... Tymianek Zastosowanie: Marynaty: Dodaj do swoich marynat do mięs i ryb, aby uzyskać wyrazisty smak. Przyprawianie: Idealna do posypania grillowanych warzyw, pieczonych ziemniaków lub sałatek. Gotowanie: Użyj podczas gotowania, aby nadać swoim potrawom unikalny smak. Waga netto: 250g Opakowanie: Worek 250g Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła, aby zachować jakość i intensywność aromatów. Idealna do: Grilli Grillowania Gulaszy i zup Potraw duszonych Referencja:SELFOUVRAC250...
Francja, Cournon D'auvergne
...Fasola czerwona gotowana (60%)*, woda z gotowania, pulpa pomidorowa*, olej słonecznikowy*, papryka*, cebula*, sól, przyprawy*. Składnik pochodzi z rolnictwa ekologicznego* Porady techniczne Idealna do smarowania na kromkach chleba z ziarnami. Możesz również wzbogacić swoje kanapki o inne składniki, takie jak nasiona chia lub chrupiące warzywa. Umieść słoik w lodówce na godzinę przed degustacją...
Francja, Perpignan Cedex
...Papryka antylijska Bondamanjak lub Habanero czerwona to mała papryka, o długości około 5 cm, bardzo ostra (10/10 w skali Scoville) i bardzo aromatyczna, o charakterystycznym owocowym smaku, nazywana Bondamanjak na Antylach, papryka cabri na Reunionie. Nie spożywa się jej bezpośrednio, lecz dodaje do potraw podczas gotowania, aby je aromatyzować, a następnie usuwa przed podaniem.
Francja, Levallois Perret
...To harmonijna mieszanka kilku przypraw, z których główne to: kolendra, czosnek, kurkuma, mięta, czerwona papryka i sól. Zastosowanie przypraw do mięsa w kuchni: Niezależnie od tego, czy są grillowane na patelni, w piekarniku, na grillu, w potrawach w sosie, bulionach, czy w jakiejkolwiek innej formie gotowania, ta mieszanka jest idealna! Posmaruj mięso oliwą (oliwą z oliwek) i dodaj przyprawy...
Francja, Bidart
... idealne doznania smakowe: Rozmroź przygotowanie w chłodni, przechowuj w temperaturze 4° i użyj w ciągu 72 godzin po rozmrożeniu. Stwórz własny przepis, dodając swoje składniki. Formuj swoje acras za pomocą 2 łyżek stołowych, a następnie zanurz je w obfitym i gorącym oleju (180°). Czas gotowania będzie oczywiście zależał od wielkości twoich kreacji; przewiduj 1,30 do 2,30 minuty dla acras o wadze od 10 do 20 gramów. Wyjmij je, gdy uzyskają ładny złoty kolor. Po zakończeniu smażenia, umieść acras na papierze absorbującym, aby usunąć nadmiar oleju. Udanej kreacji!
Francja, Guenange
...Papryka Habanero, znana również jako Antylijska, to mocna papryka o bardzo owocowych nutach. Zdecydowaliśmy się dodać tylko wodę podczas gotowania oraz ocet do konserwacji, aby jak najlepiej zachować jej smaki. Ta pasta może być używana na duszonych warzywach lub na pizzy, na przykład. Składniki: świeża papryka Habanero (pochodzenie Holandia), woda, ocet 100 ml 10 000 (Skala Scoville'a)...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play