Francja, Perpignan
CEMOI to firma, której działalność opiera się wyłącznie na czekoladzie. CEMOI produkuje czekoladę we wszystkich jej formach do celów przemysłowych. Oferujemy czekoladę w formie płynnej lub stałej: polewy, batoniki piekarskie, krople i kawałki, cysterny, masa kakaowa, … Proszek kakaowy, polewa w formie płynnej lub stałej, nadzienie w formie płynnej lub stałej,… Aby zaspokoić wszystkie potrzeby swoi...
Francja, Loriol Sur Drome
Założona w 1997 roku w Walencji we Francji, REVTECH to ponad 90 udanych partnerstw na całym świecie w tak różnorodnych sektorach jak przemysł spożywczy, chemia, petrochemia czy parafarmacja. Nasze aplikacje są różnorodne: debakteryzacja, obróbka cieplna dla produktów chemicznych, grillowanie i prażenie. Nasze rozwiązanie to kompleksowa, innowacyjna, niezawodna i dostosowana do Twoich potrzeb odpow...
Francja, Salles-Et-Pratviel
CHOCOMAPT - CHOCOLATERIE DARDENNE to firma zajmująca się produkcją i dystrybucją wyrobów czekoladowych, takich jak czekolada gorzka, biała, nadziewana, gorzka itp., oraz specjalizująca się w produkcji czekolad na bazie agawy, wytwarzaniu past do smarowania oraz mini pralinach w formie roszków. CHOCOLATERIE DARDENNE produkuje czekolady w sposób tradycyjny i autentyczny, z poszanowaniem rzemiosła m...
Francja, St Pierre De Lages
CRIOLLO CHOCOLATIER to firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży czekolady. Firma produkuje szeroką gamę ręcznie robionej czekolady o doskonałej jakości.
Le chocolat des Français to nowa marka, która oferuje rzemieślnicze czekolady, 100% czystego masła kakaowego i wyprodukowane we Francji.
Francja, Toulouse
Firma czekoladowa została założona w 1994 roku przez Vincenta Puyuelo w Tuluzie. Pasja i rzemiosło Isabelle i Vincenta Puyuelo są na usługach Twojej słodyczy! Produkujemy na oczach klientów w naszych sklepach-atelierach nasze tabliczki czekolady, nasze fudge, nasze czekoladowe obrazy, nasze gigantyczne orangetki, nasze praliny oraz nasze formy czekoladowe. Rozpoczynamy produkcję gamy suszonych o...
Francja, Marssac Sur Tarn
Czekolady YVES THURIES reprezentują kunszt tradycyjnego francuskiego cukiernika, Yves'a Thurièsa. Cukiernia produkuje czekolady z czystego masła kakaowego. W ofercie znajdują się tabliczki czekolady, zestawy czekolad, czekolady makaroniki, pralinki czekoladowe oraz inne wyrafinowane czekolady o ekskluzywnych recepturach. Czekolady YVES THURIES charakteryzują się doskonałą jakością i wyjątkową aute...
Firma CHOCMOD to przedsiębiorstwo rodzinne założone w 1948 roku w Tourcoing we Francji, pod nazwą CHOCOLATERIE ET CONFISERIE MODERNE. Pasja do czekolady, która napędza braci Destombes, pozwala im rozwijać działalność, która wkrótce rozszerza się poza granice regionalne. Bardzo otwarta na świat, renoma firmy rozprzestrzenia się na skalę międzynarodową od końca lat 80-tych. W 1995 roku firma przyjm...
Francja, Boulogne Billancourt
... jest wytwarzane ręcznie z prostych i dobrych składników (mąka, masło, cukier, świeże jajka, wanilia, kakao, przyprawy...), a następnie cierpliwie i delikatnie dekorowane ręcznie na podstawie oryginalnych wzorów (stworzonych za pomocą drukarki 3D). PIERWSZA GAMA GURMANA DLA OSÓB PRYWATNYCH I FIRM Pyszne zestawy w pięknych opakowaniach do zachowania na wszystkie święta i momenty życiowe (urodziny, wesele, narodziny...), modne zestawy tematyczne oraz ciasteczka do wręczenia jako prezent biznesowy, aby zapisać się w pamięci i na podniebieniu.
