Hiszpania, Alcora
...Trufle czarne o jakości premium uprawiane w Hiszpanii! Trufla czarna, znana również jako trufla z Périgord, stała się bardzo pożądaną delikatesą dzięki autentyczności swoich smaków i charakterystycznych aromatów. Jest uznawana za delikatesę gourmet w kuchni europejskiej. Jednak na przestrzeni lat jej eksport pozwolił na dotarcie do wielu krajów na całym świecie.
Hiszpania, Peñalba, Segorbe
... (trufla letnia), Tuber Uncinatum (trufla jesienna) oraz ekskluzywna Tuber Magnatum. Nasza trufla, zbierana w Hiszpanii, ze szczególnym uwzględnieniem czarnej trufli z Aragonii, trafia na najlepsze rynki gastronomiczne na świecie. Specjalizujemy się w imporcie i eksporcie żywności, zapewniając świeżość i jakość przy każdej dostawie, będąc zaufanym hurtownikiem trufli zarówno dla dystrybutorów, jak i...
Bułgaria, Varna
Diabelski Tuber Brumale, Tuber Bianchetto, Aestivum, Tuber Uncinatum, Tuber Magnum Pico, jakość, której potrzebujesz!
Włochy, Torino
...Infuzja rzadkiego włoskiego białego trufla i innych naturalnych botaników tworzy naprawdę unikalny duch. Na bazie starzonego spirytusu, starannie wybranego w naszym opatentowanym procesie, wydobywa rajskie aromaty trufli, a kuszące nuty wędzonego rumu łączą się, aby stworzyć coś więcej niż tylko destylat, ale autentyczne i niezapomniane doświadczenie, bogate w unikalne smaki, które można...
Holandia, Breda
...To jeden z najpopularniejszych rodzajów trufli na świecie. Dzięki charakterystycznym cechom tej trufli jest to niezwykła trufla. Ta trufla charakteryzuje się intensywnym aromatem i delikatnym smakiem. Zewnętrznie jest okrągłożółta, a wewnątrz orzechowobrązowa, z białymi żyłkami.
Hiszpania, Valencia
XarcuSpain to firma zajmująca się głównie eksportem produktów gourmet, rzemieślniczych, zdrowych i ekologicznych pochodzenia hiszpańskiego. Chociaż specjalizujemy się w wędlinach (szynka, chorizo i lomo), w naszym katalogu znajdziesz różne kategorie. Miód, trufle, likiery, oleje i wszelkiego rodzaju mięso. Skupiamy się na kanale HORECA i chociaż głównie współpracujemy z dystrybutorami, jesteśmy ...
Francja, Flagnac
...Aper’ligots: Perły Aligot do spożycia jako Tapas, w sałatkach lub jako dodatek, dostępne w Cantal / Szalotkach, Roqueforcie, Kaczce lub Trufli.
Hiszpania, La Pobla De Benifassà
... zbieraniu świeżych trufli dzikich. Jesteśmy marką specjalizującą się w sprzedaży świeżych trufli oraz szerokiej gamy produktów i napojów z truflami. Innowacja i rozwój są w sercu tego, co robimy, co pozwala nam stworzyć idealne połączenie między designem a tradycją. Fruits de la Terra dąży do uhonorowania natury poprzez produkcję truflowych produktów zrównoważonych ekologicznie i zdrowych dla człowieka.
Grecja, Patra
... Uzupełnieniem naszej oferty trufli są nasz rzemieślniczy miód i premium oliwa z oliwek, oba wytwarzane z troską i szacunkiem dla bogatego dziedzictwa kulinarnego Grecji. Od złotego nektaru dzikich kwiatów po płynne złoto słońcem skąpanych oliwek, każdy produkt ucieleśnia istotę greckiego terroir i tradycji, zachwycając podniebienia na całym świecie. Z zobowiązaniem do jakości i zrównoważonego...
Włochy, Atessa
...która teraz się rozwinęła, i która dziś pozwala S.Z. TARTUFI dzielić się swoją historią, doświadczeniem i poświęceniem dla trufli z kuchniami na całym świecie. Zajmujemy się wszystkimi rodzajami świeżych, mrożonych i suszonych trufli. Oferujemy szeroką gamę produktów truflowych (w tym usługę Private Label). Szeroka gama naszych produktów zapewnia niezbywalną gwarancję: wysoką jakość, przystępną cenę, przestrzeganie systemu kontroli jakości w fazie produkcji oraz odpowiednie rozwiązanie, aby zaspokoić każde żądanie klienta.
Hiszpania, El Toro
... których zbieramy nasze trufle. Zbiory: Co roku, od listopada do marca, zbieramy plony. Komercjalizacja i sprzedaż: Sprzedajemy trufle, zapewniając bezpośredni kanał sprzedaży bez pośredników. Jesteśmy w końcu producentami, trufikulturami, zbieraczami i sprzedawcami trufli czarnej (Tuber Melanosporum). Naszym celem jest oferowanie trufli najwyższej jakości, skracając czas dostawy, aby produkt dotarł w optymalnych warunkach. Posiadamy również szeroki asortyment suszonych grzybów, w szczególności smardzów.
