (skrobia kukurydziana*, wodorowęglan sodu, kwas winowy), sól z Guérande AOP. (*Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego). Średnie wartości odżywcze na 100 g: Energia 407,1 kcal/1713,7 kJ - Tłuszcze 10,4 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,8 g - Węglowodany 66,5 g...
Francja, Objat
...Składniki: 65,79% pralin z migdałów i orzechów laskowych (cukier, orzechy laskowe, migdały, masło), czekolada gorzka 66% (kakao, masło kakaowe, emulgator: lecytyna rzepakowa), olej arachidowy, laska wanilii. Wartości odżywcze na 100g: Energia 2133Kj, 511Kcal, tłuszcze 30g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 13g, węglowodany 56g, w tym cukry 54g, białko 4,2g, sól 0,02g.
Niemcy, Schillingsfürst
...Kawałki pakowane próżniowo z fermentowanych organicznych ziaren kakao, które zostały czysto uprażone i obrane. SKŁADNIKI: Produkty z wybranymi składnikami organicznymi: Organicze ziarna kakao.
Francja, Furiani
...Składniki: czekolada mleczna 37% (masa kakaowa, masło kakaowe, pełne mleko, cukier, emulgator lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), czekolada gorzka 70%, suszone owoce (pistacje, karmelizowane orzechy laskowe), rodzynki. Referencja: MENDTUB...
Francja, Merville
... mogą być wytwarzane z wykorzystaniem składników zrównoważonych. Dbając o oczekiwania konsumentów, Sethness Roquette oferuje również gamę karmelków wegańskich i o obniżonej zawartości cukru. Te karmelki mogą być Koszerne lub Halal, a także ekologiczne. Ich główne zastosowania to: - Ciasteczka - Lody - Produkty mleczne - Czekolady - Wypieki...
Bułgaria, Rose Valley, Bulgaria
... dodamy do naszej czekolady. To niezwykle powolny i pracochłonny proces, zależny od warunków pogodowych. Następnie pestki są miażdżone i ręcznie czyszczone po zmiażdżeniu, aby pozostały tylko najlepsze orzechy. Gdy już wydobędziemy najsłodszy i najcenniejszy miąższ morelowy, mieszamy go z innymi magicznymi składnikami i otrzymujemy tę unikalną czekoladę, którą trzymasz w rękach i która przyniesie Ci niesamowite doznania smakowe. Bez cukru. Bez oleju palmowego. Bez konserwantów. Możesz ją jeść z czystym sumieniem. Jest bogata w witaminy i składniki odżywcze.
Bułgaria, Otets Paisievo
...Odpowiednie dla każdego typu skóry. Składniki: Sól sodowa oleju oliwkowego, olej kokosowy, olej migdałowy, masło shea, kawa rozpuszczalna, wanilina, olej z pestek moreli, hydrolat. Jak używać: Delikatnie wmasować, aż powstanie piana, a następnie dokładnie spłukać wodą! Uwaga! Unikać kontaktu z oczami! Trzymać z dala od dzieci! Tylko do użytku zewnętrznego! Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze 7-25°C.
...Informacje o produkcie Wybierz migdały pokryte delikatną mleczną czekoladą i posypane najdrobniejszym kakao. Rozkoszuj się tym przysmakiem, gdy powoli rozpuszcza się w Twojej ustach. Najpierw poczuj kwaskowaty smak kakao, potem słodycz kremowej czekolady, a następnie ugryź w ten znajomy chrupiący orzechowy migdał — to pyszne doświadczenie smakowe. Składniki 68% czekolady mlecznej (cukier, mleko...
...Chcesz zaoferować swoim klientom wyjątkowo intensywny smak kakao? W takim razie czekolada do picia jest idealnym rozwiązaniem. W przeciwieństwie do innych napojów kakaowych, proszek do czekolady do picia składa się w co najmniej 25 procentach z prawdziwego kakao, dzięki czemu smakuje bardziej czekoladowo niż większość innych napojów kakaowych. Czekolada do picia zawiera dwie różne składniki...
Belgia, Wingene
... odpowiedzialnymi składnikami, które organizm produkuje samodzielnie. W ten sposób dbamy o dobro naszych klientów, nie rezygnując z gastronomii. Wspierające składniki bez negatywnych skutków ubocznych. Mimo że cukier nie ma daty ważności, dla nas jest przestarzały. Doceniamy „elastyczność metaboliczną”.
Niemcy, Bad Bentheim
... się popularnym napojem. Drzewa kakaowe wprowadzono do Azji i Afryki Zachodniej poprzez kolonie różnych krajów europejskich, ponieważ rosło zapotrzebowanie na czekoladę w Europie. Ziarno kakaowe jest surowcem wykorzystywanym do produkcji czekolady. Te ziarna kakaowe pochodzą z tropikalnych klimatów Ameryki Południowej (Ekwador). Drzewo Theobroma cacao jest święte dla Majów i Azteków. Ziarna kakao z tego drzewa zbierane są ręcznie, a surowe ziarna są następnie czyszczone w naturalnej wodzie i selekcjonowane pod kątem najlepszej jakości. Proces ten zapewnia, że składniki odżywcze...
Polska, Brzozów
... erytrytol jako substancja słodząca.Tłuszcz shea (nazywany również masłem shea lub masłem karite) kojarzy nam się z pielęgnacja ciała jednak tłoczony z orzechów drzewa masłosza afrykańskiego, olej shea jest od dawna ceniony przez ludzi na całym świecie, wykorzystującym masło shea chociażby do produkcji zdrowej czekolady. Olej shea nadaje kremom podobnie kremową, jedwabistą konsystencje co olej palmowy, ale jest lepsze z uwagi na ochronę naturalnego środowiska zagrożonych wyginięciem gatunków.Masło shea używane jest jako alternatywa masła przez wegan i w przeciwieństwie do masła z mleka krowiego m...
... oraz ekstraktów słodowych, co daje „paletę” różnych smaków czekolady. Produkty te nadają również pełnię smaku, niezbędną dla tego rodzaju piw. Wszystkie składniki mieszanki są w 100% naturalne i klasyfikowane jako spożywcze, nie miały kontaktu z żadnym rozpuszczalnikiem, poza CO2, który ma status GRAS (ogólnie uznawany za bezpieczny do produkcji żywności przez FDA) i całkowicie odparowuje po ekstrakcji. KORZYŚCI Wysoka elastyczność produkcji, ponieważ charakterystyka marki pojawia się na ostatnim etapie procesu. Nic nie musi być zmieniane w zwykłej produkcji. Jedynym...
...Zanurz się w świecie słodkości z naszym cukrem King Bueno, inspirowanym słynną czekoladą. Ten pysznie chrupiący i topniejący cukier przenosi Cię natychmiast w unikalne doznania smakowe, aby zadowolić miłośników czekolady i słodkich przysmaków. Cechy produktu: Waga: 200g Składniki: Nieprzetworzony cukier buraczany z Francji, aromat, naturalny barwnik brązowy (E150C). Opakowanie: Słoik PET z...
Francja, Cadeilhan
... towarzystwa czekolady i cytrusów. Znajdź inspirację w naszych pomysłach na przepisy KURACJE Z CZOSNKIEM CZARNYM Dzięki swoim właściwościom i korzyściom zdrowotnym, czosnek czarny można spożywać w kuracjach po pół ząbka dziennie przez miesiąc. SKŁADNIKI 100% Ząbki czosnku czarnego z upraw ekologicznych z Gers. PRZECHOWYWANIE ZĄBKÓW CZOSNKU...
Francja, Arles
Francja, Fleurac
... dostarcza magnez i przeciwutleniacze. Skóra jest nawilżona i gładka: prawdziwa uczta dla zmysłów! Skóry odwodnione lub zmęczone będą zachwycone. Instrukcje użycia: Po kąpieli nałóż odrobinę kremu na ciało. Nie stosować w przypadku alergii na którykolwiek składnik. Dla dorosłych i dzieci powyżej 14 roku życia. Składniki INCI: Aqua, °butyrospermum parkii, °ekstrakt z liści aloesu barbadensis, °masło z nasion theobroma cacao, kwas stearynowy, triglicerydy kaprylowe/kaprynowe, °ekstrakt z korzenia lukrecji gładkiej, °ekstrakt z kwiatu róży centifolii, °persea Kod: CC-001N-100 Waga / Pojemność: 100 g...
...Opis i specyfikacja produktu 5 ... Składniki: Cukier trzcinowy*, Masło kakaowe*, Mleko w proszku pełne*, Masa kakaowa*, Emulgator LECYTYNA SOJOWA* Alergeny: Mleko/Laktoza, Soja Wegetariańskie: Tak Wegańskie: Nie...
Francja, Talant
...Alternatywnie do masy cukrowej, możesz użyć tej Masły Czekoladowej do modelowania - Czekolada. Z jej pysznym zapachem czekolady, jest łatwa w obróbce, a Twoje kreacje będą się również łatwo kleić bez dodatków. Składniki: Cukier, syrop glukozowy, masło kakaowe, skrobia ziemniaczana, kakao 22-24%, woda, emulgatory E422 i E415, konserwant E202, aromat. Możliwe ślady: Gluten, jajko, orzeszki...
Francja, Etaples
...Nasza pasta do smarowania to połączenie czekolady gorzkiej Excellence 55 % oraz pysznego praliné z migdałów i orzechów laskowych. Od śniadania po podwieczorek, a także jako poranna przekąska, nasza pasta do smarowania zawsze będzie z Tobą! Składniki: migdały, orzechy laskowe, cukier, czekolada gorzka 55 %...
Litwa, Kaunas
...Mieszając nasz najwyższej jakości CBD z niezwykłą czekoladą, łączymy przyjemne uczucie serotoniny i teobrominy z kakao z ulgą w stresie, jaką daje CBD. Oba składniki zawierają kannabinoidy, które wspierają naturalną produkcję w organizmie i tworzą substancje chemiczne "szczęścia" w mózgu. Infuzja czekolady z CBD nie tylko smakuje wyśmienicie, ale także ułatwia wchłanianie CBD. Jedno opakowanie...
Francja, Essey-Les-Nancy
...La Doucelette mleko kokosowe to karaibski przysmak z mleka kokosowego i cukru trzcinowego. Słodkość, która rozpływa się w ustach. * Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego Opakowanie około 100 g. Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła i światła. Składniki: cukier trzcinowy, mleko kokosowe, mleko Średnie wartości odżywcze na 100 g: 1719,6 KJ / 411 Kcal tłuszcze: 8 g kwasy tłuszczowe nasycone: 5,62 g węglowodany: 78,5 g białko: 2,95 g...
Hiszpania, Alcala De Henares
Francja, Appietto
...Pasta do smarowania z orzechami laskowymi i czekoladą z kawałkami canistrelli bez oleju palmowego od Biscuiterie d'Afa. Tekstura chrupiąca, którą nadają kawałki canistrelli, zadowoli zarówno małych, jak i dużych. Idealna do wykorzystania w deserach, lodach, naleśnikach lub po prostu do spożycia łyżką! Jeśli lubisz nasze canistrelli, to pokochasz naszą pastę do smarowania! Waga: 250 g Składniki...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania