Francja, Compiègne (60200)
Odkryj Centrum Szkoleń CBC & Business, niezbędny punkt odniesienia dla tych, którzy pragną doskonalić swoje umiejętności w kreatywnym świecie CBC (Cake Design, Biscuits, Cupcakes) oraz w dziedzinie zakupu firmy. Nasza firma zobowiązuje się do oferowania profesjonalnych szkoleń z dyplomem o wysokiej jakości. Wśród naszych flagowych produktów dedykowanych profesjonalistom znajdują się nasze zestawy...
Francja, Appietto
...Saszetka canistrelli (Biscuttini) z kawałkami orzechów laskowych 350g. Pyszne ciasteczka korsykańskie z kawałkami orzechów laskowych, w kształcie kwadratu, przygotowane na podstawie tradycyjnej receptury. Waga: 350 g Składniki: Mąka pszenna, Cukier, Olej słonecznikowy, Posiekane orzechy laskowe 5,2%, Pasta z orzechów laskowych Przechowywanie: Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła Deklaracja wartości odżywczej na: 100 g Energia: 2066 kJ (493 kcal) Tłuszcze: 24 g Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g Węglowodany: 63 g w tym Cukry: 27 g Białko: 6,9 g Sól: 0,69 g...
Francja, La Fouillade
...Specjalne formaty ciastek dostosowane do potrzeb społeczności lub punktów sprzedaży bez opakowania, zarówno w postaci pojedynczych torebek, jak i ciastek luzem w workach po 1,5 kg x2. Ciasteczka słone i słodkie Luzem: 2 worki po 1,5 kg Społeczność: pojedyncze torebki...
Francja, Montauroux
...Wiele wyborów ciasteczek, miękkie, suche (długoterminowe przechowywanie), duże, małe - wszystko w Twoich rękach. Smaki: naturalne, kawałki czekolady, solony karmel, żurawina, cytryna, czekolada, malina, z lub bez owsa. Inne smaki na życzenie.
Francja, Lattes
Założona w 1990 roku, FOOD DESTOCK jest wiodącym francuskim hurtownikiem żywności. Współpracując z kluczowymi graczami w dystrybucji i przemyśle spożywczym, specjalizujemy się w optymalizacji darowizn produktów dla stowarzyszeń. Nasze powstanie było motywowane uznaniem trudności, z jakimi borykają się producenci w sprzedaży określonych kategorii produktów (takich jak produkty z końcem terminu ważn...
Francja, Yssingeaux
Członek grupy Nactarome i marka Grupy Nactis Flavours, Sevarome specjalizuje się w projektowaniu i produkcji aromatów spożywczych, przygotowań z orzechów, składników aromatycznych, a także teksturujących, stabilizujących i barwiących dodatków spożywczych, dla branży gastronomicznej oraz przemysłu spożywczego w sektorze słodkim. Sevarome działa zarówno w obszarze Piekarstwa-Ciastkarstwa, jak i Cuki...
Francja, Le Touquet-Paris-Plage
Chut YPTM jest liderem w handlu międzynarodowym i dystrybucji, obsługując centra zakupowe GD oraz punkty sprzedaży wszystkich marek. Z 17-letnim doświadczeniem oferujemy pełen zakres usług: - Międzynarodowe źródła wysokiej jakości z najlepszymi cenami we Francji. - Spersonalizowane wsparcie od wielojęzycznych ekspertów w handlu międzynarodowym. - Import produktów codziennego użytku (PGC) oraz szy...
Francja, Plérin
... Français - Fleur de sel. Nasz zespół składa się z profesjonalistów rzemiosła, z Flavie jako cukiernikiem z zawodu i Maxime jako catererem. Udostępniamy nasze umiejętności i doświadczenie, aby zapewnić jakość naszych produktów. Wszystkie nasze ciasteczka produkujemy ręcznie, starannie wybierając najlepsze składniki, aby zapewnić ich jakość. Opanowaliśmy wszystkie etapy produkcji, od wyboru przepisów i składników po kalibrację ciasteczek, pieczenie i pakowanie. Skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji!
Francja, Saint-Germain-En-Laye
Max i Zabou Délices to francuska firma rodzinna, twórca OooKies, aby dzielić się naszą miłością do domowego wypieku i prawdziwej słodyczy! Naszym celem jest oferowanie oryginalnych i smacznych ciasteczek. Opracowaliśmy nasz własny sekretny przepis na ciasto do ciasteczek, do którego dodajemy hojną porcję nadzienia. Nasz produkt to unikalne połączenie tradycyjnego ciasteczka i kruchych ciastek...
