Francja, Sarrola-Carcopino
51km
Firma Salaisons Joseph Pantaloni, producent wędlin rzemieślniczych w pobliżu Ajaccio, zapewnia sprzedaż hurtową dla profesjonalistów, a także sprzedaż bezpośrednią dla klientów indywidualnych. Producent produktów korsykańskich, Salaisons Joseph Pantaloni promuje rzemieślnicze wyroby z regionu. Salaisons Joseph Pantaloni produkuje wędliny i kiełbasy korsykańskie wysokiej jakości, wyłącznie z mięsa...
Francja, Bordeaux
200km
...dziczyzna, sery twarde. Owoce morza, ryba w sosie, sałatka z żołądków, białe mięso, tarty. Alkohol: 14,5% obj. Szczepy: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Producent: Marka AG Vins Formaty i opakowania: Butelka (75cl) - Karton po 6 - 2020...
Francja, Laissac
96km
...Ta rzemieślnicza kiełbasa suszona jest w naszym zakładzie w Laissac, w Aveyron. Składa się wyłącznie z 3 składników: wieprzowiny, soli z Guérande i pieprzu Kampot IGP z Kambodży, w naturalnej osłonce. Ta suszona mięso przechowuje się przez 3 miesiące w temperaturze pokojowej. Idealna do Twoich desek wędlin, kiełbasa suszona będzie doskonałym uzupełnieniem dla coppa, lonzo, saucisson, suszonej...
Francja, Malataverne
246km
Witamy w DISTRAZUR, Twoim hurtowniku w zakresie delikatesów. Od ponad 25 lat obsługujemy handel tradycyjny, z nieustanną troską o dostarczanie produktów wysokiej jakości, dostosowanych do naszych klientów i różniących się od kanałów wielkiej dystrybucji. Nasza marka, Les Saveurs du Clavon, zachwyca najbardziej wymagających smakoszy. Jest łatwo rozpoznawalna i gwarantuje wybór smacznych, wykwintnyc...
Francja, La Fouillade
34km
...Ekologiczna coppa z Ferme de la Rousse jest wytwarzana z karkówki. Mięso jest aromatyczne i delikatne. Można je spożywać na surowo w cienkich plasterkach jako przystawkę, a po ugrillowaniu doskonale komponuje się z raclette lub brunch.
Francja, Pessac
204km
Siendas łączy producentów z Sardynii z nabywcami z całego świata. Nasz portal umożliwia producentom sprzedaż po uczciwej cenie, bez pośredników. Celem Siendas jest umożliwienie producentom uzyskania sprawiedliwej zapłaty za ich pracę, a także oferowanie produktów wysokiej jakości dla konsumentów końcowych. Na naszej stronie możliwe jest mieszanie produktów, jedna wysyłka, jedna faktura.
Francja, Objat
134km
Firma rzemieślnicza z siedzibą w Corrèze od 1979 roku. Produkcja konserw z kaczki i gęsi - Półsurowe lub konserwowe całe wątróbki z kaczki, naturalne lub z truflami z Périgord, bloki wątróbki. - Całe wątróbki z gęsi w puszkach, naturalne lub z truflami - Specjały z wątróbką: figi nadziewane wątróbką, medaliony z wątróbki, pasty z wątróbką, rillettes z kaczki z wątróbką, przepiórki nadziewane wątró...
Francja, Villeneuve Sur Lot
83km
...Steki mielone są przygotowywane z wołowiny pochodzącej z rolnictwa ekologicznego, certyfikowanej w 100% jako mięso. Grube mielenie, które jak najbardziej szanuje strukturę mięsa. Waga: 10x4x100g...
