Słowacja, Košice
Witamy w MILKYLAND, wiodącym liderze w branży dystrybucji żywności z dziesięcioletnim doświadczeniem w sprzedaży hurtowej, imporcie/eksporcie oraz efektywnym zarządzaniu logistyką. Nasza główna specjalizacja to produkty mleczne, w szczególności różnorodne sery i alternatywy wzbogacone tłuszczami roślinnymi. Z dumą oferujemy wybór premium serów, takich jak Mozzarella, Edam i Trappist, z których każ...
Włochy, Radicofani
...To ser produkowany wyłącznie z mleka owczego; ma kształt miski i waży około 1,5 kg.
Włochy, Bergamo
Belgia, Mechelen
...Świeży ser z otoczką z pasta filata, która otacza kremowe serce ze śmietany i stracciatelli. Miękki, ale elastyczny i smaczny. Dostępny zarówno w 100% mleku bawolim, jak i 100% mleku krowim, w zależności od gustów i potrzeb.
Francja, Paris
Biżuteria Shyloh dystrybuuje markę Shyloh od prawie 10 lat. Z siedzibą w sercu Paryża we Francji, zapraszamy do naszego showroomu, a także online na www.shylohpro.fr. Oferujemy piękną i trwałą biżuterię na co dzień. Wykonana ze stali nierdzewnej, jest hipoalergiczna, a kolor biżuterii nie zmienia się z upływem czasu ani w kontakcie z wodą. Jako hurtowy dostawca biżuterii dla Europy i międzynarod...
... ponad 20 krajów w Europie, Azji, na Bliskim Wschodzie i w Afryce, świeży lub głęboko mrożony. My, firma ITAGAST, jesteśmy Państwa partnerem w zakresie produktów serowych firmy Kaasbrik w całym kraju. Z przyjemnością powitamy Państwa jako nowego klienta. Do pizz i dań na ciepło: gastronomia i hurtownia.
... kwasowości, możesz posypać nią grillowane mięso lub rybę pod koniec gotowania. Możesz również użyć jej jako marynaty do mięsa. Tymiank doda świeżości Twoim potrawom, takim jak pieczone warzywa na przykład. Aby dodać pikanterii do sałatek lub tostów, możesz posypać zaatar na wierzch. Możesz także dodać tę mieszankę przypraw na świeży ser kozi, co doda smaku. Może również służyć jako baza do sosu jogurtowego. KARTON:5Kg KARTON:10Kg...
Włochy, Misano Adriatico
...Ta pyszna caciotta COOPERLAT z borowikami to must-have dla miłośników sera. Zapakowana w praktycznym formacie 1,2 kg, ten świeży i kremowy ser jest idealny do kanapek lub jako dodatek do przystawki. Doskonała jakość borowików nadaje caciocie pyszny, ziemisty smak, czyniąc ją nieodpartym dodatkiem do każdego stołu.
Hiszpania, Malaga
...Od mini quiche'ów na jeden kęs po większe do dzielenia się, w Preco Food przygotowujemy je na chrupiącym maślanym cieście, wypełnione naturalnymi i świeżymi, zawsze i tylko składnikami najwyższej jakości. Caprese (świeży pomidor, bazylia i ser Edam) Ser, cebula i boczek Świeży szpinak i ser kozi Szynka i ser Ser i cebula KATEGORIA: Quiche'y...
Włochy, Martina Franca
...Pecorino alla Cenere to tradycyjny ser, który fascynuje swoim unikalnym smakiem i historią. Ten ser, owinięty w skorupę z popiołu, ma intensywny i aromatyczny smak, idealny dla tych, którzy szukają autentycznego doświadczenia. Popiół nie tylko nadaje charakterystyczny wygląd, ale także pomaga zachować świeżość sera, co czyni go idealnym do spożycia samodzielnie lub w połączeniu z lokalnymi winami. Każdy kawałek opowiada historię tradycji serowarskiej Apulii, niosąc ze sobą smak ziemi i pasję do rzemiosła.
Turcja, istanbul
... stosowania w jednowarstwowym lub laminowanym Nadaje się do pakowania próżniowego i zastosowań w atmosferze modyfikowanej Świeży ser, idealny do produktów wymagających wysokiej bariery dla tlenu, takich jak przetworzona mięso i kurczak Krople wody z produktu rozprzestrzeniają się na wewnętrznej powierzchni folii, umożliwiając zobaczenie wnętrza opakowania. Grubości produkowane (mik): 55, 70, 80, 90, 120, 150, 170, 200...
