Włochy, Imperia
...Oliwa z oliwek Extra Virgin Rêuza powstaje z połączenia dwóch włoskich odmian o dużej wartości, które różnią się od siebie: oliwki Biancolilla i oliwki Taggiasca. Oliwa z oliwek Extra Virgin · 100% oliwa włoska – tłoczona na zimno · Uzyskana z oliwek Biancolilla i oliwek Taggiasca · Słodka i aromatyczna, doskonała do sałatek i surowych warzyw Rêuza to produkt starannie wyselekcjonowany: łączy...
Włochy, MILANO
...Olio La Torre extravergine di oliva kwalitatywnie wyższej jakości, uzyskiwany bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą procesów mechanicznych. Jakość włoska. Najwyższa klasa. OPAKOWANIE 4 SZT = 1 SZT EURO 39,00 1 PALET 44 OPAKOWANIA TERMIN WAŻNOŚCI 13/06/2025 minimalne zamówienie 10 palet...
Włochy, Biancavilla
...Oliwa z oliwek extra vergine D.O.P., 100% włoska, region Sycylia. Produkt doskonały dla najbardziej wymagających podniebień. Nasza oliwa jest w 100% włoska, uprawiana przez nas, zbierana wyłącznie ręcznie, tłoczona w ciągu 8-12 godzin od zbioru. Siłą olejarni Cuscunà są również tereny własne, w prowincji Katanii. Monte Etna D.O.P. to jedna z najbardziej cenionych produkcji, które oferujemy...
Włochy, Campello Sul Clitunno
...DUMNY, ŻE JESTEM 100% WŁOSKI Oliwa z oliwek najwyższej jakości uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie w wyniku procesów mechanicznych. Z oliwek zbieranych i tłoczonych we Włoszech Tłoczona na zimno Formaty butelek 1L / 750 ml / 500 ml / 250 ml...
Włochy, Marciano Della Chiana
... pochodnych. O intensywnym owocowym smaku z wyważoną goryczką i pikantnością, polecana do surowego doprawiania wszelkich potraw przygotowanych z wysokiej jakości składników. Format: 500 ml. Składniki: Oliwa z oliwek extra virgin 100% włoska. Odmiany oliwek: Moraiolo, Arbequina Toskańska. System ekstrakcji: Ekstrakcja na zimno. Okres zbioru: 19 października. Metoda zbioru: Głównie mechaniczna. Owocowość: Intensywna. Sposób przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od światła i ciepła.
Włochy, Palagianello
... jednocześnie łagodnym i subtelnym, a także typowy kolor od złotego żółtego do zielonego. Oliwa z oliwek Soledòr Extra Virgin jest wytwarzana z starannie wyselekcjonowanych i zbieranych oliwek, aby zachować jakość i smak, które następnie trafiają do wielu, którzy wybierają nasz produkt.
Włochy, Carovigno
...Oliwa z oliwek extra virgin Novello 2023 justpugliafactory jest produkowana pod koniec października i na początku listopada. Uzyskuje się ją z wczesno dojrzewających odmian zielonych i czarnych oliwek. Zapach jest bogaty w warzywne aromaty. Gorzki i pikantny smak są dobrze zbalansowane. Novello justpugliafactory to filtrowana oliwa z oliwek extra virgin, która nie została dekantowana. 100% włoska oliwa z oliwek extra virgin najwyższej kategorii.
Włochy, Arquà Petrarca
...Oliwa z oliwek extra virgin tłoczona na zimno, o żywej zielonej barwie i ziołowym aromacie. Ma delikatny i łagodny smak, charakteryzujący się doskonałą równowagą, odpowiednia do wszystkich potraw.
Włochy, Lucca Sicula
...Produkcja i sprzedaż oliwy z oliwek extra virgin bio produkowanej na Sycylii w gospodarstwie rolnym Pagano. Wszystkie podstawowe produkty firmy są uprawiane i produkowane zgodnie z wytycznymi ekologicznymi, DOP, IGP. Oliwa biologiczna jest tłoczona zgodnie z procesami mechanicznymi w tłoczni na zimno.
