Włochy, Martina Franca
...Caciocavallo della Massaia to ser dojrzewający, produkowany z mieszanki mleka owczego, koziego i krowiego. Ser ten charakteryzuje się bogatym i złożonym smakiem, uzyskanym dzięki długiemu dojrzewaniu oraz zastosowaniu tradycyjnych technik. Caciocavallo doskonale nadaje się do spożycia samodzielnie lub jako część deski serów, w towarzystwie pełnych win czerwonych. Jego rzemieślnicza produkcja i unikalny smak czynią go produktem doskonałym w tradycji włoskiego serowarstwa.
Włochy, Misano Adriatico
...SEPI Pecorino Gran Sepi, opakowanie 1,5 kg, to ser wysokiej jakości pochodzący z Sardynii. Dzięki swojemu unikalnemu i wyrazistemu smakowi, te sery są idealne do wzbogacenia każdego dania i zaspokojenia najbardziej wymagających podniebień. Wykonany z lokalnego mleka owczego, SEPI Pecorino Gran Sepi to doskonały wybór dla miłośników sera.
Włochy, Fidenza
...Doskonałość ricotty, serów owczych i kozi, ręcznie wytwarzanych z mleka pochodzącego wyłącznie z sycylijskiego bydła, zgodnie z dawnymi regionalnymi tradycjami.
Pasujące produkty
Ser sycylijski
Ser sycylijski
Włochy, Radicofani
...Produkt wytwarzany jest z mleka pozyskiwanego z określonych obszarów, zgodnie z regulacjami Konsorcjum ds. zarządzania i produkcji pecorino DOP. Koagulacja odbywa się w temperaturze w zakresie od 35 do 38°C, a łamanie skrzepu powinno mieć konsystencję orzecha laskowego. Forma może ważyć od 1,00 kg do 3,50 kg. Nasza firma oferuje ser o wadze około 2,00 kg, dojrzewający minimum 20 dni. Ser ma białą, zwartą strukturę oraz świeży, niepowtarzalny smak.
Włochy, Dorgali
...Ser o wyrazistym charakterze, produkowany wyłącznie z całego mleka owczego, gwarantujący zdecydowany i lekko pikantny smak, który wyróżnia się w każdym kęsie. Jego półgotowa, zwarta masa o czystej białej barwie jest zamknięta w cylindrycznej formie z niejadalną skórką, będącą świadectwem starożytnej sztuki i drobiazgowej dbałości o szczegóły. Idealny, aby dodać odrobinę klasy Twoim potrawom, od prostego tarcia po bardziej wyszukane przepisy.
Włochy, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato to tradycyjny ser, charakteryzujący się twardą konsystencją uzyskaną z pasteryzowanego mleka owczego, z dodatkiem podpuszczki i soli. Pecorino Toscano DOP Stagionato ma minimalny czas dojrzewania wynoszący 120 dni i jest polecany do wzbogacania potraw tradycyjnej kuchni włoskiej.
Włochy, Avigliana
MOŻEMY OBSŁUGIWAĆ WSZYSTKIE DZIAŁALNOŚCI ZAWODOWE ZWIĄZANE Z UŻYTKOWANIEM LUB HANDLEM SERAMI I WĘDLINAMI, OFERUJEMY EKSTREMALNIE KONKURENCYJNE CENY, ORGANIZUJEMY WYSYŁKĘ NA CAŁĄ EUROPĘ, MAMY PIĘĆDZIESIĘCIOLETNIE DOŚWIADCZENIE, MOŻEMY RÓWNIEŻ DOSTARCZYĆ WYSOKIEJ JAKOŚCI PAKIETY WĘDLIN KROJONYCH NA ŻĄDANIE, TWORZYMY RÓWNIEŻ SERY PORCJONOWANE W POŁOWY LUB ĆWIARTKI, MAMY SER Z KROWIEGO LUB OWCZEGO...
CasaFadda 1886 realizując pomysł założycieli, produkuje na Sardynii nie tylko tradycyjne sery, ale także produkty szczególnie innowacyjne, ożywiając rynek i optymalizując potencjał sektora. Celem jest kwalifikacja i promocja jakościowych zasobów produkcji rolno-spożywczej typowych dla Sardynii. Produkuje ser pleśniowy i sery topione do pizzy, wytwarzane z mleka owczego, słodką ricottę owczą idealną do dekoracji cannoli, mieszane sery miękkie owczo-wieprzowe, oprócz tradycyjnych serów pecorino. Kontakt: e-mail: casafadda1886@tiscali.it Tel: 079885031 fax: 079885205...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play