Produkty dla ham (15)

Gran Reserva Duroc Serrano Szynka 18-22 miesiące Teruel

Gran Reserva Duroc Serrano Szynka 18-22 miesiące Teruel

Szynka serrano z rasy Duroc, dojrzewająca 18-22 miesiące, wytwarzana w Teruel - Szynka serrano Gran Reserva z rasy Duroc, suszona przez co najmniej 18 miesięcy, wytwarzana w prowincji Teruel, to produkt tłusty z dużą infiltracją tłuszczu w chudym mięsie, dzięki krzyżowaniu z wieprzami rasy Duroc. Wszystkie nasze szynki pochodzą od zwierząt hodowanych przez nas, co pozwala nam utrzymać jednolitą linię produktów o wysokiej jakości. Jest to produkt o łagodnym smaku, intensywnym aromacie i niskiej zawartości soli, o średnio-wysokiej wadze i wysokim procencie tłuszczu.
Serrano szynka Reserva 18 / 22 miesiące krojona - Serrano szynka Reserva 18 / 22 miesiące krojona 100g.

Serrano szynka Reserva 18 / 22 miesiące krojona - Serrano szynka Reserva 18 / 22 miesiące krojona 100g.

Serrano szynka Reserva z okresem suszenia 18 / 22 miesięcy, o średniej wysokiej wadze i zawartości tłuszczu, o łagodnym smaku i bardzo małej ilości soli. To jest pokrojony format w próżniowych tackach 100 g, z separatorem dla plastrów.
Bez kości, obrany i wypolerowany Szynka Reserva - Bez kości, obrany i wypolerowany Szynka Reserva, suszona przez 18-22 miesiące.

Bez kości, obrany i wypolerowany Szynka Reserva - Bez kości, obrany i wypolerowany Szynka Reserva, suszona przez 18-22 miesiące.

Szynka serrano Reserva z okresem suszenia od 18 do 22 miesięcy oraz średnio wysokim zakresem wagi i procentu tłuszczu. Ta szynka jest odkostniona, całkowicie wygładzona z przodu, a skóra z tyłu jest całkowicie usunięta, pozostawiając białą warstwę tłuszczu.
Serrano szynka D. Pochodzenie Teruel 20-24 miesiące bez kości - Bez kości i wypolerowana szynka z 20-24 miesiącami D. Pochodzenie Teruel rasy Duroc

Serrano szynka D. Pochodzenie Teruel 20-24 miesiące bez kości - Bez kości i wypolerowana szynka z 20-24 miesiącami D. Pochodzenie Teruel rasy Duroc

Jamón serrano z najwyższej półki, posiadający "Oznaczenie Pochodzenia Teruel", wielokrotnie nagradzany tytułem najlepszego jamón w Teruel. Aby uzyskać certyfikację jako jamón z oznaczeniem pochodzenia, wymagane są minimalne specyfikacje, które obejmują miesiące dojrzewania, minimalną dozwoloną wagę, rasy rodziców (Duroc i Landrace odpowiednio), pasze, którymi są karmione, które mogą być produkowane tylko z zbóż z prowincji, oraz wiele innych parametrów, aby zapewnić produkt najwyższej jakości i zaufania. Tylko jamony z "Oznaczeniem Pochodzenia Teruel" są tymi, które mają swoją numerowaną etykietę i znak w postaci wypalonej gwiazdy z tyłu; jest to produkt o purpurowym kolorze zbliżającym się do granatu, o delikatnym aromacie i wysokiej infiltracji tłuszczu. Kawałki zazwyczaj mają średnią/wysoką wagę i wysoki procent tłuszczu. W tej formie prezentujemy je bez kości i całkowicie wygładzone, aby zwiększyć wykorzystanie.
Produkcja Szynki z Oznaczeniem Pochodzenia Teruel