Włochy, Gubbio
... kilka zalet. 100% WŁOSKA. ZBIORY: Ręczne zbieranie. ODMIANY OLIWEK: Leccino, Borciona, Moraiola i inne. CZAS ZBIORÓW: 25 października - 31 grudnia 2019. FILTRACJA: Dekantacja, odpowiada naturalnemu filtrowaniu. KOLOR: Intensywna zieleń. SMAK: Owocowy - z nutą trawy i kwiatowych akcentów - oraz z harmonijną i okrągłą strukturą. POJEMNIK: Kanister.
Włochy, Sommacampagna
Włochy, Amelia
... poziomem kwasowości, ale także szeregiem cech organoleptycznych osiągniętych dzięki nienagannym procesom produkcyjnym. Wyjątkowa jakość tego produktu wynika z starannego wyboru lokalnych organicznych gajów oliwnych. Jest to efekt stałej i dokładnej staranności stosowanej w całym procesie przetwarzania oliwek; defoliacja i czyszczenie jako fundamentalny model pracy przyczyniają się do wyższych standardów higieny w całym procesie, podczas gdy zbiór i przechowywanie odbywają się niezwykle szybko, aby uniknąć fermentacji, w pełni zachowując właściwości smakowe.
Włochy, Calatafimi Segesta
...Wszechstronny olej. Idealny do podkreślania i wydobywania najlepszej jakości jedzenia zarówno podczas gotowania, jak i na zimno, gdzie szczególnie się wyróżnia. Doskonały z duszonymi warzywami, pieczonymi mięsami, rybą pieczoną, tartami wytrawnymi, perfekcyjny w sałatkach, w przygotowaniu pinzimonio oraz na grillowanych warzywach.
Włochy, Dorgali
Włochy, Mercato San Severino
Innowacyjna włoska firma spożywcza z dziedzictwem sięgającym 1903 roku, zajmująca się produkcją i dostawą prostych i tradycyjnych włoskich produktów spożywczych, takich jak pomidory, sosy, rośliny strączkowe, warzywa i produkty zbożowe.
Włochy, Partinico
ITALMONDO COMPANY SRL, Jest to włoska firma eksportowa i importowa zajmująca się żywnością, napojami, owocami i alkoholami, głównie z regionu sycylijskiego we Włoszech, o wysokim poziomie jakości. Posiadamy zakłady przemysłowe i rzemieślnicze, które mogą zaspokoić każde podniebienie i wymagania na świecie. Nasza praca obejmuje od fabryki do Twojej firmy, mamy wykwalifikowany personel we Włoszech...
Włochy, Sant'agata De Goti
... z naszych drzew w Sant'Agata de Goti, gdzie dominują odmiany Ortice, Racciopella i Ortolana. Dzięki charakterystyce i jakości tych oliwek, produkowana jest w sposób ekologiczny oliwa o żółtym kolorze z zielonymi refleksami szmaragdowymi, o przyjemnym, dobrze zrównoważonym posmaku gorzkim i pikantnym.
...Fonte Torre produkuje oliwę z oliwek extra virgin w Umbrii, wykorzystując najlepsze technologie ekstrakcji i zbioru, mając na celu uzyskanie produktu najwyższej jakości. Oliwki z dominującej odmiany "Moraiolo", znane z wysokiej zawartości polifenoli, są przetwarzane w ciągu 48 godzin od zbioru w niskich temperaturach (poniżej 27°C). Produkujemy wyłącznie oliwę z oliwek extra virgin 100% włoską...
Włochy, Torremaggiore
... ojciec, a jeszcze wcześniej mój dziadek. To jemu zawdzięczamy to, co mamy dzisiaj, jego determinacji i dalekowzroczności, kiedy to, podczas II wojny światowej, w okresie wielkich trudności, zasadził drzewa oliwne, z których dziś pochodzi, przy użyciu tłoczenia na zimno, oliwa z oliwek extra virgin PERANZANA.