Włochy, Carru'
...Bagna Cauda, Cognà, kremów na bazie trufli, ragù z „Fassone”, słodkości Zabajone i Bunet. Dziś firma dysponuje około 60 przepisami oraz szeregiem przygotowań dostosowanych do specyficznych potrzeb klienta, co pozwoliło nam przez lata współpracować z licznymi i różnorodnymi rzeczywistościami rolniczymi.
Hiszpania, Cifuentes-Guadalajara
Jesteśmy producentami, rolnikami, przedsiębiorcami, w końcu ludźmi, którzy rozpoczynają drugą działalność, która pozwala im pozostać związanym z ich rodzinną ziemią. Sukces naszego projektu opiera się na badaniach; stosujemy innowacyjne procesy, eksperymentujemy z nowymi metodami nawadniania i uprawy oraz wykorzystujemy najnowocześniejszą technologię do konserwacji trufli: nasza maszyna pakująca jest jedyna w regionie i pozwala zachować cechy organoleptyczne trufli przez dłuższy czas.
Hiszpania, Teruel
Jesteśmy firmą zajmującą się produkcją i sprzedażą świeżej trufli czarnej, a także produktów wytwarzanych z trufli czarnej. Trufla czarna (Tuber Melanosporum Vitt.). Dysponujemy najlepszym opakowaniem na rynku. Nasze trufle podróżują w rekordowym czasie, w optymalnych warunkach, zapewniając maksymalną świeżość. Oferujemy Państwu nasze doświadczenie w branży, aby dostarczyć najlepsze trufle i produkty z trufli. Bez dodatków zapachowych, 100% trufla czarna. Oferujemy produkt doskonałej jakości, z rygorystycznymi kontrolami jakości. Jesteśmy do Państwa dyspozycji.
Włochy, Montà
... selekcjonujemy, Ty nam ufasz i je konsumujesz. Jeśli produkt jest dostępny, biorąc pod uwagę absolutną sezonowość trufli, od momentu zakupu do przybycia na całym świecie mija zaledwie kilka godzin: wystarczająco dużo czasu na wysyłkę. Jeśli nie znajdziesz tego, czego szukasz, to tylko dlatego, że w danym okresie trufla jeszcze nie została znaleziona. Zarezerwuj wysyłkę: będziesz mógł zaspokoić swoje pragnienie jak najszybciej.
Hiszpania, Barca (soria)
W TrufGourmet zajmujemy się produkcją, sprzedażą i dystrybucją trufli czarnej, Tuber Melanosporum, znanej również jako trufla z Périgord. Posiadamy własne plantacje oraz współpracujemy z partnerami w głównych obszarach truflowych Hiszpanii (Kastylia i León, Aragonia oraz Kastylia-La Mancha), co gwarantuje produkcję najwyższej jakości, z pełnym bezpieczeństwem żywnościowym i w konkurencyjnej cenie...
...kremów warzywnych oraz oliw aromatyzowanych truflami. Pomysł na działalność głównie pochodzi od właściciela firmy i jego dzieci, które, z początkowej pasji do trufli i ich poszukiwania, postanowiły zrealizować pomysł, aby pokazać światu bogactwa, jakie oferuje nasza ziemia. Obecnie firma eksportuje swoje produkty do UE i poza UE, jest certyfikowana jako BIO oraz ISO 9001.
Belgia, Herentals
... oferuje szeroki asortyment sosów dla sektora detalicznego i horeca, innowacyjne produkty (majonezy na bazie trufli, oliwek) oraz nieznane sosy (algierki, andaluzyjskie, brazylijskie, czarny pieprz, pita, kebab, mamut…), nie zapominając o wielkich klasykach, takich jak majonez, ketchup, tatarski, koktajlowy, samurajski... W Fresh & Saucy Foods nasza wizja i misje stanowią fundament naszej...
Hiszpania, Valencia
Truffalia Gourmet S.L. to walencjańska firma zajmująca się trufikulturą i żywnością gourmet, z ekologicznego i zrównoważonego punktu widzenia. Posiadamy na własność ponad 70.000 m2 plantacji dębów trufowych (Quercus Ilex) w gminach El Toro (Castellon) i Andilla (Walencja), które graniczą z regionem Sarrion (Teruel). Gleba, wysokość i lokalizacja sprawiają, że nasza świeża czarna trufla (tuber melanosporum) charakteryzuje się niezrównaną czystością i jakością. Hiszpania stanowi 40% światowej produkcji czarnej trufli, a nasz region uznawany jest za najlepszy w kraju.
