Włochy, Langhirano
Od ponad 40 lat Monica & Grossi produkuje prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo i prosciutti cotti. Ponadto sprzedaje Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta, culatello con cotenna. Wybierane są krajowe mięsa najwyższej jakości, przetwarzane z dużym doświadczeniem przez mistrzów prosciuttai i dojrzewające w przewiewnych pomieszczeniach o idealnym klimacie Lan...
Od 1957 roku rodzina Vitali z pasją realizuje starożytną sztukę wędzenia mięsa, dbając o potrzeby klientów i zwracając uwagę na jakość. Nowoczesne techniki produkcyjne pozwoliły nam jeszcze bardziej rozwinąć te cechy, które, tak jak wtedy, wyróżniają naszą firmę. Uprawiamy zboża przeznaczone na paszę na naszych polach. Hodujemy świnie ras szlachetnych, które urodziły się w prowincji Fermo, w naszej hodowli w Petritoli, klasyfikowanej jako BAT (Best Available Technique) i autonomicznej pod względem energetycznym dzięki produkcji energii z odnawialnych źródeł (fotowoltaika).
...Produkcja szynki i "culatello" Rosa dell'Angelo jest wyjątkowa już od samego początku. Mięsa mają różne jakości, ze względu na rodzaj hodowli na świeżym powietrzu oraz starożytny proces ręcznej obróbki, z użyciem tylko soli i długiego dojrzewania. Nasze czarne świnie z dawnych ras, które niemal całkowicie zniknęły, mają swobodę pasienia się w lasach. Wolne pod słońcem, wiatrem i deszczem. Wolne...
Włochy, Ferrere
Agrisalumeria Luiset to gospodarstwo rolne o krótkim łańcuchu dostaw, specjalizujące się w hodowli świń oraz w produkcji wędlin z przetworzonego mięsa wieprzowego bezglutenowego, typowego dla Piemontu. W Ferrere (AT), w regionie Monferrato Astigiano, hodujemy świnie na wolnym powietrzu, z których pozyskujemy świeże mięso wieprzowe, takie jak żeberka, capocollo, kotlety oraz typowe wędliny...
Włochy, Piombinodese
Jesteśmy włoską firmą specjalizującą się w projektowaniu, produkcji i sprzedaży naturalnych produktów dla hodowli (przeżuwacze, drób i świnie). Oferujemy produkty z zakresu żywienia zwierząt (suplementy diety oparte na probiotykach, ekstraktach roślinnych, olejkach eterycznych, przeciwutleniaczach...), środowiska (przetwarzanie gnojowicy i zapachów, osuszanie ściółek - dzięki enzymom, bakteriom...
Włochy, Modena
... idealne jako substytuty droższych i tradycyjnych surowców (takich jak mączka rybna i mączka sojowa). Takie składniki są odpowiednie do produkcji pasz dla gatunków zwierząt gospodarskich, takich jak przeżuwacze, świnie i drób oraz dla ryb hodowlanych i akwakultury. Nasi klienci to zakłady paszowe i duże hodowle. Agrifeed zaprojektował również linię formuł organo-mineralnych idealnych do stosowania...
Włochy, Cerreto D'esi
W naszej ekologicznej farmie hodujemy świnie w systemie półdzikim, stosując metody ekologiczne, kładąc nacisk na dobrostan zwierząt. Świnie są karmione wyłącznie zbożami z naszej farmy i nie podajemy im antybiotyków. Wszystkie sztuki są przetwarzane w zakładzie wyposażonym w laboratorium do przetwarzania wędlin. Produkujemy różnego rodzaju salami, dojrzewający boczek, aromatyzowany smalec...
Włochy, Montichiari
ZAKŁADY PRZETWÓRSTWA MIĘSA CZERWONEGO Świnie - bydło - owce...
Włochy, Palagano
...Gospodarstwo Rolne "LE MACCHIE" powstało w sierpniu 2004 roku w małej miejscowości w Apeninach Modena, prowadzone przez rodzinę, otoczone zielenią, hoduje głównie kozy mleczne rasy Camosciata delle Alpi i Sannen Francuskie, ale nie brakuje również zwierząt gospodarskich, takich jak: krowy, owce, świnie, kury, króliki, koniki i osiołek. Położone w bezpośrednim sąsiedztwie Parku Resistenza Monte S...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play