Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
...Ser wytwarzany z surowego mleka owczego. Jego smak jest pełny i trwały, maślany, z tendencją do oleistego. Cechy sensoryczne Jego smak jest pełny i trwały, maślany, z tendencją do oleistego, z idealnym poziomem soli, wnętrze jest zwarte z małymi nieregularnymi dziurkami o pochodzeniu mechanicznym, w kolorze słomkowym i krótką, ale nie kruchą masą. Pochodzenie: Zamora Rodzaj mleka: Całe i surowe...
Hiszpania, Malagón
...Ser prasowany z pasteryzowanego mleka owczego z korą rozmarynu, z minimalnym okresem dojrzewania wynoszącym 180 dni.
Hiszpania, Fresno De La Vega (león)
...Ser produkowany na południu prowincji León z mleka owczego, dostępny w odmianach DOJRZAŁY, DOJRZAŁY, PÓŁDOJRZAŁY i MIĘKKI. Dostępny w jednostkach 1 kg lub 3 kg pakowanych próżniowo. Oferujemy również ser kozi oraz mieszankę sera owczego i krowiego.
Hiszpania, Legasa
...Ser wytwarzany z surowego mleka owczego. Naturalna skórka z rodzimych pleśni z Bertiz, chroni ser i nadaje mu niepowtarzalną kremowość. Nagrody międzynarodowe: 2023 Mondial du Fromage Tours - Złoty medal 2023 Superior Taste Awards - 2 gwiazdki 2023 Frankfurt International Trophy - Wielki złoty medal 2022-2023 World Cheese Awards - Złoty medal 2022 Cincho Cheese Awards - Złoty medal...
...Ser iberyjski to ser o prasowanej konsystencji, wytwarzany z mieszanki trzech rodzajów mleka (krowiego, owczego i koziego). Jest to najpopularniejszy ser w Hiszpanii, a zgodnie z proporcjami określonymi w punkcie 4 załącznika I do Królewskiego Dekretu 262/2011 z dnia 28 lutego, który zatwierdza normy jakości dla serów i serów topionych. Każdy ser sprzedawany pod nazwą „Iberyjski” musi być wytwarzany z świeżego mleka w następujących proporcjach: maksymalnie 50% mleka krowiego, minimum 15% mleka koziego i minimum 15% mleka owczego.
Hiszpania, Cuarte De Huerva
...Ser owczy dojrzewający „Riserva” od Boffard Ser typu „Riserva” to dojrzały ser produkowany w 100% z surowego mleka owczego, zgodnie z dawną tradycją kastylijską. Proces dojrzewania, ściśle kontrolowany, trwa minimum 8 miesięcy (dla produktu o wadze 3 kg) lub 4 miesiące (dla produktu o wadze 1 kg), podczas których sery są wyjmowane z magazynu 3 razy, aby zostały pokryte oliwą z oliwek. Oliwa...
Hiszpania, Madrid
...Dlatego natura jest źródłem jakości wszystkich naszych serów. Rodzaje: Ser mieszany dojrzewający (V-C-O) Ser mieszany półdojrzewający (V-C-O) Ser wytwarzany z mleka owczego Ser owczy dojrzewający Ser owczy rezerwowy Mini ser półdojrzewający owczy Mini ser półdojrzewający mieszany (V-O)...
Hiszpania, Totanes
... minimum 15% mleka owczego. Produkcja odbywa się przez cały rok. Rozróżniamy ser półtwardy od twardego na podstawie okresu dojrzewania. Pierwszy ma okres dojrzewania od jednego do trzech miesięcy, jest to masa prasowana, zwarta, ale nie zamknięta, z małymi pustkami w całym przekroju i o kolorze słomkowym na tle kości słoniowej, dzięki mieszance trzech rodzajów mleka. Ser twardy dojrzewa od trzech do sześciu miesięcy. Wszystkie nasze sery są wytwarzane bez dodatków spożywczych i są wolne od lizozymu, natamycyny i sorbinianów. Bezglutenowe.
Hiszpania, Villamayor De Calatrava
Jesteśmy Quesos Finca La Cruz, producentami rzemieślniczego sera z czystego mleka owczego. Nasze produkty są wytwarzane z czystego mleka od naszych własnych owiec, co pozwala na uzyskanie jednorodnego rezultatu pod względem jakości, aromatu i tekstury. Dodatkowo, są pakowane próżniowo i zamykane lnianą szmatką, aby zapewnić lepsze odwadnianie.
Hiszpania, Coreses-Zamora
Ser z surowego mleka owczego. Ser miękki-półtwardy-dojrzewający-rezerwa-wielka rezerwa.
Hiszpania, Casar De Cáceres
Ręcznie robione sery Sery rzemieślnicze Sery z PDO Torta del Casar Sery z mleka owczego Dostawca serów Grupa producentów serów Roślinna podpuszczka Surowe mleko Naturalny ser, wytwarzany tradycyjnymi metodami Alergeny: bezglutenowy...
Hiszpania, Zamora
... owczego, jak i mieszanki (owca, koza i krowa), wyróżniają się sery owcze z oznaczeniem pochodzenia DO „Queso Zamorano” oraz nasz ser CASTELLANO, który posiada IGP „Castellano”. Warto również podkreślić naszą specjalność Ser „Ibérico”. Produkowany z wyjątkowej mieszanki surowego mleka owczego, koziego i serowego. Produkujemy również sery z mleka pasteryzowanego.
Hiszpania, Villamayor De Santiago
Firma rodzinna z długą tradycją w hodowli owiec, z ponad 40-letnim doświadczeniem jako producent serów. Działa obecnie poprzez swoje dwie dywizje w dwóch zakładach w Villamayor de Santiago, Cuenca: SERY i GASTRONOMIA. W tradycyjnej serowarni SANABRIA QUESOS produkowany jest ser Manchego DOP oraz specjalności z mleka owczego, koziego i mieszanki, tak jak robiono to zawsze. W odległości 5 km w...
Produkujemy ekologiczne produkty mleczne pod marką El Cantero de Letur od 1990 roku. Jogurt, kefir, ser, świeże mleko, koktajle, desery mleczne. Wytwarzane z mleka koziego, krowiego i owczego. Produkty wysokiej jakości z certyfikatem ekologicznym. Producent również dla marek własnych. Klienci w dużej dystrybucji i kanale specjalistycznym. Sprzedaż w całej Hiszpanii i eksport. Certyfikaty SHC Ekologiczne, IFS, BRC.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play