...Charakterystyka Świeżego Sera: ser z pasteryzowanego mleka krowiego o miękkiej i autentycznej teksturze. Idealny do sałatek i deserów.
Włochy, Fidenza
...Supramonte to ser owczy o minimalnym czasie dojrzewania wynoszącym 60 dni. Smak jest lekko słony, a tekstura staje się krucha w miarę dojrzewania.
...OU A PATE FRAICHE Przykład: Ser kozi, ser świeży po francusku, Petits Suisses, … Cechy: Prostota użycia Regularne odcieknięcie skrzepu Odciek z mleka koziego, mleka krowiego i mleka owczego, mleka sojowego… Kontrola ekstraktu suchego Łatwe czyszczenie, przestrzeganie higieny Nasze torby mogą być oferowane z różnymi opcjami: przejścia na rurki, sznurki, specyficzne otwarcia… są dostosowywane do każdego serowara Wymiary 50x100cm lub wymiary na zamówienie Funkcje Odciek Zawody Mleczarnie – Serowarnie...
Francja, Saint Marcel Les Valence
...ser, dania gotowe...). Wymiary (mm): (S): 930 (G): 855 (W): 1920. Waga netto: 340 kg Waga brutto: 390 kg Certyfikat: CE Kolor: biały Napięcie: 100-240 voltów i 50/60 Hz (do określenia przy zamówieniu) Zużycie energii: 585 watów Półka: 6 półek na taśmach, regulowanych wysokościowo z 10 wyborami na półkę Dystrybucja: Z windą Kamera bezpieczeństwa: 1 kamera bezpieczeństwa w zestawie Oświetlenie: programowalne LED Powiadomienia o braku towaru: TAK Obróbka antykorozyjna: TAK (farba epoksydowa) Drzwi: podwójne szkło Zamek antywłamaniowy: TAK...
...Starannie przetwarzamy świeże i codzienne mleko z farmy, przynosząc na Wasze śniadania świeży ser żółty, który doda radości i smaku każdemu nowemu dniu. Dzięki dużej zawartości wapnia, białka i świeżości pochodzącej z mleka, możecie go z pełnym spokojem stosować w codziennej diecie swoich dzieci.
... przelewania płynów i zanieczyszczeń. Szeroki wachlarz płynnych do pastowatych produktów spożywczych, takich jak jogurty naturalne i owocowe - również dwuwarstwowe i z kawałkami - twarogi, crème fraîche, ser topiony i świeży, sosy gotowe, dżemy, miód i zupy. Zupy instant, mieszanki musli, słodycze itp. mogą być pakowane z dodatkowym wyposażeniem. Modele standardowe są dostępne w wersji „clean” z...
Włochy, Noci
...Mozzarella to świeży ser o elastycznej konsystencji, charakteryzujący się gładką, jednolitą powierzchnią o śnieżnobiałym kolorze. Smak jest słodki i delikatny, a zapach świeży i przyjemny. Występuje w różnych formach, będących wynikiem umiejętności naszych mistrzów serowarów: od kulek, przez węzełki, po plecionki i fiordilatte. Zazwyczaj mozzarella jest spożywana na świeżo, sama jako przystawka (fiordilatte, zazwyczaj krojona w plastry i skropiona oliwą z oliwek oraz pomidorem, stanowi bazę do przygotowania słynnej caprese) lub jako dodatek do dań głównych, a także w sałatkach.
...wybór różnych form do serów świeżych i miękkich z matą do odciekania oraz przepis na ser świeży...
...To najmłodszy Parmigiano Reggiano, który niedawno skończył 12 miesięcy. To minimalny okres dojrzewania, aby Konsorcjum mogło nadać mu nazwę D.O.P. Ser jest jeszcze miękki i gładki, szczególnie odpowiedni dla tych, którzy wolą smakować łagodniejsze i słodsze nuty mleka. Eksperci określają go jako „świeży” lub „do gotowania”, ponieważ nie ma jeszcze charakterystycznej ziarnistości, która występuje w bardziej zaawansowanych dojrzewaniach.
