Włochy, Imperia
... informacjami o produkcie. Dopasowania Bogaty i otulający smak sprawia, że jest idealny do każdego rodzaju makaronu. Lekko podgrzany, aby wzmocnić smak, można go bezpośrednio wlać na lekko al dente makaron. Jak w przypadku innych sosów z naszej oferty, jest również idealnym dodatkiem do kanapek i bruschetty. Sposób przechowywania Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce (+4°C) i spożyć w ciągu 3 dni. Kod: SUOL 180...
Włochy, Castelfidardo
...Oliwa z oliwek extra virgin o lekkim owocowym smaku z aromatami dojrzałej oliwki, które przypominają żółte jabłko lub owoc migdała. Ma delikatny i łagodny smak, mniej intensywny w porównaniu do innych oliw. Idealna do każdego dania; szczególnie dobrze komponuje się z potrawami o średniej strukturze, takimi jak: orecchiette z brokułami, bobem i cykorią, mięsem białym, rybą na parze, sałatkami, itd…...
Włochy, Arquà Petrarca
... każdej potrawy, nie obciążając jej smaków. W tym charakterystycznym i innowacyjnym młynie w Wenecji stosowane są nowoczesne metody przetwarzania oliwek, zaczynając od zbiorów, które są ściśle ręczne, aby nie uszkodzić owoców przed tłoczeniem. Oprócz drobiazgowej i skrupulatnej pracy przy produkcji oliwy extra vergine w Frantoio Colli del Poeta, na jakość i charakterystyczny smak oliwy ma duży wpływ...
Włochy, Rocchetta Nervina
... internetowym. Nasza oliwa z oliwek jest wyjątkowa i pochodzi z najlepszej odmiany na świecie: jakości taggiasca, która ma łagodny smak przypominający migdały oraz delikatny owocowy posmak na końcu. Nasze starożytne sady znajdują się w Rocchetta Nervina, małej wiosce na włoskiej Riwierze, na wysokości 435 metrów. Wysyłamy na terenie całego Zjednoczonego Królestwa bezpłatnie od 53£.
Włochy, Caianello
... w wyniku wieloletnich badań i eksperymentów, współpracując z doświadczonymi degustatorami oliwy, szefami kuchni i krytykami kulinarnymi, z jedynym celem stworzenia doskonałej oliwy, która zachwyci nawet najbardziej wymagające i wyrafinowane podniebienia. Oliwa o bardzo niskiej kwasowości, uzyskana w procesie tłoczenia na zimno, odpowiednia do każdego rodzaju potraw. Nasze oliwki zbierane są w...
Włochy, Calenzano
Il Nutrimento, założone w 1990 roku, to firma produkcyjna z wielką ambicją: przynieść do domów smak starożytnych przepisów śródziemnomorskich. W tym celu oferuje sosy do makaronu, pesto, grillowane warzywa, kremy warzywne i pasztety do bruschett, oliwy, oliwki oraz wiele innych produktów, które łączą tradycyjne smaki z nowoczesnym procesem produkcyjnym. Przepisy Il Nutrimento czerpią inspirację z...
...gulaszy, sałatek, zup. Jej typowy smak i intensywny aromat najlepiej smakują, gdy zanurzy się w niej kawałek chleba. Oliwa z oliwek extra virgin „OLIOTOLA”, tłoczona na zimno z oliwek uprawianych na Sycylii (Włochy) i niefiltrowana, jest produktem w 100% włoskim. Okres zbiorów trwa od października do listopada, oliwki są zbierane ręcznie i natychmiast transportowane do tłoczni, gdzie są mielone każdego wieczoru, aby zapewnić bardzo niską kwasowość oraz zachować wszystkie cenne składniki i charakterystyczny smak, typowy dla oliwy sycylijskiej.
Włochy, Montesano Sulla Marcellana
... historii, która łączy je z ich regionem: suszone lub nadziewane pomidory, grillowane bakłażany, kremy z dyni, karczochy, brokuły, nadziewane oliwki, nadziewane papryki i ostre papryczki to tylko niektóre z typowych produktów z Cilento przekształconych w boccacci w oliwie.
Włochy, Roma
Z wiekowych oliwek z upraw prowadzonych bez jakiejkolwiek chemii, wytwarzamy nasz oliwę extra virgin z oliwek, stosując tradycyjne metody produkcji, z poszanowaniem tradycji oraz najnowocześniejszych standardów jakości. Zbiory oliwek odbywają się w odpowiednim czasie dojrzałości. Następnie, w ciągu dwóch godzin, przystępujemy do tłoczenia. Dzięki temu oliwa zachowuje wszystkie swoje składniki odżywcze, takie jak polifenole i inne naturalne przeciwutleniacze, które nadają oliwie charakterystyczny smak świeżo zebranej zielonej oliwki.
Włochy, Caltabellotta
... opakowaniach próżniowych. Nasza oliwa pochodzi z tłoczenia oliwek Biancolilla z Caltabellotta (odmiana Biancolilla jest autochtoniczna dla Caltabellotta), co nadaje jej niepowtarzalny zielony kolor z złotymi refleksami oraz naturalny, lekko mętny wygląd. Cieszy się uznaniem za swój doskonały, pełny i okrągły smak zielonej oliwki z delikatnym posmakiem goryczy i pikantności. Ponadto charakteryzuje się intensywnym i zrównoważonym owocowym aromatem, z nutą migdałów.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play