Francja, Geudertheim
... asortymencie szeroką gamę produktów: ciastka (cookies, petit-beurre, śniadaniowe, serca-fondant, pokryte czekoladą…) oraz chrupiące musli (słone, słodkie, hiperproteinowe, bez dodatku cukru…). Produkcja jest w 100% francuska. Rodzaje produkowanych produktów: - Ciasteczka o Bio / konwencjonalne / o wartości dodanej (bez cukru, hiperproteinowe, bez dodatku cukru, deklaracje żywieniowe…) o Galetki...
Francja, Saillans
Le Père Craquant to tradycyjna firma zajmująca się produkcją suchych ciastek. Jej rzemieślniczy proces produkcji pozwala firmie na zapewnienie wysokiej jakości pracy oraz harmonijne współdziałanie z składnikami. To poszanowanie tradycji, ale także innowacji, poprzez rozwój nowych smaków, sprawia, że z biegiem czasu ciasteczka Le Père Craquant stają się zdrowym i dietetycznym produktem, zachowując jednocześnie smak i aromaty z przeszłości.
Francja, Vourles
Maltivor przyczynia się do budowy odpornego sektora agrospożywczego, produkując składniki odżywcze, o niskim wpływie na środowisko i smaczne. Zobowiązujemy się do ochrony zasobów rolnych poprzez ponowne wykorzystanie zbóż pochodzących z lokalnych browarów: pozostałości browarnicze (DDB). Oferujemy trzy rodzaje mąki z pozostałości browarniczych: jasną, bursztynową i ciemną. Każda z nich ma inny p...
Francja, Lonlay L'abbaye
Producent ciastek z opactwa. Cukiernia z opactwa. Tradycyjne ciastka wytwarzane z masła A.O.P. z Isigny. Producent normandzkich galette. Producent ciastek z dawnych lat. Producent ciastek z owocami leśnymi, cytrynami, migdałami, jabłkami. Producent i dystrybutor czekoladek mlecznych i gorzkich. Producent serii małych skarbów. Producent ciast ekologicznych. Dystrybutor dużych ciastek ekologicznych ...
Biscuiterie Agenaise specjalizuje się w produkcji chleba przaśnego i suchych ciastek na święta żydowskie (Pesach). Od ponad 60 lat Biscuiterie Agenaise (znajdująca się w Lot i Garonne - 47) kultywuje metody produkcji z pokolenia na pokolenie, aby zapewnić produkcję zgodną z tradycjami żydowskimi. Dystrybuujemy nasze produkty na całym świecie (Włochy, Dom Tom, Izrael, Maroko, ...) Nie wahaj się ...
Francja, Tourcoing
W firmie France Cake Tradition, producenta ciast organicznych od 1997 roku, pieczenie ciast i pierników z troską o otaczający nas świat jest naszą drugą naturą. Formalizując nasze intuicyjne podejście, angażujemy się na rzecz naszej planety, naszych konsumentów, pracowników, klientów i dostawców, dążąc do ekonomicznie opłacalnych, zrównoważonych i odpowiedzialnych działań na całej naszej ścieżce t...
Francja, Comines
Lotus Bakeries jest uznawany za specjalistę w dziedzinie autentycznych i wysokiej jakości specjałów w branży ciastek i wypieków. Lotus Bakeries, którego siedziba główna znajduje się w Belgii, to dynamiczna firma o międzynarodowym zasięgu, posiadająca zakłady produkcyjne w Belgii, Holandii, Francji, Szwecji i Kanadzie. Jesteśmy silnie obecni na rynkach międzynarodowych, a Lotus Bakeries produkuje i...
Francja, Montelimar
Firma Nougat Doulces France produkuje i wytwarza rzemieślniczy Nougat z Montélimar od trzech pokoleń, położona między Mistralem, prowansalskim słońcem a drogą wakacyjną, jej tradycyjna metoda produkcji, gotowana w miedzianym kotle z całym kunsztem kilku pokoleń, nadaje jej wyjątkową jakość.
Francja, Saint-maurice-sur-eygues
Usytuowani w Drôme Provençale, naprzeciwko Mont Ventoux, poświęcamy całą naszą pasję i wiedzę na opracowywanie i produkcję wysokiej jakości ciastek i ciast. Subtelne połączenia smaków południowych, słone lub słodkie przysmaki z naszej piekarni świadczą o bogactwie naszego regionu.
LES ECUREUILS DU LANGUEDOC to firma specjalizująca się w produkcji ciast i madelein Les Ecureuils w Béziers od lat pięćdziesiątych, według oryginalnych receptur ich twórcy, pana FOURNET. W ten sposób reputacja produktów Les ECUREUILS DU LANGUEDOC przekazywana była z pradziadków do dziadków, a następnie... do rodziców. Dlatego robimy wszystko, co w naszej mocy, aby nieustannie poprawiać jakość nasz...