Francja, Marseille
...","CARACTERISTIQUES ORGANOLEPTIQUES":"CECHY ORGANOLEPTYCZNE","Apparence":"Wygląd Kula","Protéines":"Białko 14g","Dénomination du produit":"MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA AOP","Description du produit":"Ser świeży o elastycznej konsystencji","dont sucres":"w tym cukry 0.50g","Staphylococcus coagulase positive":"Staphylococcus koagulazododatni 10-100 u.f.c/g","ANALYSE BACTERIOLOGIQUE (données moyennes...
Francja, Soreze
... po kilku latach badań, aby znaleźć produkt łatwy w użyciu i przechowywaniu, skuteczny i dobrze zrównoważony. Łączy w sobie zarówno podpuszczkę, jak i fermenty mlekowe niezbędne do produkcji serów świeżych w formie łatwego do manipulacji proszku. Ten ferment i ta podpuszczka umożliwiają również produkcję twarogu. Różnica polega na procesie produkcji, w którym twaróg jest bardziej odsączony niż ser świeży. W rzeczywistości ser świeży, w przeciwieństwie do twarogu. REF:FROPFRAI Skład: Podpuszczka, fermenty mlekowe, chlorek wapnia, substancja pomocnicza maltodekstryna Wyprodukowano w: Francja...
Turcja, Izmir
Bergama Plastik jest jednym z wiodących producentów opakowań w Turcji, z bogatym dziedzictwem sięgającym ponad 50 lat. Nasza firma, z siedzibą w Bergama-İzmir w Turcji, udowodniła swoją pozycję lidera w branży z roczną zdolnością produkcyjną wynoszącą 10 000 ton. Nasza fabryka obejmuje imponującą zamkniętą powierzchnię 9 000 m2 oraz dużą otwartą przestrzeń o powierzchni 28 000 m2. Szczególnie wyró...
Hiszpania, Granollers
...Pasteryzowany świeży ser o kremowej i jednolitej teksturze, idealny do smarowania. To ser o szerokim zakresie zastosowań, zarówno na zimno, jak i na ciepło.
Hiszpania, Madrid
...Arla Apetina® to biały ser wytwarzany według tradycyjnej greckiej receptury. Pakowany w solance, aby ser zawsze był świeży, jest dostępny w specjalnym formacie 1 kg, już pokrojony w kostkę, idealnym dla gastronomii. Odkryj nieskończone możliwości, jakie oferuje ten ser, i zaskocz wszystkich, używając go w swoich najbardziej oryginalnych przepisach: przystawkach, sałatkach zielonych, sałatkach makaronowych, pizzach, omletach, sosach, wypiekach lub jako dodatek do innych gorących potraw.
...Mozzarella di Bufala Campana DOP to świeży ser o miękkiej konsystencji, produkowany wyłącznie z mleka bawolego pochodzącego z regionu jego pochodzenia. Mleko bawole ma inną kompozycję niż mleko innych gatunków zwierząt wykorzystywanych do produkcji sera. W rzeczywistości, w przeciwieństwie do mleka krowiego i koziego, jest bogatsze w białko, tłuszcze, a przede wszystkim wapń. Typy i Format Waga: od 25 g do 2 kg TERMIN PRZYDATNOŚCI 12 DNI / TERMIN PRZYDATNOŚCI 18 DNI / TERMIN PRZYDATNOŚCI 21 DNI Kody: od 1702 do 17...
Francja, Auxerre
...Oko jasnożółta, świetlista sukienka Nos świeże nuty sauvignon, które łączą się z cytrusami i białymi kwiatami Usta ładne, kwaskowate nuty Winifikacja: dojrzewanie przez 6 miesięcy w zbiornikach inox Dopasowanie jedzenia do wina: skorupiaki, ser kozi, aperitif Rada winiarza: podawać w temperaturze od 8 do 10° Opakowanie: cena jednostkowa sprzedawana w kartonach po 6 butelek z dostawą gratis Domaine: Cave du Marmandais Aplikacja: Côtes du Marmandais Rocznik: 2018 Szczep: Sauvignon Blanc Uprawa: Tradycyjna Etykieta: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)...
...P500 to maszyna o wysokiej wydajności do formowania, napełniania i uszczelniania, przetwarzająca kubki porcjowe dla wielu zastosowań mleczarskich i spożywczych, takich jak świeży ser, masło, pasty, dżemy, sosy i dressingi itp., obsługująca również ogromną różnorodność wzorów kubków. Zapewniając nominalną wydajność do 108 000 kubków porcjowych na godzinę, P500 stanowi ostateczne rozwiązanie FFS...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play