...aby zaoferować wino pełne i mięsiste, reprezentujące prestiż win Bordeaux. WINIFIKACJA Tradycyjna winifikacja w stalowych zbiornikach. WINOGRONA Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon DEGUSTACJA Jasny, ciemny kolor granatowy. Owocowy nos z aromatami czarnej porzeczki, jeżyny i wiśni węgierki. Okrągły, zrównoważony i trwały smak z dojrzałymi i ciepłymi taninami. POŁĄCZENIA Z JEDZENIEM I WINEM Do podania z polędwicą wołową, pieczonym wieprzowiną z suszonymi śliwkami lub dojrzałym serem. Serwować w temperaturze 18°C. NAGRODY 2012: Brązowy Medal na IWC 2013.
Francja, Auxerre
...Akord: metwin z serami, dziczyzną, potrawami w sosie, potrawami pikantnymi, czerwonymi mięsami (faszerowany bażant, kurczak, polędwica wołowa w cieście) Winifikacja: Zbiory są ręczne w skrzynkach z podwójną selekcją. Winifikacja odbywa się w małych zbiornikach ze stali nierdzewnej z regulacją temperatury. Fermentacja malolaktyczna przeprowadzana jest w zbiornikach w osobnym pomieszczeniu...
Francja, Paris
...Polędwica wołowa dla psa: Grzeszek Toutou-naturel! Jako właściciel zwierzęcia, znalezienie odpowiedniego produktu do żucia dla Twojego psa może być trudnym zadaniem. Jedną z najbardziej obiecujących opcji, która zyskuje na popularności w ostatnich czasach, jest rolka z policzka wołowego. Podaruj mu niezapomniane doświadczenie żucia i pozwól mu cieszyć się tą nieodpartą przekąską w pełni...
Francja, Roubia
... aromaty owoców czerwonych, subtelne aromaty wanilii, subtelne aromaty drewna. Usta Wyszukany, mocny, jedwabisty, subtelne taniny, elastyczny, dobrze zbudowane ciało, dobra intensywność. Dopasowanie potraw i wina Czerwone mięsa, Czerwone mięsa w sosie, Polędwica wołowa, Tournedos, Sery krowie Temperatura serwowania: 16° - 17° Kolor: Czerwony Szczep: Syrah Alkohol: 14% Objętość: 75 cl (Butelka)...
Francja, Rouvres Les Vignes
...Jego intensywny bukiet ujawnia aromaty suszonych owoców, cytrusów, nuty suszonego moreli i pigwy. Szampan Claude PERRARD Brut Tradition jest idealny jako aperitif z serowymi gougères. Może być również podawany jako przystawka z ciastem francuskim z szynką. Doskonale skomponuje się z drobiem lub polędwicą wołową w sosie.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania