...aby zaoferować wino pełne i mięsiste, reprezentujące prestiż win Bordeaux. WINIFIKACJA Tradycyjna winifikacja w stalowych zbiornikach. WINOGRONA Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon DEGUSTACJA Jasny, ciemny kolor granatowy. Owocowy nos z aromatami czarnej porzeczki, jeżyny i wiśni węgierki. Okrągły, zrównoważony i trwały smak z dojrzałymi i ciepłymi taninami. POŁĄCZENIA Z JEDZENIEM I WINEM Do podania z polędwicą wołową, pieczonym wieprzowiną z suszonymi śliwkami lub dojrzałym serem. Serwować w temperaturze 18°C. NAGRODY 2012: Brązowy Medal na IWC 2013.
Niemcy, Neutrebbin
...Kup najlepszej jakości mrożony polędwica wołowa | Mrożona polędwica wołowa bez kości na sprzedaż online | Hurtowa sprzedaż mrożonej polędwicy wołowej...
Belgia, Beringen
...Polędwica wołowa, znana również jako rolada, znajduje się pomiędzy mięśniami łopatki a polędwicą (stekiem) na grzbiecie zwierzęcia i jest bardzo delikatnym, soczystym i aromatycznym kawałkiem wołowiny, idealnym na specjalne okazje pieczenia. Ze względu na swoją delikatną naturę, można ją również pokroić na steki do grillowania i smażenia na patelni lub w paski do stir-fry.
Zjednoczone Emiraty Arabskie, Dubai
Litwa, Balandiskiu K., Pabirze , Birzai
Agaras kupuje bydło na Litwie, Łotwie, Estonii i w Polsce. Wydajność rzeźni wynosi 40 bydła/godzinę i 120 świń/godzinę. W ciągu jednej zmiany w zakładzie mięsnym odkostnia się 30-40 ton tusz. Firma eksportuje 66% swoich produktów. Firma posiada certyfikaty ISO 14001:2004, BRC Global Standard dla bezpieczeństwa żywności oraz spełnia kryteria określone w Standardzie McDonald's dotyczące Dobrej Prakt...
Wielka Brytania, London
...Carcasa i półcarcasa mrożona Corte / Cut Picanha / Kawałek z udźca Coxão duro / Twarda część udźca Coxão mole / Miękka część udźca Lagarto / Okrągła część udźca Alcatra / Udziec Patinho / Kolano Maminha / Ogon udźca Filé mignon / Polędwica (z orzechami) Contra filé / Polędwica wołowa - mrożona Capa de filé / Mrożona pokrywa z kostki Acém / Łopatka (z kością) Vazio / Cienka część brzucha Costelas / Żebra (z kością) Paleta / Łopatka rzeźnicza (z kością) Peito / Mostek (z kością) Pescoço / Szyja (z kością) Osso buco / Osso buco (z kością) Carne moída / Mielone mięso wołowe Rabo de bovino / Ogon wołowy...
Francja, Auxerre
...Akord: metwin z serami, dziczyzną, potrawami w sosie, potrawami pikantnymi, czerwonymi mięsami (faszerowany bażant, kurczak, polędwica wołowa w cieście) Winifikacja: Zbiory są ręczne w skrzynkach z podwójną selekcją. Winifikacja odbywa się w małych zbiornikach ze stali nierdzewnej z regulacją temperatury. Fermentacja malolaktyczna przeprowadzana jest w zbiornikach w osobnym pomieszczeniu...
Francja, Paris
...Polędwica wołowa dla psa: Grzeszek Toutou-naturel! Jako właściciel zwierzęcia, znalezienie odpowiedniego produktu do żucia dla Twojego psa może być trudnym zadaniem. Jedną z najbardziej obiecujących opcji, która zyskuje na popularności w ostatnich czasach, jest rolka z policzka wołowego. Podaruj mu niezapomniane doświadczenie żucia i pozwól mu cieszyć się tą nieodpartą przekąską w pełni...
Francja, Roubia
... aromaty owoców czerwonych, subtelne aromaty wanilii, subtelne aromaty drewna. Usta Wyszukany, mocny, jedwabisty, subtelne taniny, elastyczny, dobrze zbudowane ciało, dobra intensywność. Dopasowanie potraw i wina Czerwone mięsa, Czerwone mięsa w sosie, Polędwica wołowa, Tournedos, Sery krowie Temperatura serwowania: 16° - 17° Kolor: Czerwony Szczep: Syrah Alkohol: 14% Objętość: 75 cl (Butelka)...
Francja, Rouvres Les Vignes
...Jego intensywny bukiet ujawnia aromaty suszonych owoców, cytrusów, nuty suszonego moreli i pigwy. Szampan Claude PERRARD Brut Tradition jest idealny jako aperitif z serowymi gougères. Może być również podawany jako przystawka z ciastem francuskim z szynką. Doskonale skomponuje się z drobiem lub polędwicą wołową w sosie.
Austria, Königsdorf
...Weź pieczeń wołową z żeber i pokrój ją na steki. To daje ci kotlet z żebra. Jeśli usuniesz kość ze steku, staje się on polędwicą wołową. Podobnie jak polędwica wołowa, kotlety z żebra są delikatne, pełne smaku i najlepiej smakują, gdy są smażone na patelni, grillowane lub pokrojone w cienkie plastry do stir-fry z wołowiny.
...Intensywny, owocowy, niskokwasowy biały win z Piwi Cabernet blanc Opis: Intensywny, owocowy, niskokwasowy · nowa, biała odmiana winorośli z rodziny Cabernet. Nagrodzony złotem na Międzynarodowym Konkursie Win PIWI 2021. Zalecenia kulinarne: Grillowane w piekarniku krewetki królewskie z oliwą z oliwek, świeży polędwica wołowa z zielonym sosem. Wędzony pstrąg lub pstrąg po młynarsku. Quiche...
...Hausschlachtene Bio-Wurst i hausschlachtenes Bio-Fleisch z wieprzowiny i wołowiny z własnego gospodarstwa. Ubój odbywa się w ustalonych terminach. Bio-Wyroby mięsne - Polędwica wołowa - Rostbef - Pieczeń wołowa - Pieczeń wieprzowa - Gulasz - Pieczeń w sosie Mięso gotowane - Kości goleniowe - Łopatka - Polędwica - Kotlet - Pieczeń - Golonka - Boczek - Żeberka - Kości mięsne - Mięso wieprzowe...
Hiszpania, Sevilla
... domowy i tradycyjny. Wśród potraw wyróżniają się dorsz al pilpil i polędwica wołowa. Otoczona pięknymi miejscami, restauracja Mesón Serranito jest idealnym miejscem na zakończenie spaceru po dzielnicy, aby odzyskać siły w autentycznej atmosferze, z obsługą, która na pewno Cię nie zawiedzie.
Niemcy, Aldenhoven
Rozbieramy całe bydło, byki, cielęta i jagnięta na pożądane części. Dostarczamy do zakładów produkcyjnych i gastronomii w całej Europie. Produkujemy własną markę - Kebap Lorenz - Naszymi najsilniejszymi produktami są: polędwica wołowa, rostbef, stek z udźca, polędwica cielęca, karkówka cielęca, kawałki wołowe i cielęce, tłuszcz, mięso mielone, przednie ćwiartki byków i cieląt, łopatka, kark, bark.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania