Francja, Rungis Cedex
...BUISSON JEST HURTOWNIKIEM SERÓW Z FRANCJI DOSTAWCA SERÓW Z FRANCJI SPRZEDAŻ HURTOWA SERÓW Z FRANCJI SERY Z FRANCJI HURTOWO DYSTRYBUTOR SERÓW Z FRANCJI Ser z koziego mleka Sancerrois SERY FRANCUSKIE HURTOWNIK SERÓW FRANCUSKICH DOSTAWCA SERÓW FRANCUSKICH SPRZEDAŻ HURTOWA SERÓW FRANCUSKICH DYSTRYBUTOR SERÓW FRANCUSKICH...
Francja, Lys Haut Layon
...Terroir: Gleba gliniasta z żwirem na łupkach Sytuacja: Wysoki layon Winifikacja Fermentacja alkoholowa i dojrzewanie odbywają się w beczkach przez rok. Degustacja w temperaturze między 10 a 12°C Oko: Żółty Nos: Owocowy, dżemowy, morele Usta: Aromaty owoców żółtych i nuty owoców kandyzowanych Potencjał starzenia: 5 lat Równowaga: Wytrawne Dopasowanie potraw i wina: Ryby w sosie, małże św. Jakuba, mięsa białe i sery z gotowanych mas. Homar po amerykańsku, homar w śmietanie i kurczak w sosie białym. Cięcie: Guyot podwójny Wysokość: 100 do 120 m...
Francja, Brissac Loire Aubance
... kolorze, granatowym. Nos delikatny, aromaty owoców czerwonych, czarnej porzeczki i agrestu. Przyjemna i zrównoważona struktura. POŁĄCZENIE POTRAW/WINA: Wędliny, mięsa czerwone, łagodne sery. TEMPERATURA SERWISU: Między 15 a 17°C. Kartonik z 6 butelkami po 75cl...
Francja, Saint Cannat
... następuje dojrzewanie w zbiorniku przez 36 miesięcy przed butelkowaniem.\n\nDÉGUSTATION\nGłęboki kolor granatowy. Złożony bukiet z nutami lukrecji i kandyzowanych wiśni. Utrzymujący się w ustach, obecne taniny, mocny. Bardzo przyjemny do picia już teraz, ale może leżakować przez rok lub dwa dłużej. \nIdealnie komponuje się z kuchnią europejską: mięsa czerwone, dziczyzna, gulasze (daubes), figi pieczone z miodem i czerwonym winem, mocne sery (takie jak Livarot, Pont-l’Évêque...)."}...
Francja, Brue Auriac
...porzeczki i jeżyny, delikatnie wzbogacone słodkimi przyprawami i wanilią. Następnie rozwija się w kierunku pikantnych przypraw i różowych jagód. W ustach atak jest okrągły i mięsisty, z nutami przyprawowymi, a następnie przechodzi w smakowite nuty czarnych owoców i nuty drewniane, które wspierają piękne i długie zakończenie. POŁĄCZENIE POTRAW-WINA: Mięsa czerwone, mięsa w sosie, grzyby, sery SERWIS: 18-20°C PRZECHOWYWANIE: Do picia teraz lub będzie się poprawiać przez następne 5 lat...
Francja, Auxerre
... (roquefort), desery (sałatka z owoców egzotycznych, lody z kasztanów, ciasto francuskie z żółtymi brzoskwiniami)","Domaine:Château Coutet":"Domaine: Château Coutet","Conditionnement:Carton de 6 bouteilles de 75cl":"Opakowanie: Karton z 6 butelkami po 75 cl","fermentation en barriques puis élevage de 18 mois dans du chêne français neuf":"fermentacja w beczkach, a następnie dojrzewanie przez 18 miesięcy w...
Francja, Aboncourt-Gesincourt
... serów miękkich na pięciu kontynentach. Serowar oferuje swoim klientom szybkie dostawy samolotem lub zaopatrzenie w opakowania mrożone. Sery "Pâturages Comtois" cieszą się szczególnym uznaniem w Stanach Zjednoczonych, ponieważ rynek amerykański stanowi samodzielnie 20% przychodów z eksportu firmy. Spółdzielnia serowarska potrafiła dostosować się do wymagań konsumentów, dystrybutorów, logistyki oraz regulacji, aby zaspokoić potrzeby swojej amerykańskiej klienteli. Nie wahaj się z nami skontaktować, aby uzyskać więcej informacji!
PLASTOBREIZ i PLASTOLOIR to francuskie firmy rodzinne, które od ponad 45 lat wspierają różnych przemysłowców w ekoprojektowaniu i produkcji opakowań plastikowych dzięki technologii termoformowania. Biuro projektowe oraz zintegrowana produkcja narzędzi pozwalają im oferować dużą reaktywność i elastyczność, aby sprostać technicznym, marketingowym i środowiskowym wyzwaniom swoich klientów. Chociaż...
Francja, Montmorot
... Franche-Comté. Morbiery z Chronionym Oznaczeniem Geograficznym AOC. Morbiery z Chronionym Oznaczeniem Geograficznym AOC. Francuskie sery twarde Comté AOP lub AOC. Nasze sery z mleka krowiego to francuskie sery półtwarde oraz francuskie sery twarde. Sprzedajemy i eksportujemy nasze sery prasowane, ser starty...
Francja, 01370 Saint Etienne Du Bois
... opakowania do wyposażenia Twoich warsztatów. Fourniture Laitière to także wsparcie techniczne i obsługa klienta w każdej z Twoich inicjatyw związanych z innowacjami, jakością i higieną. Nasi techniczni handlowcy mają wykształcenie w dziedzinie żywności i serowarstwa. Kiedy tylko to możliwe, staramy się współpracować z firmami z kraju, aby promować francuskie rzemiosło.
Francuski producent serów twarogowych, bio serków wiejskich, bio jogurtów. Producent serów twarogowych z mleka krowiego, koziego i owczego. Producent serków wiejskich 0% z sosem z owoców leśnych. Producent jogurtów z mleka koziego. Producent serków wiejskich z mleka koziego. Producent serów twarogowych z mleka koziego. Producent serów twarogowych z mleka owczego, serków wiejskich z mleka owczego.
Francja, Montréjeau
LES FROMAGERS DU MONT ROYAL to firma specjalizująca się w produkcji i dystrybucji serów. Produkujemy szeroką gamę serów, które sprzedajemy na rynkach regionu Tuluzy, w naszym sklepie w centrum handlowym Leclerc w Saint Gaudens oraz za granicą w ponad 20 krajach.
Francja, Roquefort Sur Soulzon
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play