Austria, Vienna
Produkujemy wysokiej jakości składniki spożywcze samodzielnie lub za pośrednictwem naszych partnerów, wspieramy naszych klientów w uzyskaniu pożądanych produktów o odpowiedniej jakości, które będą dostępne na dłuższy czas i zgodnie z wymaganymi specyfikacjami. Nasze produkty są wytwarzane z myślą o eksporcie, uwzględniając wymagane specyfikacje i cechy, w tym czynniki dotyczące trwałości. Oferujem...
Hiszpania, Sarrion (Teruel)
Jesteśmy firmą specjalizującą się w uprawie, zbiorze i sprzedaży Trufli Czarnej (Tuber Melanosporum i Tuber Aestivum) w wyjątkowej lokalizacji: Sarrión (Teruel). Wybieramy nasze trufle, kierując się kryteriami zrównoważonego rozwoju, zaangażowaniem w naturę oraz pełnymi gwarancjami sanitarnymi. Oferujemy certyfikowany produkt o doskonałej jakości, łącząc tradycję z innowacją. Nasza różnica...
Słowenia, Koper
... Obecnie komercjalizujemy szeroką gamę świeżych trufli, począwszy od stycznia, aż do końca grudnia. W tym samym czasie możemy zaoferować szeroki asortyment specjałów truflowych: sosy, kremy, oleje i wiele innych, wszystkie przygotowane zgodnie z tradycyjnymi rzemieślniczymi metodami, ale z nowoczesnymi technikami konserwacji, aby zawsze gwarantować absolutną świeżość i jakość.
Włochy, Comunanza
Uprawiamy i zbieramy świeże trufle w rejonie Gór Sibillińskich w Ascoli Piceno. Produkujemy konserwy z wysokiej jakości czarnej trufli, letniej trufli i białej trufli.
Francja, Cahors
... regionu, w tym trufle, foie gras, borowiki w całej Francji. Zbierane między listopadem a marcem, trufle są kupowane „w ziemi” na rynkach. Wszystkie trufle przechodzą trzy kolejne selekcje przed sprzedażą jako trufle świeże lub trufle w konserwach. Maison oferuje Truflę Czarną zimową, inne gatunki trufli, takie jak Trufla Biała z Włoch – Tuber Magmatum, Tuber Brumale, trufla biała letnia, trufla chińska, trufla zwana Burgundzką, Trufla Lotaryńska, trufla świeża, Trufla czarna zimowa, trufle w konserwach.
Specjalista od kawiorów i trufli z Włoch. Sprzedaż dla klientów indywidualnych i profesjonalnych: konsumpcja osobista lub prezenty biznesowe. Prowadzenie degustacji, animacja kawiorowa podczas kolacji koktajlowych, organizacja prywatnych wieczorów wprowadzających do degustacji kawioru. Działalność sprzedażowa w regionie Lyon i Północnym Isère (Francja Metropolitalna). Działalność animacyjna na...
Włochy, Magione
... oraz słynnej włoskiej wędliny Norcineria. Dzięki rzemieślniczej tradycji małych producentów, oferujemy szeroką gamę konserw grzybowych, trufli, warzyw, szparagów i innych. Z naszej siedziby w Tunezji oferujemy warzywa i owoce przed sezonem, a także suszone pomidory typowe dla południowych Włoch i Tunezji.
Hiszpania, Getafe
... świeże trufle sezonowe przez 365 dni w roku. Pomagamy naszym klientom, doradzając im, aby zakup trufli przestał być skomplikowany, a oni mogli skupić się tylko na przyjemności… stąd nasze motto: „Witamy w cudownym świecie trufli” Pierwsi wprowadzający Truflę słodką z Węgier Byliśmy pierwszymi, którzy wprowadzili do hiszpańskiej gastronomii Truflę słodką z Węgier Mattirolomyces terfezioides, co...
Francja, CARPENTRAS
Mała firma handlowa zajmująca się truflami, założona w 1988 roku w Carpentras, stolicy trufli prowansalskich i jednym z jej najważniejszych rynków. Ta niewielka struktura pozwala na stałe wsłuchiwanie się i bycie blisko potrzeb wymagających klientów oraz świadomych konsumentów, aby jak najlepiej odpowiadać na ich oczekiwania. To zaangażowanie w zadowolenie klienta znajduje odzwierciedlenie w wyborze produktów, ich opracowaniu, przejrzystości pochodzenia oraz transparentności etykiet.
Hiszpania, Dso Hermanas
Jamones Luna zawsze stawiał na ekstensywną hodowlę świni iberyjskiej, to znaczy w pełnej wolności, wśród tysięcy hektarów korkowych dębów i dębów, wzniesień, strumieni, czystego i świeżego powietrza, gdzie każdy okaz żołędzi ma do dyspozycji co najmniej 1 hektar terenu oraz wykwintne i starannie dobrane pożywienie, składające się z żołędzi, świeżej trawy, trufli i ziół aromatycznych. Tylko w ten...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play