Francja, Ploufragan
...organizacji technicznych, wylęgarni, firm przetwórczych i wędliniarskich, centrów pakowania jaj), które współpracują w celu osiągnięcia tego celu jakości. Nadzorują również 24 specyfikacje Fermierów d'Argoat z oznaczeniem label rouge. Ponadto są dumni z promowania atutów Bretanii w sektorze drobiu, dzięki ich Chronionej Oznaczeniu Geograficznej (IGP) "Volailles de Bretagne". Od 2006 roku Fermierzy d'Argoat są oficjalnie uznawani przez INAO jako organizacja obrony i zarządzania (ODG) za ich wysiłki w tworzeniu i zarządzaniu sektorami pod oficjalnymi znakami jakości (label rouge i IGP).
Francja, Saint-palais
Handel drobiem w Kraju Basków od 1896 roku, nasza rodzinna firma specjalizuje się w dostarczaniu drobiu i produktów drobiowych dla profesjonalnych klientów, takich jak restauracje, rzeźnie, piekarnie i instytucje. Od 5 pokoleń współpracujemy z rzeźniami drobiowymi, dla których zapewniamy sprzedaż ich produkcji w naszym obszarze działalności.
Francja, Versailles
Założona w 1958 roku, JACOB SA jest firmą rodzinną specjalizującą się w hurtowej i półhurtowej dystrybucji drobiu, produktów mlecznych, artykułów spożywczych, mięsa i wędlin. JACOB SA składa się z profesjonalnego i dynamicznego zespołu, który oferuje szeroki asortyment produktów, aby jak najlepiej zaspokoić potrzeby restauratorów, piekarzy, rzeźników, drobiarzy i kateringów dzięki codziennym dostawom od swoich zaufanych dostawców z całej Francji, cieszących się uznaną renomą.
Francja, Polignac
Francja, Gellainville
Francja, La Chaize Le Vicomte