Francja, Saint Didier
Tradycyjny nugat prowansalski, karmelizujemy miód z naszych własnych uli poprzez bardzo intensywne gotowanie w małych miedzianych garnkach, a następnie flambujemy go koniakiem i aromatyzujemy pomarańczą. Całe prażone migdały pochodzące z naszych plantacji usytuowanych na tarasach Ventoux są dodawane w całości, a całość jest pokryta waflami. Produkcja nugatu, miodu i dżemów.
Francja, FRONTIGNAN
La Belle Epoque to rzemieślnicza piekarnia założona w 1997 roku, której celem jest zapoznanie smakoszy z małymi ciastkami wytwarzanymi w rodzinie przez różne gospodynie domowe od kilku pokoleń. Używane składniki, podobnie jak proces produkcji, są wierne tradycji. Zézette de Sète (zarejestrowana marka), flagowy produkt firmy, stała się nieodłączną specjalnością w Languedoc. Stopniowo dołączają do n...
Francja, Nice
Dwie przyjaciółki, które znają się od czasów szkolnych, pewnego dnia postanawiają wyruszyć w wielką przygodę. Obie zafascynowane tymi samymi pasjami i całkowicie oczarowane CBD, decydują się na projekt, który jest pysznie odważny! Dziś odkryj CBD w inny sposób dzięki naszym pysznym, rzemieślniczym smakołykom, łączącym kunszt, finezję i jakość składników. Oferujemy gamę produktów, takich jak: ...
Francja, Paris
Cześć, Jesteśmy wyłącznym dystrybutorem, międzynarodową grupą z 9 fabrykami na świecie, posiadamy własną fabrykę żelatyny Halal. Oferujemy szeroką gamę certyfikowanych produktów słodyczowych Halal (opakowania zbiorcze 1 kg, opakowania 80 g, kwaśne batony, węże, zegarki...), ciastek i ciast w multipackach (pączki, rolady, wafle...) oraz czekolad. Atrakcyjne opakowania i konkurencyjne ceny. Słodyc...
Wykonane przez naszych cukierników i konfekcjonerów z największym poszanowaniem rzemiosła, tradycyjne specjały alzackie, takie jak małe ciastka i pierniczki Bożonarodzeniowe Bredele, w połączeniu z naszymi delikatnymi ciasteczkami Sablés i Moelleux, zapraszają do odkrywania bogactwa terroir naszej pięknej regionu Alzacji oraz jej tradycji gastronomicznej. Nasze Bredele, ciasteczka Sablés i Moelleux, pierniki, Beerawecka i Kougelhopfy zostaną dostarczone bezpośrednio z naszego Atelier de Création w Colmar.
Francja, Cuers
CAZADOR jest specjalistą w dziedzinie rzemieślniczych ciastek gotowych do sprzedaży. Sprzedaż wyłącznie dla profesjonalistów. Oreillettes, Ganses, Merveilles słone na okres karnawału, ale także przez cały rok. Aragostines, cannoli i inne klasyczne ciastka (sablés, petits fours, tuiles, palets, croquants, navettes...) Ciasteczka dostosowane do dzieci z dekoracjami z masy cukrowej. Możliwość...
Francja, Montans
Francja, Gertwiller
Od 1768 roku firma Fortwenger kontynuuje tradycję swojego założyciela, Charlesa Fortwengera. Jej renoma szybko przekroczyła granice regionu, a Gertwiller stał się „stolicą pierników”. Od tego czasu firma Fortwenger nieprzerwanie się rozwija. Słynne pierniki Fortwenger są dziś nadal wytwarzane z poszanowaniem tradycji, jak życzył sobie ich założyciel: składniki wysokiej jakości, odrobina słodyczy..
Francja, Roeschwoog
Przeznaczone dla osób prywatnych i profesjonalistów, Bredele Boutique przez cały rok oferuje szeroką gamę produktów tematycznych z Alzacji do kuchni i cukiernictwa. - Nasze pyszne, domowe Bredele, w słodkich i słonych wariantach. Dodatkowo są one oznaczone certyfikatem Bio, a składniki są starannie dobierane pod kątem jakości i odpowiedzialności ekologicznej. Oferujemy również zestawy lub pudełka ...
Francja, Montpellier
Francja, Six Fours Les Plages
Firma Péchés Gourmand to producent ciastek i słodyczy. Jej renomę zbudowała jakość produktów oraz sposób ich wytwarzania. W rzeczywistości, to dzięki przestrzeganiu najczystszych tradycji rzemieślniczych smak i jakość produktów pozostają unikalne.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play