Francja, Pleucadeuc
242km
...• Sosy, masła i przyprawy słone i słodkie w porcjach mrożonych IQF • Od 5 do 25 g ZASTOSOWANIE • Mrożone dania gotowe (ryby, mięso, warzywa, smażonki) • Dodatki do mięs, makaronów, ryb, warzyw • Polewy na kawałkach mięsa, ryb ZALETY PRODUKTÓW • Stała waga • Łatwe dozowanie, kontrola kosztów porcji • Gotowe do użycia • Ułatwione przechowywanie i zarządzanie zapasami • Zachowanie ładnych kształtów o różnych rozmiarach (warzywa, mięsa) • Kontrola i stałość kolorów i tekstur OPAKOWANIE • Kartony 10 kg • Worki od 10 do 15 kg PRZECHOWYWANIE • Od 12 do 24 miesięcy w -18°C.
Francja, Bruges
204km
Ets Dupouy-SBCC to firma rodzinna założona w 1928 roku, zajmująca się eksportem i importem produktów spożywczych suchych, świeżych i mrożonych. Specjalizuje się w departamentach zamorskich: Martynika, Gwadelupa, Gujana Francuska, Reunion, Majotta, Tahiti, Nowa Kaledonia oraz Afryka. Departament Levalois zajmuje się tranzytem, transportem oraz eksportem i importem produktów spożywczych suchych, świ...
Francja, Fraisse Des Corbieres
155km
...Domaine du Cardona produkuje hydromel z miodu z garrigue, metodą winiarską, a w niektórych partiach starzenie odbywa się w glinianych dzbanach (nowoczesnych amforach o pojemności 160 l). Hydromel podaje się schłodzony, podgrzany i aromatyzowany, często wchodzi dzisiaj w skład wielu koktajli. Jest również używany w kuchni do deglasowania (foie gras) oraz w marynatach ze względu na swoje właściwości zmiękczające mięso.
Francja, Lalinde
114km
...Piec do pizzy Ooni Karu 16 jest zasilany drewnem, węglem drzewnym lub gazem. Dzięki temu możesz przygotować na świeżym powietrzu ogromne pizze, a także pieczone mięso, grillowane warzywa czy nawet świeży chleb. Gotowanie na drewnie lub węglu drzewnym nada Twoim potrawom dymny smak. Kontrola: Zasilanie gazem propanowym z palnikiem gazowym Ooni Karu 16 zapewnia lepszą kontrolę temperatury i większą regularność. Elastyczność: Możesz zmieniać paliwo, kiedy tylko chcesz i w zależności od swoich upodobań! Gaz dla większej wygody, a drewno/węgiel drzewny, aby nadać potrawom lekko dymny smak. Waga: 40 kg...
Francja, Roubia
126km
...\nZnakomita, intensywnie granatowa barwa z fioletowymi refleksami. Nuty czarnych owoców, wiśni w likierze i dżemu truskawkowego, a także przypraw i wanilii. Usta są zbudowane przez jedwabiste taniny i mają przyjemną świeżość, utrzymującą się w finezji oraz przyjemne zakończenie.\n\nPOŁĄCZENIE POTRAW Z WINEM\nGardianne z byka z ryżem z Kraju Katarskiego.\nCassoulet z Langwedocji i mięso w sosie.\nSerowarnia Xavier poleca „Pierre-Percée” półwytrawne.\nIdealnie podawać w temperaturze 16°/17°.\nDekantować na 1 godzinę przed, aby uzyskać pełne wyrażenie.\n\nObjętość (L): 0,75\nWaga brutto (kg): 1,3"}...
Francja, Sendets
148km
...Produkt aperitif wysokiej jakości, wytwarzany z papryki Espelette i innych przypraw. W temacie wysokiej jakości aperitifów oferujemy pasztet wieprzowy z czosnkiem czarnym. Przepis odzwierciedla wielką sztukę kulinarną i subtelnie łączy aromaty czosnku czarnego, papryki Espelette i pieprzu. Zamów online, dostawa w ciągu 48 godzin. Składniki: chude mięso wieprzowe*, wątróbka wieprzowa, tłuszcz...