Francja, Luc-Sur-Aude
Paris chocolat, twórca francuskich czekolad rzemieślniczych od 1951 roku. Nasza misja: Połączyć bogactwo smaków kakao z historycznym dziedzictwem stolicy Francji, aby przenieść Twoje podniebienie do unikalnego świata przyjemności, zarówno słodkich, jak i wyrafinowanych. Być na miarę haute couture, tworząc kolekcje czekolad inspirowane aktualnymi trendami i pragnieniami naszych twórców. Oferować...
Francja, SAINT ETIENNE DE BAÏGORRY
Cukiernia LAIA Txokolategia znajduje się w sercu Kraju Basków, w Baïgorry, krainie tradycji i gastronomicznych skarbów. Jest jedną z ostatnich rzemieślniczych czekoladni, które wciąż pracują na bazie ziaren kakao, aby opanować wszystkie etapy ich przetwarzania na czekoladę. Oferujemy szeroką gamę produktów w kilku punktach sprzedaży w departamencie 64.
Francja, Bordeaux
... prawdziwe partnerstwo, dzięki czemu firma stała się jednym z liderów rynku we Francji (1000 ton kawy, 150 ton herbaty, 1000 ton cukru i 100 ton kakao). Destination oferuje starannie wyselekcjonowane produkty pochodzące z rolnictwa ekologicznego i sprawiedliwego handlu. Kawa, herbata, kakao, cukier, miód, desery owocowe, słodycze, sucharki, pasty do smarowania, dania gotowe, wina, ponad 500 produktów ekologicznych… Każdy produkt ekologiczny jest wybierany przez ekspertów Destination zgodnie z precyzyjnymi wymaganiami dotyczącymi jakości smakowej i ścisłej identyfikowalności.
Francja, Ancenis
... korzystają z naszych instalacji, są bardzo zróżnicowane (od przetwarzania chromu, kalcytu, konopi, żywicy utwardzalnej, łupin kakao, benzoesanu sodu, spiruliny, pigmentów, krzemionki, dachówek, laktozy). Niezależnie od Twojego produktu, skontaktuj się z nami, a pomożemy Ci znaleźć najlepsze rozwiązanie dla Twojego projektu. Nasze biuro projektowe pozwala nam rozwijać nowe urządzenia, które...
Francja, St Barthelemy D'anjou
...-spożywczy, silosy, CUMA, rolnicy. W oparciu o to doświadczenie w dziedzinie zbóż, SJC rozwija swoją ekspertyzę w wielu innych sektorach działalności: drewno, odpady, minerały, winogrona, cukier, kakao, owady, ...
Francja, Wolfisheim
Vietcacao starannie selekcjonuje i fermentuje ziarna kakao w prowincji Bến Tre, na południu Wietnamu w delcie Mekongu. Przetwarzanie kakao odbywa się w ramach Centrum Pomocy przez Pracę, aby wspierać zawodową integrację młodych osób z niepełnosprawnościami. Ziarna importowane do Francji są prażone i przetwarzane zgodnie z rzemieślniczym savoir-faire na czekoladę o czystym pochodzeniu z Wietnamu...
Francja, St Etienne
Od 1882 roku, firma Weiss jest jednym z wielkich nazwisk francuskiej czekolady. Jest jednym z ostatnich czekoladników, którzy pracują z kakao i przekształcają je w tabliczki, cukierki i bloki czekolady. Doskonale łączy i harmonizuje ziarna pochodzące z różnych regionów. Weiss gwarantuje użycie składników pochodzących z najbardziej szlachetnych terenów, bez barwników i konserwantów. Mój zestaw...
ręcznie robiony czekoladnik w Quimper w Bretanii, produkujemy około 35 rodzajów wysokiej jakości czekoladek praliny z orzechów laskowych i migdałów, ganache wykonane z najlepszych ziaren kakao, masa marcepanowa, karmel z solonym masłem, karmel z solonym masłem do smarowania, sprzedaż dla profesjonalistów w branży czekoladowej, zniżki dla komitetów zakładowych, wysyłka na terenie całej Francji, sklep internetowy.
Francja, Le Garric
Francja, Aubagne
Francja, Cambrai
Francja, Pont A Mousson
Francja, Rixheim

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play