Produkcja Szynki z Oznaczeniem Pochodzenia Teruel

W Casa Vieja zawsze starano się utrzymać tradycyjny smak we wszystkich swoich produktach i dlatego ich szynki dojrzewają w najlepszych warunkach światła, temperatury i wilgotności aż do odpowiedniego momentu dojrzałości. Staranny proces produkcji szynki Casa Vieja zaczyna się od drobiazgowej selekcji świń. Świnie hodowane w kontrolowanych gospodarstwach, których systemy hodowli są regulowane przez surowe normy Denominacji Pochodzenia. Powolne i naturalne suszenie szynki, połączone z rygorystycznymi kontrolami sanitarno-epidemiologicznymi oraz staranną opieką w całym procesie, daje w rezultacie szynkę i wędliny o prestiżowej jakości.
Serrano szynka D. Pochodzenie Teruel 20-24 miesiące - Szynka z oznaczeniem pochodzenia Teruel z 20-24 miesiącami dojrzewania rasy Duroc

Serrano szynka D. Pochodzenie Teruel 20-24 miesiące - Szynka z oznaczeniem pochodzenia Teruel z 20-24 miesiącami dojrzewania rasy Duroc

Jamón serrano z wieprzowiny serrano to produkt najwyższej jakości, który jest potwierdzony przez "Denominación Origen Teruel" i wielokrotnie nagradzany tytułem najlepszego jamón w Teruel. Aby uzyskać certyfikację jako jamón z oznaczeniem pochodzenia, wymagane są minimalne specyfikacje, które obejmują miesiące dojrzewania, minimalną dozwoloną wagę, rasy rodziców (Duroc i Landrace odpowiednio), pasze, którymi są karmione, które mogą być produkowane tylko z zbóż z prowincji, oraz wiele innych parametrów, aby zapewnić produkt najwyższej jakości i zaufania. Tylko jamony z "Denominación Origen Teruel" mają swoją numerowaną etykietę i znak w postaci wypalonej gwiazdy z tyłu. Jest to produkt o purpurowym kolorze z odcieniem granatu, o delikatnym aromacie i wysokiej infiltracji tłuszczu. Kawałki zazwyczaj mają średnią/wysoką wagę i wysoki procent tłuszczu.
Szynka Bodega z Nogą 15-16 Miesięcy - Szynka Bodega z Nogą Cięcie V 13-14 Miesięcy Suszona.

Szynka Bodega z Nogą 15-16 Miesięcy - Szynka Bodega z Nogą Cięcie V 13-14 Miesięcy Suszona.

Serrano szynka z bodega z dojrzewaniem nie krótszym niż 15 miesięcy, o średniej wadze i zawartości tłuszczu. To szynka z nogą i V-kształtnym cięciem w skórze z tyłu.
Szynka Iberico Cebo 26 miesięcy - Szynka Iberico Cebo z 26-miesięcznym dojrzewaniem, wyprodukowana w Los Pedroches

Szynka Iberico Cebo 26 miesięcy - Szynka Iberico Cebo z 26-miesięcznym dojrzewaniem, wyprodukowana w Los Pedroches

Jamón ibérico de cebo wyprodukowany w naszych zakładach w dolinie Pedroches, pochodzący z wyselekcjonowanych zwierząt hodowanych przez nas samych w ramach naszego zintegrowanego systemu produkcji. To szynki o dużej infiltracji tłuszczu w chudym mięsie i z minimalnym czasem suszenia nie krótszym niż 26 miesięcy.
Szynka rezerwowa bez kości 18-22 miesiące - Szynka rezerwowa bez kości ze skórą 18-22 miesiące suszona

Szynka rezerwowa bez kości 18-22 miesiące - Szynka rezerwowa bez kości ze skórą 18-22 miesiące suszona

Serrano Reserve szynka z okresem suszenia od 18 do 22 miesięcy, o średniej wysokiej wadze i zawartości tłuszczu, o łagodnym smaku i bardzo małej ilości soli. To jest szynka bez kości z całą skórą z tyłu.
Serrano szynka Reserva Teruel 18-22 miesiące bez kości - Serrano szynka Reserva z 18-22 miesiącami dojrzewania wyprodukowana w Teruel

Serrano szynka Reserva Teruel 18-22 miesiące bez kości - Serrano szynka Reserva z 18-22 miesiącami dojrzewania wyprodukowana w Teruel

