Francja, Lys Haut Layon
...Terroir: Gleba gliniasta żwirowa na łupkach Sytuacja: Haut layon Winogrona są zbierane ręcznie w kolejnych selekcjach. Winifikacja Fermentacja alkoholowa odbywa się w beczkach, a dojrzewanie trwa 18 miesięcy w beczkach. Cukry resztkowe: 210 g/litr Alkohol: 12,5 Degustacja w temperaturze między 10 a 12°C Nos: Żółty Nos: Nuty pigwy Usta: Owoce kandyzowane, pigwy z bogatym finiszem Potencjał...
Francja, Mazion
...APELACJA: CHAMPAGNE SZCZEPY: 65% Chardonnay i 35% Pinot Meunier Alkohol: 12,5% Gleba: Argilo-wapienna Winiarstwo: 10 miesięcy w zbiorniku i 14 miesięcy na szampańską fermentację Pojemność: 750 ml Barwa: jasny żółty, drobne i regularne bąbelki Smak: Nuty cytrusowe, owoce o białym miąższu Porady: Do degustacji jako aperitif lub w trakcie posiłku. Ta cuvée podkreśli najprostsze dania i z elegancją uwydatni te najbardziej wykwintne. Spożywać w temperaturze od 6 do 8 °C.
Francja, Talant
...Kompletna walizka cukiernicza. Dla początkujących i studentów. Ta walizka zawiera: 1 lampa alkoholowa + 1 gruszka cukiernicza + 1 mata silikonowa + 1 para rękawic do formowania cukru + 1 zestaw prętów mosiężnych + 1 termometr cukierniczy + 1 foremka w kształcie kwiatu + 1 foremka z 4 liśćmi + 2 formy w kształcie kwiatowych guzików + 1 ramka na podstawę 200 mm + 1 paczka pręcików + 100 g kremu tartarowego + spray lakierniczy + 3 barwniki 125ml alkoholowe (żółty/zielony/czerwony) + przepisy i porady Dekoracyjne’Relief Referencja: S15...
Francja, Pont D Ain
...Chartreuse Jaune | Ojcowie Kartuzowie | 42° 70cl Słodki i mniej alkoholowy niż zielony. Stan: Nowy produkt Kraj: Francja Region produkcji: Massif de la Chartreuse, Isère Nazwa: Chartreuse Jaune Rocznik: 2019 Alkohol: 42° Objętość: 70cl...
Francja, Poiroux
...Główne składniki biochemiczne: trans cynamaldehyd, octan cynamylu Alergeny: cynamaldehyd, eugenol, kumaryna, alkohol cynamylowy, benzoesan benzylu, alkohol benzylowy, farnesol, linalol Z produkcji na produkcję skład olejków eterycznych się zmienia, ponieważ warunki, w jakich rośnie roślina, nigdy nie są identyczne z roku na rok. Skład oleju w Twojej butelce jest zatem unikalny. Wskazówki dotyczące użycia Zastosowanie: drażniący dla skóry, nie stosować na skórę. Doustnie, dyfuzja, nie wdychać. Przechowywanie: przechowywać w miejscu chronionym przed światłem, ciepłem i powietrzem. Kolor: żółty...
Francja, Aubervilliers
... nutą piżma, tworząc unikalną i fascynującą całość. SKŁADNIKI: ALKOHOL DENAT., WODA, ZAPACH, LINALOOL, METOKSYCYNAMAT ETYLOHEKSYLOWY, BENZYL SALICYLAN, HYDROKSYCYTRONELAL, KUMARYNA, SALICYLAN ETYLOHEKSYLOWY, BUTYLOKSYDIBENZOILMETAN, BHT, ALKOHOL BENZYLOWY, LIMONEN, GERANIOL, BENZYL BENZOESAN, CYTRAL, DISODIUM EDTA, NIEBIESKI 1 (CI 42090), CZERWONY 33 (CI 17200), ŻÓŁTY 5 (CI 19140). Spryskaj perfumami szyję, kark, za uszami, nadgarstki, górną część odzieży Objętość: 100ml...
Francja, La Cadière-D'azur
...Kultura biologiczna. Zbiory ręczne w skrzynkach. Całkowite odszypułkowanie, fermentacja w zbiornikach ze stali nierdzewnej z regulacją temperatury. Dojrzewanie w zbiornikach ze stali nierdzewnej z regulacją temperatury, lekkie filtrowanie, tradycyjny korek z korka, dojrzewanie na osadzie. DEGUSTACJA OKO: Kolor żółty, intensywny. NOS: Aromatyczny, żywy, aromaty kwiatów białych, obfite aromaty cytrusowe. USTA: Harmonijne, obfite, tłuste, nuty kwiatów białych, dobra intensywność, dobra trwałość. Szczepy: Clairette (60%) / Ugni blanc (40%) pH = 3.38 Alkohol: 13% Objętość: 75 cl...
Francja, Venissieux
... jojoby, hydroksycytronelal, limonen, linalol, glikol propylenowy, d&c czerwony n°33 (ci 17200), fd&c czerwony n°4 (ci 14700), fd&c żółty n°5 (ci 19140). DÉODORANT STICK glikol butylenowy, glikol propylenowy, alkohol, woda/aqua/eau, stearynian sodu, oktadodekanol, palmitynian sodu, perfum/fragrance, arachidonian sodu, alfaizometylojonon, alkohol benzylowy, benzoesan benzylu, salicylan benzylu, BHT...
Francja, Roubia
... Złożony, bogaty, aromaty owoców egzotycznych, aromaty owoców białych. Usta Pełne, subtelne nuty owoców egzotycznych, nuty wanilii, tłuste taniny, gładkie, lekko mineralne, dobrze zbudowane ciało, dobra intensywność, dobra trwałość. Dopasowanie potraw i wina Carpaccio z przegrzebków, Homar, Kawior, Filet z dorsza, Ryby w sosie białym Temperatura podania: 10° - 12° Kolor: Biały Szczep: Clairette, Grenache blanc, Marsanne, Roussanne, Ugni blanc Alkohol: 13% Objętość: 75 cl (Butelka)...
Francja, Lardier Et Valença
...regenerujące [Źródło: Wikipedia] Figa Barbadzka to owoc jednonasienny, z licznymi nasionami (polispermiczny), którego waga może wynosić od 50 do 400 g. Pochodzi z dolnej części owocu przylegającej do receptakulum kwiatowego. Niektórzy autorzy uważają ją za fałszywy arillus. Jej kolor jest zmienny w zależności od odmiany: żółty, czerwony, biały... Certyfikacja: Biologiczna Zawiera alkohol: Nie Całkowita waga jednostkowa (kg brutto): 1 Gęstość: 0.92 Objętość jednostkowa w litrach: 1.086957...
Francja, Saint Cannat
... nazywa się metodą tradycyjną, której specyfiką jest druga fermentacja w butelce. Alkohol: 12% Cukry resztkowe: 10-12 g/L DEGUSTACJA Jasny, żółty kolor z błyszczącymi refleksami. Świeży nos i "oral" z nutami migdałów. Harmonia w ustach, po której następuje ładne wykończenie. Świeżość i aromaty owoców łączą się z elegancją. Ten musujący Bourgogne jest idealny na aperitif i doskonale uzupełni Twoje dania rybne i owoce morza. Idealna temperatura serwowania: 6-8°C...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play