...Zanurz się w eksplozji owocowych smaków z naszym Sucre à la Groseille, pyszną, naturalną kreacją Yaya Naturellement Savoureux. Starannie i z pasją stworzony, ten unikalny cukier doda świeżości i słodyczy Twoim ulubionym deserom i napojom. Składniki wysokiej jakości: Cukier z buraka cukrowego z Francji, nierafinowany: Nasz cukier najwyższej jakości pochodzi z francuskich buraków, co gwarantuje...
Francja, Clichy
...Cukier biały to oczyszczony, krystaliczny słodzik uzyskiwany z trzciny cukrowej lub buraka cukrowego. Jest to najczęściej używany rodzaj cukru w gospodarstwach domowych i przemyśle spożywczym do słodzenia i konserwowania żywności oraz napojów. Chemicznie, cukier biały składa się głównie z sacharozy.
...Cukier biały krystaliczny uzyskiwany jest z buraka cukrowego. Proces zaczyna się od ekstrakcji słodkiego soku, który następnie jest oczyszczany, koncentrowany i krystalizowany. Dzięki temu uzyskuje się regularne i błyszczące kryształy cukru. Cukier, rafinowany w celu usunięcia zanieczyszczeń, ma olśniewającą białą barwę i czysty smak, bez posmaku. Jego chrupiąca tekstura i kryształy średniej do dużej wielkości czynią go doskonałym składnikiem. Pochodzenie: Ukraina. Opakowanie: Worki: 1kg i 2kg / worki papierowe: 5kg, 10kg, 25kg / worki polietylenowe: 40kg i 50kg. Paletyzacja: 750kg do 1000kg.
...Cukier buraczany to roślina rafinowana z Beta vulgaris, której bulwa zawiera bardzo wysoką zawartość sacharozy. Roślina ta jest zazwyczaj uprawiana w celu produkcji cukru. Burak cukrowy to biała, stożkowata i mięsista korzeń z gładką koroną. Roślina buraka cukrowego ma rozetę liści i korzeni. Cukier powstaje z rośliny w procesie fotosyntezy z liści, a następnie jest magazynowany w korzeniach...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play