Francja, Bernin
170km
... nadawania tekstury produktom (siekancom, galaretkom, terrinom, flanom, sosom, polewom, glazurze…), które mają być spożywane na zimno lub podgrzewane. Ponieważ nie jest rozkładany przez enzymy mikroorganizmów, AGAR BIO może również nadawać teksturę produktom żywym (produktom mlecznym, serom wegańskim…).
Francja, Yssingeaux
239km
...Agar Agar Alginat sodu Karagen Mąka guarowa Żelatyna w proszku Żelatyna Cryogel w proszku Guma arabska Guma ksantanowa Mąka karobowa HM Pektyna...
Francja, Craponne
157km
... przynosząc korzyści Twojej skórze. SKŁADNIKI INCI: Aqua (woda), masło butyrospermum parkii (shea)*, glicerol, trigliceryd kaprylowy/kaprynowy, węglan dikaprylowy, alkohol cetearylowy, alkohol arachidylowy, olej z nasion helianthus annuus (słonecznik), olej z owoców olea europaea (oliwka)*, chondrus crispus (agar), glukozyd cetearylowy.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play