...Brokuł to warzywo z rodziny dzikich kapust, które pochodzi z Azji Mniejszej. W XVI wieku brokuł znalazł swoje miejsce w kuchni włoskiej, a później stał się niezbędnym składnikiem w wielu krajach europejskich. Brokuł jest niskokaloryczny i bogaty w witaminy oraz minerały. Zawiera potas, wapń, fosfor, magnez, sód, żelazo, cynk, chrom, witaminy C, A, E, K, B1, B2, B6, B9 oraz wiele flawonoidów i enzymów. Waga netto: 450 g Energia: 145 kJ/34 kcal Węglowodany: 4,40 g Cukry ogółem: 2,10 g Tłuszcze: 0,40 g Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,20 g Białko: 2,80 g Sól: 0,017 g...
...Mrożony szpinak 7. Mrożone kostki marchwi, plastry i paski 8. Mrożone zielone groszki, 9. Mrożone pokrojone zielone fasolki 10. Mrożony zielony/biały szparag, całe, końcówki i kawałki 11. Mrożony brokuł, 2/4 3/5 4/6 cm 12. Mrożona kalafior, 2/4 3/5 4/6 cm 13. Mrożona dymka 14. Mrożone kostki szalotki. 15. Mrożona kukurydza słodka 16. Mrożone warzywa mieszane 17. Mrożona bazylia Mrożone owoce, 1...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play