Szynka serrano Reserva Teruel 18-22 miesiące - Szynka serrano dojrzewająca 18-22 miesiące, produkowana w Teruel.
Jamón serrano z czasem suszenia nie krótszym niż 18 miesięcy, dojrzewający w piwnicach, pozostawiany jest na czas niezbędny do uzyskania fuzji tłuszczów, które mają maślaną, błyszczącą kolorystykę serrano. Kolor przekroju szynki rezerwowej przechodzi od purpurowego do delikatnych odcieni tłuszczu wnikającego w chude mięso. Jest to produkt o łagodnym smaku, intensywnym aromacie i niskiej zawartości soli, o średniej wadze i umiarkowanym procencie tłuszczu. Wszystkie nasze produkty wytwarzamy w ramach zintegrowanego procesu całego łańcucha produkcji, w ramach którego sami produkujemy pasze, hodujemy zwierzęta, je uśmiercamy i dojrzewamy produkt końcowy w naszym suszarni, co przynosi wiele korzyści dla jakości końcowego produktu. Większa kontrola nad żywieniem, zdrowiem i genetyką naszych zwierząt, a co za tym idzie, duża regularność w końcowym produkcie, który trafia do naszych klientów.