Francja, Auros
... Ser Kozi i Owczy tome 4 kg oraz tommette 600g. Oferujemy również Saint Nectaire, Comté, Brie naturalny i z truflami, jogurty wiejskie, jogurty owcze, śmietanę wiejską, twaróg, Emmental tarty z surowego mleka itd.... Nie wahaj się poprosić o nasz pełny katalog i ceny.
Francja, Esquiule
...Serowarnia Balaka jest specjalistą w produkcji sera Ossau Iraty fermier. Kupujemy świeże sery, a następnie dojrzewamy je przez 4 do 8 miesięcy w naszej piwnicy w Kraju Basków. Te sery są produkowane wyłącznie przez pasterzy z Kraju Basków i gór Béarn. Dojrzewanie ręczne i rzemieślnicze. Ten ser posiada AOP. Oznaczenie pochodzenia kontrolowanego.
...OU A PATE FRAICHE Przykład: Ser kozi, ser świeży po francusku, Petits Suisses, … Cechy: Prostota użycia Regularne odcieknięcie skrzepu Odciek z mleka koziego, mleka krowiego i mleka owczego, mleka sojowego… Kontrola ekstraktu suchego Łatwe czyszczenie, przestrzeganie higieny Nasze torby mogą być oferowane z różnymi opcjami: przejścia na rurki, sznurki, specyficzne otwarcia… są dostosowywane do każdego serowara Wymiary 50x100cm lub wymiary na zamówienie Funkcje Odciek Zawody Mleczarnie – Serowarnie...
Francja, Marseille
...typowy ser z centrum i południa Włoch oraz wysp, wytwarzany z całego mleka owczego, świeżego i koagulowanego przy użyciu podpuszczki roślinnej lub zwierzęcej (baraniej lub koziej), solony i aromatyczny, jeśli dojrzewa przez kilka miesięcy, z charakterystycznym pikantnym smakiem, jeśli przyprawianie trwało dłużej; Dostępne są różne odmiany: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano i pecorino Sicilien.
...Producent serów z mleka krowiego. Producent serów z mleka koziego: mini kozi ser regionalny, crottin z koziego mleka... Producent serów z mleka owczego: owczy ser formowany... Producent crottinów z Chavignol... Francuski producent deserowych śmietanek. Producent konfitury mlecznej z solą z Guérande;...
Francja, Hélette
... są naturalne: owczy AOP Ossau-Iraty 12 miesięcy dojrzewania, owczy AOP Ossau-Iraty 12 miesięcy dojrzewania na desce drewnianej, owczy AOP Ossau-Iraty z surowego mleka 5-6 miesięcy dojrzewania, owczy AOP Ossau-Iraty 4 miesiące dojrzewania, tomette Petit Agour z surowego mleka z papryką, tomme z mleka krowiego baskijskiego, tomme z mleka krowiego i owczego, cegła owcza, owczy z papryką z Espelette, tomme z mleka koziego i owczego, owczy AOP Ossau-Iraty z surowego mleka z papryką z Espelette, tomme kozia. Dom Agour oferuje sery całe, pół sery, w porcjach, pokrojone w plastry.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play