...BUISSON JEST HURTOWNIKIEM SERÓW Z FRANCJI
DOSTAWCA SERÓW Z FRANCJI
SPRZEDAŻ HURTOWA SERÓW Z FRANCJI
SERY Z FRANCJI HURTOWO
DYSTRYBUTOR SERÓW Z FRANCJI
Ser z koziego mleka Sancerrois
SERYFRANCUSKIE
HURTOWNIK SERÓW FRANCUSKICH
DOSTAWCA SERÓW FRANCUSKICH
SPRZEDAŻ HURTOWA SERÓW FRANCUSKICH
DYSTRYBUTOR SERÓW FRANCUSKICH...
...Terroir: Gleba gliniasta z żwirem na łupkach
Sytuacja: Wysoki layon
Winifikacja
Fermentacja alkoholowa i dojrzewanie odbywają się w beczkach przez rok.
Degustacja w temperaturze między 10 a 12°C
Oko: Żółty
Nos: Owocowy, dżemowy, morele
Usta: Aromaty owoców żółtych i nuty owoców kandyzowanych
Potencjał starzenia: 5 lat
Równowaga: Wytrawne
Dopasowanie potraw i wina: Ryby w sosie,
małże św. Jakuba, mięsa białe i sery z gotowanych mas.
Homar po amerykańsku, homar w śmietanie i kurczak w sosie białym.
Cięcie: Guyot podwójny
Wysokość: 100 do 120 m...
... kolorze, granatowym. Nos delikatny, aromaty owoców czerwonych, czarnej porzeczki i agrestu. Przyjemna i zrównoważona struktura.
POŁĄCZENIE POTRAW/WINA: Wędliny, mięsa czerwone, łagodne sery.
TEMPERATURA SERWISU: Między 15 a 17°C.
Kartonik z 6 butelkami po 75cl...
... następuje dojrzewanie w zbiorniku przez 36 miesięcy przed butelkowaniem.\n\nDÉGUSTATION\nGłęboki kolor granatowy. Złożony bukiet z nutami lukrecji i kandyzowanych wiśni. Utrzymujący się w ustach, obecne taniny, mocny. Bardzo przyjemny do picia już teraz, ale może leżakować przez rok lub dwa dłużej. \nIdealnie komponuje się z kuchnią europejską: mięsa czerwone, dziczyzna, gulasze (daubes), figi pieczone z miodem i czerwonym winem, mocne sery (takie jak Livarot, Pont-l’Évêque...)."}...
...porzeczki i jeżyny, delikatnie wzbogacone słodkimi przyprawami i wanilią. Następnie rozwija się w kierunku pikantnych przypraw i różowych jagód. W ustach atak jest okrągły i mięsisty, z nutami przyprawowymi, a następnie przechodzi w smakowite nuty czarnych owoców i nuty drewniane, które wspierają piękne i długie zakończenie.
POŁĄCZENIE POTRAW-WINA: Mięsa czerwone, mięsa w sosie, grzyby, sery
SERWIS: 18-20°C
PRZECHOWYWANIE: Do picia teraz lub będzie się poprawiać przez następne 5 lat...
... (roquefort), desery (sałatka z owoców egzotycznych, lody z kasztanów, ciasto francuskie z żółtymi brzoskwiniami)","Domaine:Château Coutet":"Domaine: Château Coutet","Conditionnement:Carton de 6 bouteilles de 75cl":"Opakowanie: Karton z 6 butelkami po 75 cl","fermentation en barriques puis élevage de 18 mois dans du chêne français neuf":"fermentacja w beczkach, a następnie dojrzewanie przez 18 miesięcy w...
... serów miękkich na pięciu kontynentach. Serowar oferuje swoim klientom szybkie dostawy samolotem lub zaopatrzenie w opakowania mrożone.
Sery "Pâturages Comtois" cieszą się szczególnym uznaniem w Stanach Zjednoczonych, ponieważ rynek amerykański stanowi samodzielnie 20% przychodów z eksportu firmy. Spółdzielnia serowarska potrafiła dostosować się do wymagań konsumentów, dystrybutorów, logistyki oraz regulacji, aby zaspokoić potrzeby swojej amerykańskiej klienteli.
Nie wahaj się z nami skontaktować, aby uzyskać więcej informacji!
PLASTOBREIZ i PLASTOLOIR to francuskie firmy rodzinne, które od ponad 45 lat wspierają różnych przemysłowców w ekoprojektowaniu i produkcji opakowań plastikowych dzięki technologii termoformowania.
Biuro projektowe oraz zintegrowana produkcja narzędzi pozwalają im oferować dużą reaktywność i elastyczność, aby sprostać technicznym, marketingowym i środowiskowym wyzwaniom swoich klientów.
Chociaż...
... Franche-Comté. Morbiery z Chronionym Oznaczeniem Geograficznym AOC. Morbiery z Chronionym Oznaczeniem Geograficznym AOC. Francuskiesery twarde Comté AOP lub AOC. Nasze sery z mleka krowiego to francuskiesery półtwarde oraz francuskiesery twarde. Sprzedajemy i eksportujemy nasze sery prasowane, ser starty...
... opakowania do wyposażenia Twoich warsztatów. Fourniture Laitière to także wsparcie techniczne i obsługa klienta w każdej z Twoich inicjatyw związanych z innowacjami, jakością i higieną. Nasi techniczni handlowcy mają wykształcenie w dziedzinie żywności i serowarstwa. Kiedy tylko to możliwe, staramy się współpracować z firmami z kraju, aby promować francuskie rzemiosło.
Francuski producent serów twarogowych, bio serków wiejskich, bio jogurtów. Producent serów twarogowych z mleka krowiego, koziego i owczego. Producent serków wiejskich 0% z sosem z owoców leśnych. Producent jogurtów z mleka koziego. Producent serków wiejskich z mleka koziego. Producent serów twarogowych z mleka koziego. Producent serów twarogowych z mleka owczego, serków wiejskich z mleka owczego.
LES FROMAGERS DU MONT ROYAL to firma specjalizująca się w produkcji i dystrybucji serów. Produkujemy szeroką gamę serów, które sprzedajemy na rynkach regionu Tuluzy, w naszym sklepie w centrum handlowym Leclerc w Saint Gaudens oraz za granicą w ponad 20 krajach.