Włochy, Falerone
Sprzedaż oliwy z oliwek extra virgin dla prawdziwych koneserów, 100% włoska.
Włochy, Roccadaspide
Nasza firma powstała w zielonych wzgórzach Cilento w Roccadaspide w prowincji Salerno, nasza rodzina produkuje oliwę od ponad 70 lat, nasza oliwa z oliwek extra virgin jest w 100% włoska. Mielenie oliwek odbywa się w ciągu 24 godzin od zbioru.
Włochy, Cortazzone
... laboratorium firmy codziennie produkowane są typowe piemonckie wyroby cukiernicze i piekarnicze, takie jak Baci di Dama, Torta di Nocciole, Krumiri, Brutti ma Buoni... aby wymienić tylko niektóre. Wśród specjalności piemonckich produkowana jest również Bagna Cauda z olejem orzechowym, orzechowym lub w wersji klasycznej z oliwą z oliwek, typowe piemonckie przetwory, takie jak giardiniera, a także...
Włochy, Minervino Murge
Firma założona 7 lat temu przez panią Loiola Oriana, właścicielkę firmy, wkłada całą swoją pasję w tworzenie doskonałego produktu w odpowiedniej cenie. Od podkreślenia lokalnych winnic, po oliwę pochodzącą z gajów oliwnych w Alta Murgia Barese, w samym sercu tego samego Parku Narodowego. Efekty są na stołach: od wina Troia, zdecydowanego i charakterystycznego, przez Montepulciano i Chardonnay, aż po włoską oliwę extra virgin.
...zielonym smakiem, z nutami goryczy i pikantności, które sprawiają, że smak jest harmonijny w całości. To oliwa z oliwek extra vergine 100% włoska, będąca efektem doświadczenia, zaangażowania i pasji, prawdziwa oliwa z oliwek extra vergine, produkowana z dawnej tradycji doskonałości, ale także z firmy, która od lat jest zakorzeniona w regionie, idąc w parze z najnowocześniejszymi metodami uprawy...
Włochy, Cassino
włoska firma zajmująca się dystrybucją niektórych z najważniejszych produktów na włoskiej scenie agrospożywczej główne produkty dostępne dla klientów to: mozzarella, ser z bufala DOP, sery krowie i owcze, oliwa z oliwek extra virgin 100% made in Italy, makarony, sos pomidorowy, konserwy ..... oraz inne produkty spożywcze firma poszukuje klientów i partnerów, którzy mogą być również dystrybutorami żywności.
Włochy, Montesarchio
Oleifici Mataluni, założone w 1935 roku w Montesarchio (Benevento) jako mały rzemieślniczy zakład tłoczenia oliwy, są dzisiaj jednym z najważniejszych na świecie kompleksów agroprzemysłowych zajmujących się oliwą. Na terenie ich zakładów realizują cały proces produkcyjny, zachowując starożytną tradycję oliwną i tworząc najbardziej innowacyjną włoską sieć dostaw oliwy z oliwek: tłoczenie oliwy; rafinacja; butelkowanie w szkle; butelkowanie w PET i puszkach; produkcja butelek PET, zakrętek, opakowań i etykiet.
Włochy, Cisterna Di Latina
...które są ściśle ekologiczne, znajdują się cenne kiwi o żółtym i zielonym miąższu, oliwa z oliwek extra virgin uzyskana z trzech różnych odmian: itrana, leccino i frantoio, dżemy z kiwi i cytryn, a także produkcja win ekologicznych z winorośli rodzimych i międzynarodowych. Używane odmiany to Bellone, Malvasia Puntinata z Lacjum, Grechetto, Vermentino, Merlot, Petit Verdot, Syrah, Cabernet Franc...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play