Rzemieślnicze wędliny z Pirenejów - bez laktozy, bezglutenowe. Poproś o nasz katalog i ceny.
FABRYKACJE DOMOWE
Maison voisine to firma powstała z rodzinnej współpracy, zlokalizowana w dwóch miejscach. Jedno z nich to zakład produkcyjny w Pau w Pirenejach, a drugie to punkt dystrybucji w Auros, na południe od Bordeaux. Produkujemy w sposób rzemieślniczy i tradycyjny: suchą kiełbasę bez laktozy i glutenu w naturalnych osłonkach, Rosette z Pirenejów, ekstra chudą rosettę, rosettę z szynką bayonne, chorizo w naturalnej osłonce z jego kwiatem, kiełbasę perche, zwiniętą ventrèche (francuską pancettę) oraz płaską. Wytwarzamy również wędliny gotowane: domową kiełbasę czosnkową, pasztet baskijski z papryką Espelette, nasz słynny pasztet babci (z koniakiem, śmietaną i małymi grzybami), gotowaną szynkę, boudin mięsny béarnais, boudin galabar oraz boudin brasse z mięsem, a także terrinę z nóżek wieprzowych. Dodatkowo produkujemy marynowane mięsa do grillowania, takie jak nasza słynna szynka do grillowania w stylu Lomo oraz świeże kiełbasy.