Francja, Laissac
...Nożna szynka to najbardziej szlachetna część szynki. Ta rzemieślnicza nożna szynka jest wytwarzana w naszym zakładzie w Laissac, w Aveyron. Składa się wyłącznie z 3 składników: wieprzowiny, soli z Guérande i pieprzu Kampot IGP z Kambodży. Ta suszona mięso zachowuje świeżość przez 3 miesiące w temperaturze pokojowej. Idealna do Twoich półmisków wędlin, nożna szynka to bardzo mało tłusta wędlina...
Francja, Marseille
...Hurtownik włoskich produktów spożywczych. Włoskie produkty AOP. Bezpośredni import z Włoch. Specjalista w dystrybucji włoskich serów: Parmigiano Reggiano AOP, Grana Padano AOP lub Pecorino Romano AOP… Mascarpone, gorgonzola, ricotta lub mozzarella di bufala… Hurtownik włoskich wędlin: włoskie wędliny typowe: Szynka San Daniele AOP, coppa, speck. Import włoskich sosów: Pesto Genovese AOP...
Francja, Mietesheim
...Wybierz chrzan w tubie dla większej wygody i optymalnego użytkowania. Mocny w smaku, chrzan wyróżnia się przede wszystkim swoim pikantnym aromatem. Ta łagodniejsza i aromatyczna wersja ujawnia chrzan w lekkiej formie. Gotowy do użycia, chrzan łatwo się smaruje. Idealny do podkreślenia smaku przystawek, kanapek, surimi, wędzonych ryb, wędlin czy fondue bourguignon. Składniki: Korzenie chrzanu...
Francja, Charmes-Sur-Rhône
Jednostka produkcyjna ANTARTIC II INGRÉDIENTS została założona w 2002 roku w celu dostarczania technologicznych mieszanek dla przemysłu spożywczego: powłok, wędlin (produkty solone, wędliny gotowane, wędliny surowe, wędliny suszone), galaretek, marynat, sosów i baz sosowych, aromatów, aromatów do przekąsek, aromatów naturalnych, przypraw do kiełbas i merguez, pomocy kulinarnych, produktów...
Francja, Bréal-Sous-Montfort
...przekąsek, produktów słonych oraz produktów żywieniowych. SOLINA dostarcza składniki dodatków funkcjonalnych, bulion, bazy sosów, aromaty, mieszanki aromatyczne oraz barwniki dla całej gamy wędlin i przemysłu rybnego. SOLINA jest obecna w Europie, Azji i na Bliskim Wschodzie, posiadając 11 zakładów produkcyjnych oraz 11 centrów badawczo-rozwojowych w 17 krajach.
Francja, Rillieux La Pape
... sanitarno-epidemiologiczne wydane przez DDPP w Rodanie, zgodnie z obowiązującym prawem. 3 kluczowe punkty: - Ręcznie robione przepisy Zadbaliśmy o odnalezienie oryginalnych przepisów i mamy na celu przywrócenie ich do życia oraz ich kontynuację. - Głównie lokalne mięsa Wszystkie nasze certyfikowane mięsa BIO pochodzą z naszego regionu Owernia-Rodan-Alpy lub z sąsiednich departamentów. - Naturalne składniki Wszystkie nasze produkty są certyfikowane jako BIO i wytwarzane bez nitrytów, konserwantów ani barwników, a także pakowane w naturalne jelita wieprzowe lub wołowe.
Francja, Lacaune
... autentyczne wyroby. Dobry smak przeszłości jest szanowany, jednocześnie wprowadzając nowoczesny akcent. Umiejętności odziedziczone po długiej rodzinnej tradycji wędlin w Lacaune Lacaune to uzdrowiskowa wioska w sercu regionalnego parku naturalnego Haut Languedoc. Położona na wysokości 800 metrów, czystość i świeżość jej klimatu mają kluczowe znaczenie dla produkcji i dojrzewania wysokiej jakości wędlin, takich jak szynka suszona, kiełbasa suszona, kiełbasa sucha. To tutaj, pod wpływem morskich i górskich wiatrów, dojrzewanie naszych produktów odbywa się powoli.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play