Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
...Ser wytwarzany z surowego mleka owczego. Jego smak jest pełny i trwały, maślany, z tendencją do oleistego. Cechy sensoryczne Jego smak jest pełny i trwały, maślany, z tendencją do oleistego, z idealnym poziomem soli, wnętrze jest zwarte z małymi nieregularnymi dziurkami o pochodzeniu mechanicznym, w kolorze słomkowym i krótką, ale nie kruchą masą. Pochodzenie: Zamora Rodzaj mleka: Całe i surowe...
Hiszpania, Malagón
...Ser prasowany z pasteryzowanego mleka owczego z korą rozmarynu, z minimalnym okresem dojrzewania wynoszącym 180 dni.
Hiszpania, Fresno De La Vega (león)
...Ser produkowany na południu prowincji León z mleka owczego, dostępny w odmianach DOJRZAŁY, DOJRZAŁY, PÓŁDOJRZAŁY i MIĘKKI. Dostępny w jednostkach 1 kg lub 3 kg pakowanych próżniowo. Oferujemy również ser kozi oraz mieszankę sera owczego i krowiego.
...Ser iberyjski to ser o prasowanej konsystencji, wytwarzany z mieszanki trzech rodzajów mleka (krowiego, owczego i koziego). Jest to najpopularniejszy ser w Hiszpanii, a zgodnie z proporcjami określonymi w punkcie 4 załącznika I do Królewskiego Dekretu 262/2011 z dnia 28 lutego, który zatwierdza normy jakości dla serów i serów topionych. Każdy ser sprzedawany pod nazwą „Iberyjski” musi być wytwarzany z świeżego mleka w następujących proporcjach: maksymalnie 50% mleka krowiego, minimum 15% mleka koziego i minimum 15% mleka owczego.
Hiszpania, Cuarte De Huerva
...Ser owczy dojrzewający „Riserva” od Boffard Ser typu „Riserva” to dojrzały ser produkowany w 100% z surowego mleka owczego, zgodnie z dawną tradycją kastylijską. Proces dojrzewania, ściśle kontrolowany, trwa minimum 8 miesięcy (dla produktu o wadze 3 kg) lub 4 miesiące (dla produktu o wadze 1 kg), podczas których sery są wyjmowane z magazynu 3 razy, aby zostały pokryte oliwą z oliwek. Oliwa...
Hiszpania, Totanes
... dni, a ser stary 270 dni. Wnętrze sera ma kolor kości słoniowej, z oczkami rozmieszczonymi w sposób jednorodny. Konsystencja maślana, topniejąca w ustach, o wyraźnym, łagodnym, głębokim smaku, charakterystycznym dla mleka owczego. Wszystkie nasze sery są wytwarzane bez dodatków spożywczych i są wolne od lizozymu, natamycyny i sorbinianów. Bezglutenowe.
Hiszpania, Legasa
...Ser wytwarzany z surowego mleka owczego. Naturalna skórka z rodzimych pleśni z Bertiz, chroni ser i nadaje mu niepowtarzalną kremowość. Nagrody międzynarodowe: 2023 Mondial du Fromage Tours - Złoty medal 2023 Superior Taste Awards - 2 gwiazdki 2023 Frankfurt International Trophy - Wielki złoty medal 2022-2023 World Cheese Awards - Złoty medal 2022 Cincho Cheese Awards - Złoty medal...
Hiszpania, Madrid
...Dlatego natura jest źródłem jakości wszystkich naszych serów. Rodzaje: Ser mieszany dojrzewający (V-C-O) Ser mieszany półdojrzewający (V-C-O) Ser wytwarzany z mleka owczego Ser owczy dojrzewający Ser owczy rezerwowy Mini ser półdojrzewający owczy Mini ser półdojrzewający mieszany (V-O)...
Hiszpania, Casar De Cáceres
Ręcznie robione sery Sery rzemieślnicze Sery z PDO Torta del Casar Sery z mleka owczego Dostawca serów Grupa producentów serów Roślinna podpuszczka Surowe mleko Naturalny ser, wytwarzany tradycyjnymi metodami Alergeny: bezglutenowy...
Hiszpania, Villamayor De Calatrava
Jesteśmy Quesos Finca La Cruz, producentami rzemieślniczego sera z czystego mleka owczego. Nasze produkty są wytwarzane z czystego mleka od naszych własnych owiec, co pozwala na uzyskanie jednorodnego rezultatu pod względem jakości, aromatu i tekstury. Dodatkowo, są pakowane próżniowo i zamykane lnianą szmatką, aby zapewnić lepsze odwadnianie.
Hiszpania, Zamora
... owczego, jak i mieszanki (owca, koza i krowa), wyróżniają się sery owcze z oznaczeniem pochodzenia DO „Queso Zamorano” oraz nasz ser CASTELLANO, który posiada IGP „Castellano”. Warto również podkreślić naszą specjalność Ser „Ibérico”. Produkowany z wyjątkowej mieszanki surowego mleka owczego, koziego i serowego. Produkujemy również sery z mleka pasteryzowanego.
Hiszpania, Villamayor De Santiago
Firma rodzinna z długą tradycją w hodowli owiec, z ponad 40-letnim doświadczeniem jako producent serów. Działa obecnie poprzez swoje dwie dywizje w dwóch zakładach w Villamayor de Santiago, Cuenca: SERY i GASTRONOMIA. W tradycyjnej serowarni SANABRIA QUESOS produkowany jest ser Manchego DOP oraz specjalności z mleka owczego, koziego i mieszanki, tak jak robiono to zawsze. W odległości 5 km w...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play