Francja, Auros
155km
...Pasztet z wątróbką kaczą 20 % Pasztet weekendowy, słoik 175 g, 20 % wątróbki kaczej. Wyprodukowany przez ESAT z Périgord (instytucja wspierająca reintegrację osób z niepełnosprawnościami). Składniki: tłuszcz i chude mięso oraz wątroba wieprzowa z regionu Południowo-Zachodniego IGP, wątróbka 20 %, sól, pieprz. Oferujemy również w tym samym formacie: Pasztet Baskijski z papryką Espelette, Pasztet...
Francja, Bordeaux
200km
...Produkty świeże od JEM EXPORT są starannie wybierane, aby zapewnić naszym klientom wyjątkową jakość. Oferujemy szeroki asortyment produktów świeżych, takich jak mięso, masło, śmietany, mleko, jaja, jogurty, desery i sery. Każdy produkt jest wybierany ze względu na swoją świeżość i smak, co zapewnia całkowite zadowolenie naszych klientów. Nasze produkty świeże są idealne dla supermarketów...
Francja, Saint Christol De Rodières
225km
...Składniki: - Nasiona gorczycy* - Ocet spirytusowy* - Sól morska nierafinowana - 10% miodu - 0,6% przypraw - Cukier* - Woda -* Produkty pochodzące z rolnictwa ekologicznego Zalecenia dotyczące użycia: Ta musztarda z miodem i przyprawami łączy słodycz miodu z wyrazistymi smakami przypraw, idealnie pasując do mięs, grillowanych potraw i ryb. Posmaruj pieczone mięso wieprzowe tą musztardą, a królik będzie pyszny, delikatnie słodko-słony. Produkt dostępny jest również w słoikach o pojemności 100 g i 200 g.
Francja, Rabastens De Bigorre
146km
Jeśli jesteś dystrybutorem, delikatesami, GMS, hurtownikami? Nie wahaj się z nami skontaktować. Z ponad stuletnim doświadczeniem i unikalnym know-how, Conserverie du Sud wyróżnia się jako pierwszy producent pasztetów na bazie wieprzowiny oraz jedyny, którego zasięg jest krajowy i międzynarodowy. Conserverie du Sud nawiązała lokalny sojusz i zaopatruje się w mięso wieprzowe z certyfikatem od...
... także produkty AOP i AOC dla serów i win z Cahors, aby włączyć je do naszych przygotowań. Oferujemy mięso kaczki w postaci konfiturowanych ud, żołądków, suszonych piersi solonych solą z Guérande lub foie gras, konfiturowych i/lub suszonych kiełbas, nadziewanych podrobów i wiele innych potraw do skosztowania... Od pięciu lat zdobywamy medale co roku w ramach ogólnokrajowego konkursu rolniczego w...
Francja, Revel
73km
Zaledwie kilka kroków od Castelnaudary, stolicy Cassoulet, Revelois od ponad pół wieku przygotowuje przepisy dziedziczone z tradycji i umiejętności chaurians w regionie Lauragais. Revelois to przede wszystkim historia André MOREL, ucznia rzeźnika z Castelnaudary, który na początku lat 80-tych, z pasją do swojej pracy i chęcią zaspokojenia gustów i podniebień, szybko zapragnął dzielić się autentyc...
Francja, Beaumont De Lomagne
61km
To miłość do rzemiosła i powaga, które doprowadziły małą wędzarnię z Beaumont, założoną w 1888 roku przez Antoine'a Micouleau, do przekształcenia się w La Maison Micouleau, rzemieślniczą konserwownię. Od tego czasu przekazujemy nasze przepisy z pokolenia na pokolenie. W sercu naszego kraju, Lomagne, nadajemy pełnię smaku słowu terroir. Nasze foie gras, konfitury, cassoulet i inne typowe dania są...
Francja, Luc La Primaube
72km
...Firma BOUSQUET specjalizuje się w cięciu, przetwarzaniu i sprzedaży wysokiej jakości mięsa dla sektora RHF/BCT. Oferuje mięso wołowe, wieprzowe, jagnięce, baranie i cielęce. Jako gwarancja jakości, od 2010 roku firma posiada certyfikaty do dystrybucji mięsa BIO i Label Rouge.
