...szynka biała francuska z czarną truflą z Périgord
Szynka biała z czarną truflą z Périgord. Szynka z truflą, produkowana we Francji, rzemieślniczo i regionalnie. Gotowana na parze we własnym sosie dla lepszego smaku. 1/2 szynki o wadze 3,5 kg; termin przydatności do spożycia 20 dni. Delikatny zapach czarnej trufli z Périgord, starannie wyważony. Produkt na specjalne okazje, który można podawać w...
... prasowany między dwoma deskami, co nadaje mu równoległościenny kształt. Ta szynka zawsze podawana jest bez kości.
Plastry mają jasnoczerwony kolor. Ich tekstura jest miękka i delikatna. Owocowy zapach alkoholu i przyprawowe nuty nadają jej charakterystyczny aromat.
Szynka z Vendée jest głównie spożywana na surowo, w cienkich plasterkach. Może być jednak również tradycyjnie podawana w grubszych plasterkach, gotowana i serwowana z mogetkami.
... wyjątkowego poziomu niezawodności. Ponad 8000 systemów LUTETIA zostało zainstalowanych na całym świecie do realizacji operacji rozmrażania, solenia, kumulacji faz, obróbki cieplnej, suszenia i wędzenia, chłodzenia i kriogeniki. LUTETIA rozwija procesy technologiczne dla wszystkich Twoich produkcji: Wędliny wieprzowe (szynkagotowana, boczek, pasztety), Wędliny suszone (coppa, szynka suszona, kiełbasa suszona, Cobourg), Produkty marynowane, Produkty przetworzone z drobiu (szynka drobiowa, nuggetsy), Kurczaki pieczone i wędzone, Produkty rybne (łosoś, głowonogi).