...Inne opakowania VRAC i SACHETY: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Ten cukier pełny, pochodzący z Ameryki Południowej, uzyskiwany jest przez wyciskanie trzciny cukrowej, a następnie przez odparowanie wody, zanim zostanie zetrwany (stąd jego nazwa). Pochodzący z Kostaryki, Cukier z Trzciny Rapadura VIJAYA, jest nierafinowany i ma nieregularną granulację. Jego wysoka zawartość melasy nadaje mu ciemno-brązowy kolor i lekko karmelowy zapach. Pobudza kubki smakowe i oferuje intensywne doznania smakowe. Należy jednak pamiętać, aby nie nadużywać go i spożywać w umiarkowanych ilościach. Referencja: 22449...
Francja, Clichy
...Cukier biały to oczyszczony, krystaliczny słodzik uzyskiwany z trzciny cukrowej lub buraka cukrowego. Jest to najczęściej używany rodzaj cukru w gospodarstwach domowych i przemyśle spożywczym do słodzenia i konserwowania żywności oraz napojów. Chemicznie, cukier biały składa się głównie z sacharozy.
Francja, Brignais
...*, płatki żytnie*, kawałki czekolady gorzkiej *8% (masa kakao*, cukier z trzciny cukrowej*, masło kakaowe*, proszek waniliowy*), cukier kokosowy*, nasiona słonecznika*, olej kokosowy*. *Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego. Może zawierać śladowe ilości orzechów, mleka. Wartości odżywcze na 100 g Energia: 1784 kJ / 428 kcal Tłuszcze: 21 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,5 g) Węglowodany: 28 g (w tym cukry: 12 g) Błonnik pokarmowy: 14 g Białko: 25 g Sól: 0,05 g Waga: 325g Bio: Tak Wegańskie: Tak...
Francja, Quincampoix
...Panela de Colombie – Cukier trzcinowy nierafinowany – 1 kg Panela to nierafinowany cukier trzcinowy, uzyskiwany po zimnym wyciskaniu soku z trzciny cukrowej, gotowaniu soku, a następnie naturalnej krystalizacji poprzez osuszanie melasy. Doceniana za swoje właściwości smakowe i odżywcze, panela jest naturalnie bogata w niezbędne składniki odżywcze (potas, wapń, fosfor, magnez, żelazo, cynk). Ma...
...Cukier może stanowić od 15 do 21 procent całkowitej wagi korzenia buraka cukrowego; jednak w zależności od warunków uprawy i hodowcy, zawartość cukru może się wahać od 12% do ponad 20%. Burak cukrowy rośnie tylko w regionach umiarkowanych, w przeciwieństwie do trzciny cukrowej, która rośnie całkowicie w regionach tropikalnych i subtropikalnych. Burak, w przeciwieństwie do trzciny cukrowej, rośnie pod ziemią.
Francja, Olivet
...Referencja 3380390800129 Ekologiczny i Sprawiedliwy Cukier Cukrowy w Hurt Brązowy cukier trzcinowy jest krystalizowany, nierafinowany, jasnobrązowy i ma słodki smak.
...Polietylen klasyczny jest produkowany w wyniku rafinacji ropy naftowej, która jest nieodnawialnym surowcem kopalnym. Polietylen roślinny jest produkowany z odpadów trzciny cukrowej, która jest odnawialnym surowcem roślinnym. Trzcina cukrowa jest miażdżona, aby uzyskać zarówno cukier, jak i syropowy resztkowy produkt: melasę. Fermentacja tej melasy pozwala na produkcję etanolu, który po...
Francja, Plaisir
...Cukier IC-45 to wysokiej jakości, biały cukier granulowany o zawartości sacharozy wynoszącej co najmniej 99,75%. Produkowany jest z trzciny cukrowej uprawianej w Brazylii i często stosowany jest w produkcji słodyczy, ciast i napojów gazowanych. Cukier IC-150 to również wysokiej jakości cukier granulowany, ale o ciemniejszym kolorze niż IC-45. Zawiera co najmniej 99,50% sacharozy i często wykorzystywany jest w produkcji karmelu, czekolady i wyrobów piekarniczych.
Francja, Saint-Omer
...Syrop surowy z yuzu od Bacanha to aromatyczny koncentrat tego wyjątkowego cytrusa pochodzącego z Azji. Jego aromat jest kwaskowaty, owocowy, a cytrusowy zapach jest niepowtarzalny. Syrop surowy z yuzu można wykorzystać w przepisach na smoothie, koktajle lub lemoniady. Składniki: cukier z czystej, organicznej trzciny cukrowej, woda, sok z organicznego soku cytrynowego, sok z organicznego yuzu, naturalny aromat yuzu, naturalny aromat mandarynki, ekstrakt z limetki, kwas cytrynowy. Butelka 400ml Do 20 napojów z 1 butelki Wymiary: 8*8*16cm Waga netto: 875...
Francja, Cestas
...SUCRE DISTRIBUTION specjalizuje się w imporcie i handlu cukrami, oferując pełną gamę cukrów suchych produkowanych z trzciny cukrowej i buraków cukrowych. Oferuje również "specjalne" cukry, takie jak cukier puder czy cukier w ziarnach, a także te pochodzące z rolnictwa ekologicznego i sprawiedliwego handlu. Oferta jest dostosowana do potrzeb firm z branży spożywczej oraz rzemieślników z takich sektorów jak cukiernictwo, konfekcjonowanie, napoje alkoholowe i wiele innych.
Francja, Lille
... Europie i na całym świecie cukier z buraków i trzciny cukrowej przeznaczony dla przemysłu spożywczego, farmaceutycznego oraz dla konsumentów. Dystrybuuje cukier dla konsumentów za pośrednictwem swoich historycznych i uznawanych marek: Béghin Say, La Perruche, Blonvilliers oraz Ligne Sucre i Stévia we Francji, Guarani w Brazylii, TTD w Czechach oraz Bourbon na Reunionie. TEREOS przetwarza również...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play