Jamón serrano z czasem suszenia nie krótszym niż 18 miesięcy, dojrzewający w piwnicach, pozostawiany jest na czas niezbędny do uzyskania fuzji tłuszczów, które mają oleistą, błyszczącą, serrano barwę. Kolor przekroju szynki rezerwowej przechodzi od purpurowego do lekkiego odcienia tłuszczu wnikającego w chude mięso. Jest to produkt o łagodnym smaku, intensywnym aromacie i niskiej zawartości soli, o średniej wadze i umiarkowanym procencie tłuszczu. Wszystkie nasze produkty wytwarzamy w ramach zintegrowanego procesu całego łańcucha produkcji, w ramach którego sami produkujemy pasze, hodujemy zwierzęta, je uśmiercamy i dojrzewamy produkt końcowy w naszym suszarni, co przynosi wszystkie korzyści dla jakości końcowego produktu. Większa kontrola nad żywieniem, zdrowiem i genetyką naszych zwierząt, a tym samym duża regularność w końcowym produkcie, który trafia do naszych klientów.
Sólona Pancetta z czarnym pieprzem

Sólona Pancetta z czarnym pieprzem

Słona i suszona pancetta przez okres 2 miesięcy z 50% wieprzowiny rasy Duroc, pokryta czarnym pieprzem.
Naturalnie solony boczek

Naturalnie solony boczek

Słona i suszona pancetta przez okres 2 miesięcy, pochodząca z 50% świń rasy Duroc.
Serrano szynka Teruel 15-16 miesięcy bez kości - Serrano szynka z minimalnym czasem dojrzewania 13-14 miesięcy, bez kości w kształcie V

Serrano szynka Teruel 15-16 miesięcy bez kości - Serrano szynka z minimalnym czasem dojrzewania 13-14 miesięcy, bez kości w kształcie V

Jamón serrano z czasem suszenia nie krótszym niż 15 miesięcy. Dojrzewający w piwnicach przez cały proces, dąży się do optymalnego punktu dojrzewania, aby uzyskać produkt o jednolitym kroju, z aromatem i doskonałym smakiem, bardzo niską zawartością soli. Wszystkie nasze produkty wytwarzamy w ramach kompleksowego procesu całego łańcucha produkcji, w którym sami produkujemy pasze, hodujemy zwierzęta, je uśmiercamy i dojrzewamy finalny produkt w naszej suszarni, co ma wiele zalet dla jakości końcowego produktu. Większa kontrola nad żywieniem, zdrowiem i genetyką naszych zwierząt, a tym samym duża regularność w końcowym produkcie, który trafia do naszych klientów.
Szynka serrano Reserva Teruel 18-22 miesiące - Szynka serrano dojrzewająca 18-22 miesiące, produkowana w Teruel.

Szynka serrano Reserva Teruel 18-22 miesiące - Szynka serrano dojrzewająca 18-22 miesiące, produkowana w Teruel.

Jamón serrano z czasem suszenia nie krótszym niż 18 miesięcy, dojrzewający w piwnicach, pozostawiany jest na czas niezbędny do uzyskania fuzji tłuszczów, które mają maślaną, błyszczącą kolorystykę serrano. Kolor przekroju szynki rezerwowej przechodzi od purpurowego do delikatnych odcieni tłuszczu wnikającego w chude mięso. Jest to produkt o łagodnym smaku, intensywnym aromacie i niskiej zawartości soli, o średniej wadze i umiarkowanym procencie tłuszczu. Wszystkie nasze produkty wytwarzamy w ramach zintegrowanego procesu całego łańcucha produkcji, w ramach którego sami produkujemy pasze, hodujemy zwierzęta, je uśmiercamy i dojrzewamy produkt końcowy w naszym suszarni, co przynosi wiele korzyści dla jakości końcowego produktu. Większa kontrola nad żywieniem, zdrowiem i genetyką naszych zwierząt, a co za tym idzie, duża regularność w końcowym produkcie, który trafia do naszych klientów.
Serrano szynka Rezerwa 18-22 miesiące krojona. - Serrano szynka Rezerwa Serrano szynka Rezerwa 18-22 miesiące krojona. 500g.

Serrano szynka Rezerwa 18-22 miesiące krojona. - Serrano szynka Rezerwa Serrano szynka Rezerwa 18-22 miesiące krojona. 500g.

Serrano szynka Reserva z okresem suszenia 18 / 22 miesięcy, o średniej wysokiej wadze i zawartości tłuszczu, o łagodnym smaku i bardzo małej ilości soli. To jest pokrojony format w tacach gazu obojętnego o wadze 500 g, z separatorem dla plastrów.