Włochy, MILANO
...Culatello Giordano jest wytwarzany z 100% włoskiego mięsa. Produkt bez laktozy i bezglutenowy. Pochodzenie: mięso pochodzi od świń urodzonych, hodowanych i ubijanych we Włoszech. Surowiec: produkt uzyskany z mięśni tylnych i wewnętrznych ud (biceps femoris, semimembranosus i semitendinosus) świni, całkowicie pozbawiony skóry i częściowo tłuszczu pokrywającego, całkowicie oddzielony od podstawy...
Włochy, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., obecny na rynku od czterech pokoleń, oferuje doskonałe jakościowo sery dojrzewające i świeże. Jesteśmy punktem odniesienia dla wielu europejskich firm w zakresie dostaw nie tylko Parmigiano Reggiano dojrzewającego od 12 do 60 miesięcy, ale także serów kozi i owczych z tradycji włoskiej. Jesteśmy również dostawcami typowych wędlin, takich jak salame, fiocchetto, mortadella...
... błogosławiony region nizin parmigiana nad rzeką, który czyni culatello unikalnym arcydziełem. Zimne i mglistne zimy, wiosenne bryzy, palące i wilgotne letnie upały, a plaster będzie intensywnie czerwony, będzie miał pachnący zapach fiołków, wilgotnej trawy, bogaty smak, solidną, czystą słodycz. W końcu to w naszych piwnicach dojrzewania Podere Bottone w Busseto, po minimum 12 miesiącach, ale w zależności od piwnicy i sezonowego przebiegu nawet 16-18 miesięcy, będą idealne.
Włochy, Marmirolo
Salumificio Merlotti rozpoczął swoją działalność tuż po II wojnie światowej w Castel d'Ario, mieście, które dało życie legendarnemu kierowcy wyścigowemu Tazio Nuvolari. Z rzemieślniczej pracowni, w miarę upływu czasu, firma rozwija się, oferując swoje produkty na coraz szerszym obszarze. Przy trzeciej generacji przedsiębiorców zakład przenosi jednostkę produkcyjną do Marmirolo (MN) do zakładu o po...
Włochy, Villafranca Piemonte
... włoskich wędlin. Firma zajmuje się ubojem, przetwarzaniem i handlem mięsem wieprzowym, zawsze zapewniając świeży i naturalny asortyment. W ofercie znajdują się: świeże i mrożone mięso wieprzowe, kiełbasy, szynki, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta i cotechino.
Włochy, Langhirano
...Od ponad 40 lat Monica & Grossi produkuje prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo i prosciutti cotti. Ponadto sprzedaje Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta, culatello con cotenna. Wybierane są krajowe mięsa najwyższej jakości, przetwarzane z dużym doświadczeniem przez mistrzów prosciuttai i dojrzewające w przewiewnych pomieszczeniach o idealnym klimacie...
... dojrzewaniem od 36 do 80 miesięcy. Tradycyjny ocet balsamiczny z Modeny IGP, starzony w drewnianych beczkach od 12 do 30 lat. Szynka parmeńska DOP, Culatello di Canossa (RE) z minimalnym dojrzewaniem 24 miesięcy, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Produkty wstępnie ugotowane: Cotechino, Zampone, Salame cotto, także aromatyzowane truflami - Truffle, ciccioli. WINA DOC...
... arlekiny i gras pistà, deski wędlin lub serów z sosami słodko-kwaśnymi lub musztardą, melon z culatello, bogate sałatki owocowe, lody rzemieślnicze i wiele innych. W Roverbelli, w naszym sklepie firmowym, można kupić produkty z gospodarstwa, takie jak owoce i warzywa z lokalnych upraw, sosy słodko-kwaśne, dżemy, musztardy, jajka oraz wino Merlot i Lambrusco. Znajdziecie nas także na lokalnych targach km0 organizowanych przez Konsorcjum Agroturystyczne Mantovano (Porto Mantovano, Marmirolo, Cittadella, Vhò di Piadena i Legnago).
Włochy, Polesine Zibello
Produkcja Culatello D.O.P.
Spec. culatello, fiocco, strolghino, produkcja i sprzedaż.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play