Włochy, Orbassano
...Agnolotti piemontesi to autentyczna specjalność Piemontu, sięgająca regionalnego przepisu z XIX wieku. Te ravioli są nadziewane trzema rodzajami świeżego i chudego mięsa (wołowina, wieprzowina i mięso drobiowe) oraz sezonowymi warzywami (kapusta duszona, boćwina lub szpinak w zależności od pory roku). Główne składniki to szynka gotowana, pieczeń wołowa, gotowany kurczak, szpinak, pieczona wieprzowina, kapusta duszona i mortadela. Ta kombinacja smaków oferuje unikalne i tradycyjne doświadczenie kulinarne, idealne dla tych, którzy pragną skosztować prawdziwej kuchni piemonteskiej.
Produkcja rzemieślnicza wędlin gotowanych, zaczynająca się od starannego wyboru surowców i poświęcenia uwagi na proces przetwarzania. Nasza oferta obejmuje szeroki wybór z doskonałym stosunkiem jakości do ceny. Wędliny gotowane krajowe, również bez cukrów i wszystkie bez polifosforanów, produktów mlecznych, glutenu. Wędliny gotowane L'Italiano 1930, IL Manzoni, IL Milanese, Wędliny gotowane z Cint...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play