Francja, Pomarez
212km
Od trzech pokoleń rodzina DUMECQ, znajdująca się w sercu Chalosse, produkuje foie gras. Oprócz foie gras, firma DUMECQ produkuje konserwy i świeże produkty z farmy. Oferuje szeroką gamę produktów: świeże produkty (filety z kaczki, cała kaczka, foie gras z kaczki, piersi z kaczki), foie gras z kaczki w puszkach lub słoikach, piersi, żołądki, konfitury, udka i skrzydełka kaczki w puszkach, produkt...
Francja, Hagetmau
195km
LE GRENIER DES GASTRONOMES to firma z regionu Landes, specjalizująca się w produkcji i sprzedaży mięsa kaczki. Nowoczesny zakład produkcyjny posiada europejskie zezwolenie oraz certyfikat kaczki do foie gras z Południowego Zachodu. W ten sposób LE GRENIER DES GASTRONOMES produkuje surowe foie gras z kaczki, piersi kaczki, suszoną i wędzoną pierś kaczki, confit z kaczki, skwarki z kaczki, półgotowa...
Francja, Barcus
222km
FARMA UHARTIA jest specjalistą w dziedzinie kaczki wiejskiej. Wprowadziliśmy tradycyjną hodowlę kaczek oraz warsztat do tuczu na ziarno kukurydzy, zanim przystąpiliśmy do rzemieślniczej produkcji produktów z farmy w naszych obiektach spełniających normy CEE. W ten sposób oferujemy szeroką gamę produktów na bazie kaczki, takich jak foie gras z kaczki wiejskiej, konfitury z kaczki, rillettes z kaczk...
Francja, Caylus
18km
Od 1896 roku minęło 121 lat, a wiedza i umiejętności Conserves d’Autrefois wciąż się rozwijają. 121 lat, w których z pasją, starannością i kreatywnością wykonujemy naszą pracę… Nasze bogate dziedzictwo kulinarne, będące wynikiem wielu przepisów opracowanych przez naszych kucharzy na przestrzeni tych wszystkich dziesięcioleci, daje nam dziś cenną wiedzę wynikającą z tego dziedzictwa. Położone w s...
Francja, Villefranche De Rouergue
38km
Od momentu swojego powstania w 1962 roku, firma SACOR specjalizuje się w suchych wędlinach z południowo-zachodniej Francji. SACOR oferuje produkty spożywcze oparte na tradycyjnych i regionalnych przepisach. W ofercie znajdują się więc kiełbasa suszona, suchy salami, talerze wędlin, chorizo, szynka suszona, coppa, pancetta, salami, wędzony boczek itd. Firma zobowiązuje się do przejrzystości i dosk...
Francja, Bressuire Cedex
242km
Firma BRESSUIRE EXPORT jest rzeźnią bydła z siedzibą w Bressuire we Francji. Jesteśmy dostawcą mięsa wołowego, a szczególnie świeżego mięsa młodych bydła. Oferujemy również tusze i podroby wołowe. Nasza produkcja świeżego mięsa, zarówno bez kości, jak i z kością, jest przeznaczona dla wszystkich krajów Europy i Afryki Północnej. Sprzedajemy rasy mięsne: charolaise, blonde d'aquitaine, limousine, p...
Francja, Cahors
46km
SUDREAU to firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży foie gras, piersi kaczki, podrobów, rillettes z kaczki, confit z kaczki oraz typowych potraw z Południowego Zachodu, takich jak Coq au Vin z Cahors lub cassoulet.
Francja, Prades-Le-Lez
179km
... (Mięso i Produkty Przygotowane) oraz Food & Beverage (Żywność i Napoje) znajdują się w naszym zakładzie w Montpellier, odpowiedzialnym za nadzorowanie sprzedaży na tych samych obszarach geograficznych co nasz zakład w Arpajon (Francja, Luksemburg, Belgia, Maroko, Tunezja i Algieria). Na tym terenie znajduje się również Centrum Ekspertów Globalnych, które koncentruje się na badaniach nad...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play