Portugalia, Calendário V.n.f
...Torba na Chleb Skład: 100% CO...
Włochy, Marmirolo
... elastyczne ciasto, idealne do tradycyjnych i nowoczesnych technik formowania. Dzięki MAGRI FREE Napoletana możesz przygotować pizze i chleb o lekkiej i puszystej skórce oraz aromatycznym smaku, porównywalnym do wypieków z mąki pszennej, ale w 100% bezglutenowych. Dostępne w torbie o kwadratowym dnie, 1 kg, w opakowaniu po 12 sztuk.
Francja, Chateaubernard
...W Imprimerie Traditionnelle mamy na swoim koncie wiele udanych kampanii, którymi możemy się z Wami podzielić. Udało nam się przekonać wielu klientów o skuteczności torby na chleb, którzy zamawiają u nas regularnie od lat. Doradzamy w zakresie treści reklamowej do umieszczenia oraz jej układu. W razie potrzeby zajmujemy się nawet tworzeniem grafiki w optymalnym formacie, aby zmaksymalizować sukces Waszej kampanii komunikacyjnej.
Hiszpania, Guardamar Del Segura
...aby zapewnić lepszą obsługę swoim klientom i zaoszczędzić mnóstwo czasu. Cechy małych podstaw pizzy. ŚREDNICA: 24 cm. WAGA JEDNOSTKOWA: 140-145 g. WAGA NA PUDEŁKO: 2900 g. ILOŚĆ W PUDEŁKU: 20 ILOŚĆ W TORBIE: 2 CENA ZA JEDNOSTKĘ: 0,70 € (bez VAT i transportu) CENA ZA PUDEŁKO: 14 € (bez VAT i transportu) *W zamówieniu na stronie widnieje cena końcowa, w tym...
...Czas świąteczny to czas stollen. Aby pyszne ciasto długo pozostało świeże, powinno być przechowywane w torbie OPP. Również ciasto drzewne, wypieki, makaron, chleb, suszone owoce, przyprawy czy rośliny strączkowe można w ten sposób doskonale pakować. Ta wysokiej jakości opakowanie spożywcze może być wykonane z różnych folii, jednak najczęściej stosowana jest folia PP (OPP) o podwójnym rozciąganiu...
...Czas świąteczny to czas stollen. Aby pyszne ciasto długo pozostało świeże, powinno być przechowywane w torbie OPP. Również ciasto drzewne, wypieki, makaron, chleb, suszone owoce, przyprawy czy rośliny strączkowe można w ten sposób doskonale zapakować. Ta wysokiej jakości opakowanie spożywcze może być wykonane z różnych folii, jednak najczęściej stosowana jest folia PP (OPP) o rozciągnięciu...