...aby zaoferować wino pełne i mięsiste, reprezentujące prestiż win Bordeaux.
WINIFIKACJA
Tradycyjna winifikacja w stalowych zbiornikach.
WINOGRONA
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
DEGUSTACJA
Jasny, ciemny kolor granatowy.
Owocowy nos z aromatami czarnej porzeczki, jeżyny i wiśni węgierki.
Okrągły, zrównoważony i trwały smak z dojrzałymi i ciepłymi taninami.
POŁĄCZENIA Z JEDZENIEM I WINEM
Do podania z polędwicąwołową, pieczonym wieprzowiną z suszonymi śliwkami lub dojrzałym serem.
Serwować w temperaturze 18°C.
NAGRODY
2012: Brązowy Medal na IWC 2013.
...Kup najlepszej jakości mrożony polędwicawołowa | Mrożona polędwicawołowa bez kości na sprzedaż online | Hurtowa sprzedaż mrożonej polędwicy wołowej...
...Polędwicawołowa, znana również jako rolada, znajduje się pomiędzy mięśniami łopatki a polędwicą (stekiem) na grzbiecie zwierzęcia i jest bardzo delikatnym, soczystym i aromatycznym kawałkiem wołowiny, idealnym na specjalne okazje pieczenia. Ze względu na swoją delikatną naturę, można ją również pokroić na steki do grillowania i smażenia na patelni lub w paski do stir-fry.
Agaras kupuje bydło na Litwie, Łotwie, Estonii i w Polsce. Wydajność rzeźni wynosi 40 bydła/godzinę i 120 świń/godzinę. W ciągu jednej zmiany w zakładzie mięsnym odkostnia się 30-40 ton tusz. Firma eksportuje 66% swoich produktów. Firma posiada certyfikaty ISO 14001:2004, BRC Global Standard dla bezpieczeństwa żywności oraz spełnia kryteria określone w Standardzie McDonald's dotyczące Dobrej Prakt...
...Akord: metwin z serami, dziczyzną, potrawami w sosie, potrawami pikantnymi, czerwonymi mięsami (faszerowany bażant, kurczak, polędwicawołowa w cieście)
Winifikacja: Zbiory są ręczne w skrzynkach z podwójną selekcją. Winifikacja odbywa się w małych zbiornikach ze stali nierdzewnej z regulacją temperatury. Fermentacja malolaktyczna przeprowadzana jest w zbiornikach w osobnym pomieszczeniu...
...Polędwicawołowa dla psa: Grzeszek Toutou-naturel!
Jako właściciel zwierzęcia, znalezienie odpowiedniego produktu do żucia dla Twojego psa może być trudnym zadaniem. Jedną z najbardziej obiecujących opcji, która zyskuje na popularności w ostatnich czasach, jest rolka z policzka wołowego. Podaruj mu niezapomniane doświadczenie żucia i pozwól mu cieszyć się tą nieodpartą przekąską w pełni...
...Jego intensywny bukiet ujawnia aromaty suszonych owoców, cytrusów, nuty suszonego moreli i pigwy.
Szampan Claude PERRARD Brut Tradition jest idealny jako aperitif z serowymi gougères. Może być również podawany jako przystawka z ciastem francuskim z szynką. Doskonale skomponuje się z drobiem lub polędwicąwołową w sosie.
...Weź pieczeń wołową z żeber i pokrój ją na steki. To daje ci kotlet z żebra. Jeśli usuniesz kość ze steku, staje się on polędwicąwołową. Podobnie jak polędwicawołowa, kotlety z żebra są delikatne, pełne smaku i najlepiej smakują, gdy są smażone na patelni, grillowane lub pokrojone w cienkie plastry do stir-fry z wołowiny.
...Intensywny, owocowy, niskokwasowy biały win z Piwi Cabernet blanc
Opis: Intensywny, owocowy, niskokwasowy · nowa, biała odmiana winorośli z rodziny Cabernet. Nagrodzony złotem na Międzynarodowym Konkursie Win PIWI 2021.
Zalecenia kulinarne: Grillowane w piekarniku krewetki królewskie z oliwą z oliwek, świeży polędwicawołowa z zielonym sosem. Wędzony pstrąg lub pstrąg po młynarsku. Quiche...
... domowy i tradycyjny. Wśród potraw wyróżniają się dorsz al pilpil i polędwicawołowa. Otoczona pięknymi miejscami, restauracja Mesón Serranito jest idealnym miejscem na zakończenie spaceru po dzielnicy, aby odzyskać siły w autentycznej atmosferze, z obsługą, która na pewno Cię nie zawiedzie.
Rozbieramy całe bydło, byki, cielęta i jagnięta na pożądane części. Dostarczamy do zakładów produkcyjnych i gastronomii w całej Europie. Produkujemy własną markę - Kebap Lorenz - Naszymi najsilniejszymi produktami są: polędwicawołowa, rostbef, stek z udźca, polędwica cielęca, karkówka cielęca, kawałki wołowe i cielęce, tłuszcz, mięso mielone, przednie ćwiartki byków i cieląt, łopatka, kark, bark.